Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Sonuçları

@Bully adayımı açıkladiğimda bana ne demiştşn? Teorini gerçekleştirmek için mi yaptın:T:

Nasıl yapmadım :F Sezona ilk yorumu ben yaptım :X İzledin mi? Yarişma bitince bakıcam yorumuna:X Bu arada geçen kaç vermiştin?
Ne demiştim ki :A Albümü kabataslak dinlemiştim tek beğenmediğim şarkı buydu sanırım ben hareketlilerde bile duygu ararım ama nakarat hiçbir şey hissetirmedi bana :D

Sanırım yenilikçi değilim ben pek :A

Attığım oyları kendim açıklamak istiyorum ama Çiğdem büyükcene bir baskı yapıyor üzerime :A

Ne demiştim ki :A Albümü kabataslak dinlemiştim tek beğenmediğim şarkı buydu sanırım ben hareketlilerde bile duygu ararım ama nakarat hiçbir şey hissetirmedi bana :D

Sanırım yenilikçi değilim ben pek :A
Yenilikçi olmadiğini Gökhan Türkmen'in Vay halimize şarkısının yorum konusunda anlamiştim:F

@soo oyları
Merve Özbey. 1
Ferdi Tayfur 2
Hande Yener. 3
Burcu Güneş 4
Gülsen 5
Murat Boz. 6
Ezo 7
Ziynet Salı 8
Model 9
Gökhan Türkmen 10
Sezen Aksu. 11
Pinhani. 12
Erkin Koray. 13

@Aserat bence sende @Çiğdem- gibi yap. Programın çok hit alsın istiyorsan seyirciye oyna.:F Mesela Çiğdem artık bana oynuyor benim sevdiğim sanatçının reklamını yapacak programda oda 2 sayfa fazla kazanmış olacak. Kısaca takipçi satın alın.:A

@turkuazz oyları
Erkin Koray - 1976 Albümü-12
Ziynet Sali - No 6 Albümü-11
Merve Özbey - Yaş Hikayesi Albümü-10
Gülsen - Beni Durdursan mı ? Albümü-9
Sezen Aksu- Düş Bahçeleri Albümü-8
Ferdi Tayfur - Aşkın Cezası Albümü-7
Pinhani İnandığın Masallar Albümü-6
Burcu Güneş - Gül Kokusu Albümü-5
Murat Boz - Janti Albümü-4
Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık albümü-3
Model - Diğer Masallar Albümü-2
Hande Yener - Hepsi Hit vol 1 Albümü-1

Yenilikçi olmadiğini Gökhan Türkmen'in Vay halimize şarkısının yorum konusunda anlamiştim:F
Valla ne yalan söylim biraz eski kafalıyım evet :A

Keşke ilk hafta kullansaydın bunu, neyse elenmezsen diğer şarkıların iyi gibi zaten Deli Bile, Mor, Seviyorsun, Vah Vah gayet başarılı slowlardan da beğenmediğim olmamıştı sanırım. :D

@Aserat bence sende @Çiğdem- gibi yap. Programın çok hit alsın istiyorsan seyirciye oyna.:F Mesela Çiğdem artık bana oynuyor benim sevdiğim sanatçının reklamını yapacak programda oda 2 sayfa fazla kazanmış olacak. Kısaca takipçi satın alın.:A
sırrımı neden rakiplerime açıklyıorsun bee :A

O zaman sen açıkla tüm puanları kendime atmışım gibi bir heyecan sardı :A Gerçi ben yarışmacı bile değilim nerden kapıldım bu havalara bilmiyorum :(
hahah en son senin oyun ama heyecanlı olman güzel juri olarak :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan