aa evet ilk 5 dışı hiç çıkmadın sanırım 4 final puanıda iyi bakalım 5.hafta ne yapacaksın@Çiğdem- iyi gidiyorum
tşşk ederim ben seni juri akdrosuna yazıyorum hatırlatmada yaparım oy istersen kullanırsınElenmişim. Gel ile gelseydim, ikili elemede kesin gidecektim. Albümüme bakıldığında 3 şarkı dışında pek iddialı değildim KŞV ile şampiyon dahi olurdum artık @denizz19 başarılar ama 1 puanını unutmadım o yüzden jüri olmayacağım Sıla yüksek puanlarımdan mahrum kalacak.
@Çiğdem- Yarışma ise muhteşemdi, ikinci sezon Teoman'ı düşünüyorum bakalım ama başkada olabilir.
tşşk ederim ben seni juri akdrosuna yazıyorum hatırlatmada yaparım oy istersen kullanırsın
@destere yine yok oylarımı açıklasın nerde ne halt yiyor yine kim bilir
oylarım 🙂🙂🙂
11 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
11 Tarkan - Karma Albümü
11 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
10 İrem Derici - Dantel Albümü
10 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
10 Mustafa Ceceli - Es Albümü
8 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
6 Gülşen - Bangır Bangır Albümü
5 Deniz Seki - Sözyaşlarım - Albümü
5 Pink floyd - The Wall - Albümü
5 Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü
Bekliyoruz @Çiğdem-
yine direkten döndün )
O öyle olmuyor işte canım diğer yarışmacılar oy kullanıyor ama Sezen kullanmıyor üstüne -15 de almıyor bu avantaj oluşturuyor ona yakında isyan çıkarırsam şaşırma.
Sana üstte cevabını verdim Ayrıca gündüz içmem ben gece içerim.
enver zaten çocuğu - puanla elemiş forumda olmayan nasıl puan yollasın herkes benim kadar anlayışlı değil
atacan gelmeden sezen çeyrek finale kalıyormus sen kalamıyormuşsun
ayy ben @mrt-06 gelmezse ne yapacam ayoll sen sezene sırf atacan yok diye 1 verip utanmadan not düşüyorsun bir utanmazda @Bully -15 ver diye tutturuyor ilk defa bir konuda anlaştınız hayretbaşta demiştim başlanlıktan azlet beni ama sen kendin ettin kendin buldun şimdi şikayet etmeye hakkın bile yok )
sonucun böyle olacağını bilsen hiç beklemezdin değilmi
zaten fazla bir şansın yoktuda bir gel şarkısını dinleseydik bari eminim o şarkıylada haftanın birincisi olurdun neyse sağlık olsun diyelim
hayaller ve sonuçlar )
yine birinciliğe uzaktan bakmak zorunda kalmışsın ama hakettiğinden fazla almışsın bence
yine direkten döndün )
neyse haftaya hayallerin gerçekleşecek gibi en azından elenirsen bu stresten kurtulmuş olursun
demekki ilk defa @Bully doğruyu yakalamış bende ise değişen bişey yok ben zaten hep gerçekleri söylerim
Jüri başkanını da yanıma çektim işin zor artık haftaya Sezen'i şutlamak zorundasın Ama diyorsan ki illa Sezen'i yarışmada tutacam o zaman onun yerine oy verebilirsin. Tabii sunucu oylarını veremezsin o zaman.
önümüzdeki hafta mustafa ceceli ile pink floyd u geçmeye bak yoksa senin durumunda pek parlak değil vadikızı )
Jüri başkanını da yanıma çektim işin zor artık haftaya Sezen'i şutlamak zorundasın Ama diyorsan ki illa Sezen'i yarışmada tutacam o zaman onun yerine oy verebilirsin. Tabii sunucu oylarını veremezsin o zaman.
19:00 açıklamam mümkün değil ayolll yemekleri sen yapmıyorsun
20:00-21:00 arası gayet iyi bence zaten 1 saate sonuclar açıklanıyor 🙂🙂🙂
@Harunnn60 açık ara farkla 1.olmuşsun son 2 haftada 4 puan
@denizz19 1.olamasanda final puanı düzenli almanda iyi bence 🙂
@Bully çok kötü giderken 1 puanı kaptın son anda sezen aksu ile paylaştınız @mrt-06 geldiğinde hakkımı nasıl ödeyecek acaba
@Tolstoyevski ve @vadikızı yarışmanın çekirgeleri yine zıplamışsınız ayol
@MayısKralı üzüldüm elenmene ama albümde 3 şarkı hariç şansın yok gibiydi ilk seçenek herzaman en iyisidr teomanı bırakmıcaktın geçmiş olsun 🙂
zaten hogatha sunucu oylarında hep sılayla tarkana torpil yapıyor bencede sunucu oylarını vermemesi daha hayırlı olacaktır )
hahahah aa hayırr ben enver gibi çocuğu kapı dışarı atmayacam bu çocuk ölmedi herhalde yarın öbürgün gelecek şarkıcısıda güçlü bana düşen o gelene kadar idare etmekJüri başkanını da yanıma çektim işin zor artık haftaya Sezen'i şutlamak zorundasın Ama diyorsan ki illa Sezen'i yarışmada tutacam o zaman onun yerine oy verebilirsin. Tabii sunucu oylarını veremezsin o zaman.
ona bakarsan zaten tüm puanlarımı bilerek veriyorum yani bilinçsiz bir şekilde oy vermeyi kendime yakıştıramam )
İşte dediğim şekilde idare edebilirsin sunucu oylarından vazgeçmen lazım yoksa Sezen'in kellesini istiyoruz.
@Çiğdem- hep iyi niyeti yüzünden bu hallerde. Herkesi düşünüyor daha ne yapsın. Kaosu sevenlere fırsat vermeyelim.