Benim Albümüm 4.hafta Sonuçları

Elenmişim. :A Gel ile gelseydim, ikili elemede kesin gidecektim. Albümüme bakıldığında 3 şarkı dışında pek iddialı değildim :F KŞV ile şampiyon dahi olurdum artık @denizz19 başarılar ama 1 puanını unutmadım o yüzden jüri olmayacağım Sıla yüksek puanlarımdan mahrum kalacak. :F :F

@Çiğdem- Yarışma ise muhteşemdi, ikinci sezon Teoman'ı düşünüyorum bakalım ama başkada olabilir. :A

Elenmişim. :A Gel ile gelseydim, ikili elemede kesin gidecektim. Albümüme bakıldığında 3 şarkı dışında pek iddialı değildim :F KŞV ile şampiyon dahi olurdum artık @denizz19 başarılar ama 1 puanını unutmadım o yüzden jüri olmayacağım Sıla yüksek puanlarımdan mahrum kalacak. :F :F

@Çiğdem- Yarışma ise muhteşemdi, ikinci sezon Teoman'ı düşünüyorum bakalım ama başkada olabilir. :A
tşşk ederim ben seni juri akdrosuna yazıyorum hatırlatmada yaparım oy istersen kullanırsın
:F:F:F

@destere yine yok oylarımı açıklasın nerde ne halt yiyor yine kim bilir :ppp:
oylarım 🙂🙂🙂
11 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
11 Tarkan - Karma Albümü
11 Sezen Aksu - Gülümse Albümü

10 İrem Derici - Dantel Albümü
10 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
10 Mustafa Ceceli - Es Albümü

8 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü

6 Gülşen - Bangır Bangır Albümü

5 Deniz Seki - Sözyaşlarım - Albümü
5 Pink floyd - The Wall - Albümü
5 Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü

başta demiştim başlanlıktan azlet beni ama sen kendin ettin kendin buldun :) şimdi şikayet etmeye hakkın bile yok :))

sonucun böyle olacağını bilsen hiç beklemezdin değilmi :)

zaten fazla bir şansın yoktuda bir gel şarkısını dinleseydik bari eminim o şarkıylada haftanın birincisi olurdun :) neyse sağlık olsun diyelim :)

5.olarak başladık ama 1.olurum sanıyorum. :A

@destere teşekkür ederim :D

hayaller ve sonuçlar :))

yine birinciliğe uzaktan bakmak zorunda kalmışsın :) ama hakettiğinden fazla almışsın bence :)

yine direkten döndün :))
neyse haftaya hayallerin gerçekleşecek gibi :) en azından elenirsen bu stresten kurtulmuş olursun :)

O öyle olmuyor işte canım diğer yarışmacılar oy kullanıyor ama Sezen kullanmıyor üstüne -15 de almıyor bu avantaj oluşturuyor ona yakında isyan çıkarırsam şaşırma. :A

Sana üstte cevabını verdim :A Ayrıca gündüz içmem ben gece içerim. :D

enver zaten çocuğu - puanla elemiş forumda olmayan nasıl puan yollasın herkes benim kadar anlayışlı değil :A:A:A

atacan gelmeden sezen çeyrek finale kalıyormus sen kalamıyormuşsun :F:F:F

ne kadar @Bully e kıl kapsamda bu konuda ne yazıkki ona hak vermek zorundayım :) doğruya doğru, olmayan kişiye ilk hafta -15 puan , ikinci hafta yine yoksa direk atman lazım yarıştan :))

böyle her kaybolanın şarkısını sahiplenirsen üç beş hafta sonra bakarsın şarkıların yarısı sana kalmış :) o zaman nasıl çıkacaksın işin içinden :)

Son düzenleme:
başta demiştim başlanlıktan azlet beni ama sen kendin ettin kendin buldun :) şimdi şikayet etmeye hakkın bile yok :))

sonucun böyle olacağını bilsen hiç beklemezdin değilmi :)

zaten fazla bir şansın yoktuda bir gel şarkısını dinleseydik bari eminim o şarkıylada haftanın birincisi olurdun :) neyse sağlık olsun diyelim :)

hayaller ve sonuçlar :))

yine birinciliğe uzaktan bakmak zorunda kalmışsın :) ama hakettiğinden fazla almışsın bence :)

yine direkten döndün :))
neyse haftaya hayallerin gerçekleşecek gibi :) en azından elenirsen bu stresten kurtulmuş olursun :)
ayy ben @mrt-06 gelmezse ne yapacam ayoll sen sezene sırf atacan yok diye 1 verip utanmadan not düşüyorsun bir utanmazda @Bully -15 ver diye tutturuyor ilk defa bir konuda anlaştınız hayret :A:A:A

ayy ben @mrt-06 gelmezse ne yapacam ayoll sen sezene sırf atacan yok diye 1 verip utanmadan not düşüyorsun bir utanmazda @Bully -15 ver diye tutturuyor ilk defa bir konuda anlaştınız hayret :A:A:A
demekki ilk defa @Bully doğruyu yakalamış :) bende ise değişen bişey yok ben zaten hep gerçekleri söylerim :)
bundan sonra sezenle yarışmaya devam edebilirsin ama benden her hafta bir puanın garanti onuda söyleyeyim :)

Jüri başkanını da yanıma çektim işin zor artık haftaya Sezen'i şutlamak zorundasın :A Ama diyorsan ki illa Sezen'i yarışmada tutacam o zaman onun yerine oy verebilirsin. Tabii sunucu oylarını veremezsin o zaman. :A

Jüri başkanını da yanıma çektim işin zor artık haftaya Sezen'i şutlamak zorundasın :A Ama diyorsan ki illa Sezen'i yarışmada tutacam o zaman onun yerine oy verebilirsin. Tabii sunucu oylarını veremezsin o zaman. :A

zaten hogatha sunucu oylarında hep sılayla tarkana torpil yapıyor :) bencede sunucu oylarını vermemesi daha hayırlı olacaktır :))

19:00 açıklamam mümkün değil ayolll yemekleri sen yapmıyorsun :F
20:00-21:00 arası gayet iyi bence zaten 1 saate sonuclar açıklanıyor 🙂🙂🙂

@Harunnn60 açık ara farkla 1.olmuşsun son 2 haftada 4 puan :F
@denizz19 1.olamasanda final puanı düzenli almanda iyi bence 🙂
@Bully çok kötü giderken 1 puanı kaptın son anda :A sezen aksu ile paylaştınız @mrt-06 geldiğinde hakkımı nasıl ödeyecek acaba :F

@Tolstoyevski ve @vadikızı yarışmanın çekirgeleri yine zıplamışsınız ayol :F

@MayısKralı üzüldüm elenmene ama albümde 3 şarkı hariç şansın yok gibiydi ilk seçenek herzaman en iyisidr teomanı bırakmıcaktın geçmiş olsun 🙂

zıpladıkya hala durumumuz kötü ama ya

zaten hogatha sunucu oylarında hep sılayla tarkana torpil yapıyor :) bencede sunucu oylarını vermemesi daha hayırlı olacaktır :))
hahahah aa hayırr ben enver gibi çocuğu kapı dışarı atmayacam bu çocuk ölmedi herhalde yarın öbürgün gelecek şarkıcısıda güçlü bana düşen o gelene kadar idare etmek:A

@Bully da haksız puan aldı zaten @destere bilerek sezene 1 verdi onu konusmuyoırsunuz
:A:A:A

hahahah aa hayırr ben enver gibi çocuğu kapı dışarı atmayacam bu çocuk ölmedi herhalde yarın öbürgün gelecek şarkıcısıda güçlü bana düşen o gelene kadar idare etmek:A

@Bully da haksız puan aldı zaten @destere bilerek sezene 1 verdi onu konusmuyoırsunuz
ona bakarsan zaten tüm puanlarımı bilerek veriyorum :) yani bilinçsiz bir şekilde oy vermeyi kendime yakıştıramam :))

ona bakarsan zaten tüm puanlarımı bilerek veriyorum :) yani bilinçsiz bir şekilde oy vermeyi kendime yakıştıramam :))
hahah aaa doğru tarkan sayende puan aldı yani kaş yapayım derken göz çıkardın @Bully destereye teşekkür et puan için bu ders @destere ye yeter herhalde :A:A:A

İşte dediğim şekilde idare edebilirsin sunucu oylarından vazgeçmen lazım yoksa Sezen'in kellesini istiyoruz. :A

@destere doğru olanı yapmış tebrik ediyorum kendisini. :) Bu kendisine ilk ve son tebriğimdir. :))

@Çiğdem- hep iyi niyeti yüzünden bu hallerde. :A Herkesi düşünüyor daha ne yapsın. Kaosu sevenlere fırsat vermeyelim. :A

kurallarla oynuyor hogatha :)) başta kendisi koymuştu -15 kuralını şimdi o kuralı yumuşattıkça yumuşattı :) kurallar bir kez delinince bir daha yama tutmaz :) başta ne demişse odur? biz sadece onun koyduğu kuralları hatırlatıyoruz :)