hande hayranı değilmisin sen neden bu hafta destek olmadın@Forumdash AHS konusuna hiç yorun yapmıyorsun. Haftaya yine 2 vericem sana.
Sende şuan hakaret ettin.
hande hayranı değilmisin sen neden bu hafta destek olmadın@Forumdash AHS konusuna hiç yorun yapmıyorsun. Haftaya yine 2 vericem sana.
İlk haftaki şarkın efsoydu bu hafta düşüş vardı biraz ama iyiydi yine de İnşallah iyi strateji yaparsın@Bully tesekkürler iyi puan
Ama ben sevdiğim bir kişiye hakaret ettim
hahah aaa sen haftayada burda ol haftaya olan 2 sunucuyuda sen belirle git amerikadan istediğin 2 kişiyi at uçağa gel yarışma sunana kadarda sen ağırlaRihanna bu hafta sunucu diye buradayım. @Çiğdem- sende nerden prim kazanacağını biliyon haa.
hande hayranı değilmisin sen neden bu hafta destek olmadın
@Bully adayımı açıkladiğimda bana ne demiştşn? Teorini gerçekleştirmek için mi yaptın@Bully oyları
12 Puan: Erkin Koray
11 Puan: Ziynet Sali
10 Puan: Ferdi Tayfur
9 Puan: Sezen Aksu
8 Puan: Pinhani
7 Puan: Gülşen
6 Puan: Murat Boz
5 Puan: Burcu Güneş
4 Puan: Ezo
3 Puan: Model
2 Puan: Merve Özbey
1 Puan: Hande Yener
Nasıl yapmadım Sezona ilk yorumu ben yaptım İzledin mi? Yarişma bitince bakıcam yorumuna Bu arada geçen kaç vermiştin?@Forumdash AHS konusuna hiç yorun yapmıyorsun. Haftaya yine 2 vericem sana.
hahah aaa sen haftayada burda ol haftaya olan 2 sunucuyuda sen belirle git amerikadan istediğin 2 kişiyi at uçağa gel yarışma sunana kadarda sen ağırla
videosu yayınlarız ama sunucular farklı olmalı başka sevdikelrinden olurSende git kazan ohh. Tamam haftaya sunucu yine Rihanna olsun. Bu sefer tek başına. Ve 3 videosu yayınlansın.
@Bully adayımı açıkladiğimda bana ne demiştşn? Teorini gerçekleştirmek için mi yaptın
Nasıl yapmadım Sezona ilk yorumu ben yaptım İzledin mi? Yarişma bitince bakıcam yorumuna Bu arada geçen kaç vermiştin?
Aslında MS de Rihanna ya destek verirken hep çıkarlarımı düşünmüştüm Belki bende bir gün bir yarışmaya katılırım falan Ve o gün bugün bu sinsi kanka na destek çıkÇünkü sen değişik bir darklekentsin.
videosu yayınlarız ama sunucular farklı olmalı başka sevdikelrinden olur
Bana göre bu hafta ki sarki albümün en zayif sarkisiydi yani iyi bir strateji yaptigimi düsünüyorumİlk haftaki şarkın efsoydu bu hafta düşüş vardı biraz ama iyiydi yine de İnşallah iyi strateji yaparsın
Aslında MS de Rihanna ya destek verirken hep çıkarlarımı düşünmüştüm Belki bende bir gün bir yarışmaya katılırım falan Ve o gün bugün bu sinsi kanka na destek çık