Sonunda mutlu edebildik kıvırcık reisi@Doğu o gittiğin Batıdan geri dönmeni en çok ben isterim Teşekkürler
Sonunda mutlu edebildik kıvırcık reisi@Doğu o gittiğin Batıdan geri dönmeni en çok ben isterim Teşekkürler
Hep mutlu et insanları özellikle beniSonunda mutlu edebildik kıvırcık reisi
sen,n elenmen lazımdı aslında.ssİlk 3...
1) Sertab Erener
2) Sıla
3) Gülşen ya da Sezen Aksu
Elenen Mabel Matiz sanıyorum.
Benim elenmem için önce Yıldız elenmelisen,n elenmen lazımdı aslında.ss
biz ne diyorsak o deniz kulumuzBenim elenmem için önce Yıldız elenmeli
Sonunda mutlu edebildik kıvırcık reisi
ama şimdi denize kıvırcıklık yakışıyor zaten kıvırcık olmayınca keşlere benziyor sanki çok uyuşturucu kullanmış da erkenden çökmüş gibikıvırcık değil bonusss oo bonusss @denizz19 bonişimmmmmmm
Ne bu acele böyle iyiydik işte ağırdan ağırdan.Sertab Erener belli ki bayağı sağlam şarkısını harcamış iyi oldu. @Harunnn60 tebrikler
@Bully ve @mrt-06 sizlere de tebrikler canlarım şarkılarınız berbattı ama olsun
Elenen Mabel Matiz gerçekten güzel değildi elenmesi çok normal geldi bana üzgünüm @MayısKralı
Yeni hafta başlasın bence @Çiğdem- yine belli güne kadar şarkılar yollanır mesela Cuma gününe kadar şarkılar yollanır. Cuma oylama başlar ve Pazar sonuçlar açıklanır.
Seni ben keşleyeceğim yakında az kaldı.ama şimdi denize kıvırcıklık yakışıyor zaten kıvırcık olmayınca keşlere benziyor sanki çok uyuşturucu kullanmış da erkenden çökmüş gibi
Sen diğer 6 şarkımı gördün mü. Bir bak istersen.Sertab Erener belli ki bayağı sağlam şarkısını harcamış iyi oldu. @Harunnn60 tebrikler
@Bully ve @mrt-06 sizlere de tebrikler canlarım şarkılarınız berbattı ama olsun
Elenen Mabel Matiz gerçekten güzel değildi elenmesi çok normal geldi bana üzgünüm @MayısKralı
Yeni hafta başlasın bence @Çiğdem- yine belli güne kadar şarkılar yollanır mesela Cuma gününe kadar şarkılar yollanır. Cuma oylama başlar ve Pazar sonuçlar açıklanır.
Yavaşlık iyi değil hız önemliNe bu acele böyle iyiydik işte ağırdan ağırdan.
Biliyorum ama bir iddialı şarkını kaybettin iyi oldu dedim. Son 5 şarkım senin tüm şarkılarını ezecektir.Sen diğer 6 şarkımı gördün mü. Bir bak istersen.
Biliyorum ama bir iddialı şarkını kaybettin iyi oldu dedim. Son 5 şarkım senin tüm şarkılarını ezecektir.Sen diğer 6 şarkımı gördün mü. Bir bak istersen.
19:00 açıklamam mümkün değil ayolll yemekleri sen yapmıyorsunpuan durumu geldi
Öyle olsun bakalım. Acele gidip duvara toslamayalım da diğer türlü sorun yok.Yavaşlık iyi değil hız önemli
Sertab Erener belli ki bayağı sağlam şarkısını harcamış iyi oldu. @Harunnn60