Benim Albümüm 4.hafta Sonuçları

Mabel Matizin Albümünün adı gök nerede ve gök nerede şarkısı berbat bir şarkı "1 Hadise Var" on numara beş yıldız bir şarkı geçen hafta layığını verdim tam puanı bu haftada layığını verdim 1 :) elendiyse geçmişler olsun
bu hafta irem derici sıla ve gülşenin şarkıları vasattı popüler şarkıları olduğu için üst yerlerde yer verdim haftaya kıyasıya rekabet olsun lütfen :)

Sertab Erener belli ki bayağı sağlam şarkısını harcamış iyi oldu. :A @Harunnn60 tebrikler :D

@Bully ve @mrt-06 sizlere de tebrikler canlarım :A şarkılarınız berbattı ama olsun :F

Elenen Mabel Matiz gerçekten güzel değildi elenmesi çok normal geldi bana üzgünüm @MayısKralı :(

Yeni hafta başlasın bence @Çiğdem- yine belli güne kadar şarkılar yollanır mesela Cuma gününe kadar şarkılar yollanır. Cuma oylama başlar ve Pazar sonuçlar açıklanır. :A

Sertab Erener belli ki bayağı sağlam şarkısını harcamış iyi oldu. :A @Harunnn60 tebrikler :D

@Bully ve @mrt-06 sizlere de tebrikler canlarım :A şarkılarınız berbattı ama olsun :F

Elenen Mabel Matiz gerçekten güzel değildi elenmesi çok normal geldi bana üzgünüm @MayısKralı :(

Yeni hafta başlasın bence @Çiğdem- yine belli güne kadar şarkılar yollanır mesela Cuma gününe kadar şarkılar yollanır. Cuma oylama başlar ve Pazar sonuçlar açıklanır. :A
Ne bu acele böyle iyiydik işte ağırdan ağırdan. :A

Sen diğer 6 şarkımı gördün mü. :A Bir bak istersen. :A

puan durumu geldi :A:A:A
19:00 açıklamam mümkün değil ayolll yemekleri sen yapmıyorsun :F
20:00-21:00 arası gayet iyi bence zaten 1 saate sonuclar açıklanıyor 🙂🙂🙂

@Harunnn60 açık ara farkla 1.olmuşsun son 2 haftada 4 puan :F
@denizz19 1.olamasanda final puanı düzenli almanda iyi bence 🙂
@Bully çok kötü giderken 1 puanı kaptın son anda :A sezen aksu ile paylaştınız @mrt-06 geldiğinde hakkımı nasıl ödeyecek acaba :F

@Tolstoyevski ve @vadikızı yarışmanın çekirgeleri yine zıplamışsınız ayol :F

@MayısKralı üzüldüm elenmene ama albümde 3 şarkı hariç şansın yok gibiydi ilk seçenek herzaman en iyisidr teomanı bırakmıcaktın geçmiş olsun 🙂

Sertab Erener belli ki bayağı sağlam şarkısını harcamış iyi oldu. :A @Harunnn60

Hafta Sonu oylama mı olur yahu pazartesi olsun son gönderme :bağır:
ben beğenirim ama burda 10 şarkıdan oylama yapıyoruz yani biri ileri çıkınca otomatik liste oluşuyor liste oluşturamayalım istiyorum ben mabelin eleneceği belli haftaya yabancı albüm gider ahada buraya yazıyorum .