Benim Albümüm 4.hafta Sonuçları

19:00 açıklamam mümkün değil ayolll yemekleri sen yapmıyorsun :F
20:00-21:00 arası gayet iyi bence zaten 1 saate sonuclar açıklanıyor 🙂🙂🙂

@Harunnn60 açık ara farkla 1.olmuşsun son 2 haftada 4 puan :F
@denizz19 1.olamasanda final puanı düzenli almanda iyi bence 🙂
@Bully çok kötü giderken 1 puanı kaptın son anda :A sezen aksu ile paylaştınız @mrt-06 geldiğinde hakkımı nasıl ödeyecek acaba :F

@Tolstoyevski ve @vadikızı yarışmanın çekirgeleri yine zıplamışsınız ayol :F

@MayısKralı üzüldüm elenmene ama albümde 3 şarkı hariç şansın yok gibiydi ilk seçenek herzaman en iyisidr teomanı bırakmıcaktın geçmiş olsun 🙂
1.lik yakında kapıda gelir. :A

Hafta Sonu oylama mı olur yahu pazartesi olsun son gönderme :bağır:
ben beğenirim ama burda 10 şarkıdan oylama yapıyoruz yani biri ileri çıkınca otomatik liste oluşuyor liste oluşturamayalım istiyorum ben mabelin eleneceği belli haftaya yabancı albüm gider ahada buraya yazıyorum .
Haftaya 2 kişi gidecek :D

Görecez. :A Bakalım benim gibi fark atabilecek misin. :A
Ovvv sen saniyede şiştin ama balonu da fazla şişirirsen patlıyor unutma :F

20:00-21:00 arası gayet iyi bence zaten 1 saate sonuclar açıklanıyor 🙂🙂🙂

@Harunnn60 açık ara farkla 1.olmuşsun son 2 haftada 4 puan :F
@denizz19 1.olamasanda final puanı düzenli almanda iyi bence 🙂
@Bully çok kötü giderken 1 puanı kaptın son anda :A sezen aksu ile paylaştınız @mrt-06 geldiğinde hakkımı nasıl ödeyecek acaba :F

@Tolstoyevski ve @vadikızı yarışmanın çekirgeleri yine zıplamışsınız ayol :F

@MayısKralı üzüldüm elenmene ama albümde 3 şarkı hariç şansın yok gibiydi ilk seçenek herzaman en iyisidr teomanı bırakmıcaktın geçmiş olsun 🙂
@xemrexxx kendime alıntı yapmısım sana yapacağıma :F

Çocuğum iyi misin :A 3 kişi almıyor mu final puanını :A

O almasa da işime yaramaz :A
Olsun Sezen yine de -15 almalıydı ben final puanımı niye onla paylaşıyorum ki :A
içipte gelmiş belliki yine :A:A:A

bu kaç :F:F:F
finger-number-3-01559.jpg

senide final puanından ediyordu son oyda toparladın :A:A:A

sezenin sahibi şuan benim boşta değil yani :A:A:A
O öyle olmuyor işte canım diğer yarışmacılar oy kullanıyor ama Sezen kullanmıyor üstüne -15 de almıyor bu avantaj oluşturuyor ona yakında isyan çıkarırsam şaşırma. :A

içipte gelmiş belliki yine :A:A:A

bu kaç :F:F:F
finger-number-3-01559.jpg
Sana üstte cevabını verdim :A Ayrıca gündüz içmem ben gece içerim. :D

O öyle olmuyor işte canım diğer yarışmacılar oy kullanıyor ama Sezen kullanmıyor üstüne -15 de almıyor bu avantaj oluşturuyor ona yakında isyan çıkarırsam şaşırma. :A

Sana üstte cevabını verdim :A Ayrıca gündüz içmem ben gece içerim. :D
3.hafta oylama başladığında atacan forumda 1 günde olsa olduğu için -15 verdim ama 4.hafta başladığından beridir hiç girmedi foruma bu şartta olan kimseye - puan veremem hem benim puanlarımı sezenin puanı diye say işte :A:A:A

sezenin yöneticisi benim şarkısını düzenli veriyorum oylarımıda kullanıyorum :F

@mrt-06 geldiğinde benide senide görücek elbet :A:A:A

3.hafta oylama başladığında atacan forumda 1 günde olsa olduğu için -15 verdim ama 4.hafta başladığından beridir hiç girmedi foruma bu şartta olan kimseye - puan veremem hem benim puanlarımı sezenin puanı diye say işte :A:A:A

sezenin yöneticisi benim şarkısını düzenli veriyorum oylarımıda kullanıyorum :F

@mrt-06 geldiğinde benide senide görücek elbet :A:A:A
Neyse o zaman ben de 1 hafta gideyim de Tarkan'ı da yönetirsin artık nasıl olsa - puan da almayacam final yolu açılmış olur bana :A

Görsün nolcak Atacan'ımı severim ama Sezen'e her türlü gıcıklığı yaparım o beni anlar. :A

Neyse o zaman ben de 1 hafta gideyim de Tarkan'ı da yönetirsin artık nasıl olsa - puan da almayacam final yolu açılmış olur bana :A

Görsün nolcak Atacan'ımı severim ama Sezen'e her türlü gıcıklığı yaparım o beni anlar. :A
enver zaten çocuğu - puanla elemiş forumda olmayan nasıl puan yollasın herkes benim kadar anlayışlı değil :A:A:A

atacan gelmeden sezen çeyrek finale kalıyormus sen kalamıyormuşsun :F:F:F

enver zaten çocuğu - puanla elemiş forumda olmayan nasıl puan yollasın herkes benim kadar anlayışlı değil :A:A:A

atacan gelmeden sezen çeyrek finale kalıyormus sen kalamıyormuşsun :F:F:F
Enver'e helal olsun işte hakkaniyetli sunucu böyle olur. :A

Öyle bir şey olursa kaçacak delik ara derim kendine pis cadı. :A