Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

Harun'la sen mesaj yazıp siliyor olabilirsiniz ama bende geri vites olmaz.

@Çiğdem- aynen ya ne güzel 2-3 gün kafa dinlediydik konu ne kadar huzurluydu, geldi her şeyi mahvetti yine.

Harun'la sen mesaj yazıp siliyor olabilirsiniz ama bende geri vites olmaz.

@Çiğdem- aynen ya ne güzel 2-3 gün kafa dinlediydik konu ne kadar huzurluydu, geldi her şeyi mahvetti yine.

@Çiğdem- sizi mesaj silerken suçüstü yakalamış artık bu saatten sonra dediklerini dikkate almayacaktır
) yani tamam kız saftır oda güzelliğinden kaynaklı bir saflık
ama yani gördüğünede inanmamazlık edecek kadarda şey değil yani
)

hahah aa gerçekten @Harunnn60 baya şüpheli durumdasın şuan artık damgalısın bu konularda

yüksek tempolu şarkı nasıl oluyor senin toton ka yüksek olamaz yıldız teyze .ss neyse çikinellanın profiline bak oraları hep pisledim

mesela şarkı söylerken 300 metre yukardan kazıkların üstüne atlasa kadın
) tam puan verirdim
)

@Harunnn60'ı yakalamış zaten ondan da her şey beklenir senin gibi tehlikeli birisi.

Ama ben tertemizim bu konuda beni kimse yakalayamaz.
)

Bence hiç gerek yoktu huzuru tercih ederim ben.
)
zaten birazdan kaybolurum merak etme
bu haftada rahatsın ama önümüzdeki cuma gününden itibaren online sürem muhteşem bir şekilde artış yaşayacak! bu bir haftayı iyi değerlendir dinlen huzura er
)

zaten birazdan kaybolurum merak etme
bu haftada rahatsın ama önümüzdeki cuma gününden itibaren online sürem muhteşem bir şekilde artış yaşayacak! bu bir haftayı iyi değerlendir dinlen huzura er
)
gotham muhteşem bir bölümdü cnm luciferle gothama henüz yorum yapamadım ama ikisinide izledim çok güzel bölümler özellikle gothamda penguene bayılıcaksın ilk izlicen dizi olsun