Benim Albümüm 4.hafta Sonuçları

Elenmişim.
Gel ile gelseydim, ikili elemede kesin gidecektim. Albümüme bakıldığında 3 şarkı dışında pek iddialı değildim
KŞV ile şampiyon dahi olurdum artık @denizz19 başarılar ama 1 puanını unutmadım o yüzden jüri olmayacağım Sıla yüksek puanlarımdan mahrum kalacak.

@Çiğdem- Yarışma ise muhteşemdi, ikinci sezon Teoman'ı düşünüyorum bakalım ama başkada olabilir.

tşşk ederim ben seni juri akdrosuna yazıyorum hatırlatmada yaparım oy istersen kullanırsın

başta demiştim başlanlıktan azlet beni ama sen kendin ettin kendin buldun
şimdi şikayet etmeye hakkın bile yok
)

sonucun böyle olacağını bilsen hiç beklemezdin değilmi

zaten fazla bir şansın yoktuda bir gel şarkısını dinleseydik bari eminim o şarkıylada haftanın birincisi olurdun
neyse sağlık olsun diyelim

5.olarak başladık ama 1.olurum sanıyorum.

@destere teşekkür ederim

hayaller ve sonuçlar
)

yine birinciliğe uzaktan bakmak zorunda kalmışsın
ama hakettiğinden fazla almışsın bence

yine direkten döndün
)
neyse haftaya hayallerin gerçekleşecek gibi
en azından elenirsen bu stresten kurtulmuş olursun

enver zaten çocuğu - puanla elemiş forumda olmayan nasıl puan yollasın herkes benim kadar anlayışlı değil

atacan gelmeden sezen çeyrek finale kalıyormus sen kalamıyormuşsun

ne kadar @Bully e kıl kapsamda bu konuda ne yazıkki ona hak vermek zorundayım
doğruya doğru, olmayan kişiye ilk hafta -15 puan , ikinci hafta yine yoksa direk atman lazım yarıştan
)

böyle her kaybolanın şarkısını sahiplenirsen üç beş hafta sonra bakarsın şarkıların yarısı sana kalmış
o zaman nasıl çıkacaksın işin içinden

Son düzenleme:
ayy ben @mrt-06 gelmezse ne yapacam ayoll sen sezene sırf atacan yok diye 1 verip utanmadan not düşüyorsun bir utanmazda @Bully -15 ver diye tutturuyor ilk defa bir konuda anlaştınız hayret

ayy ben @mrt-06 gelmezse ne yapacam ayoll sen sezene sırf atacan yok diye 1 verip utanmadan not düşüyorsun bir utanmazda @Bully -15 ver diye tutturuyor ilk defa bir konuda anlaştınız hayret
demekki ilk defa @Bully doğruyu yakalamış
bende ise değişen bişey yok ben zaten hep gerçekleri söylerim

bundan sonra sezenle yarışmaya devam edebilirsin ama benden her hafta bir puanın garanti onuda söyleyeyim

Jüri başkanını da yanıma çektim işin zor artık haftaya Sezen'i şutlamak zorundasın
Ama diyorsan ki illa Sezen'i yarışmada tutacam o zaman onun yerine oy verebilirsin. Tabii sunucu oylarını veremezsin o zaman.

zaten hogatha sunucu oylarında hep sılayla tarkana torpil yapıyor
bencede sunucu oylarını vermemesi daha hayırlı olacaktır
)

zıpladıkya hala durumumuz kötü ama ya

zaten hogatha sunucu oylarında hep sılayla tarkana torpil yapıyor
bencede sunucu oylarını vermemesi daha hayırlı olacaktır
)
hahahah aa hayırr ben enver gibi çocuğu kapı dışarı atmayacam bu çocuk ölmedi herhalde yarın öbürgün gelecek şarkıcısıda güçlü bana düşen o gelene kadar idare etmek

@Bully da haksız puan aldı zaten @destere bilerek sezene 1 verdi onu konusmuyoırsunuz

ona bakarsan zaten tüm puanlarımı bilerek veriyorum
yani bilinçsiz bir şekilde oy vermeyi kendime yakıştıramam
)

@Çiğdem- hep iyi niyeti yüzünden bu hallerde.
Herkesi düşünüyor daha ne yapsın. Kaosu sevenlere fırsat vermeyelim.

İşte dediğim şekilde idare edebilirsin sunucu oylarından vazgeçmen lazım yoksa Sezen'in kellesini istiyoruz.

@destere doğru olanı yapmış tebrik ediyorum kendisini.
Bu kendisine ilk ve son tebriğimdir.
)

@Çiğdem- hep iyi niyeti yüzünden bu hallerde.
Herkesi düşünüyor daha ne yapsın. Kaosu sevenlere fırsat vermeyelim.

kurallarla oynuyor hogatha
) başta kendisi koymuştu -15 kuralını şimdi o kuralı yumuşattıkça yumuşattı
kurallar bir kez delinince bir daha yama tutmaz
başta ne demişse odur? biz sadece onun koyduğu kuralları hatırlatıyoruz