Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Sonuçları

bu haftada tam puan vermiştim neden bukadar düşük aldığını bende anlayamadım :F
Sen müzik kalitesinden iyi anlıyorsun:) ama şu çok iyi anlaşıldı forum Ezoyu sevmedi Yada çoğu hiç dinlememiş şarkılarını:) bu haftaki şarkıda iyi şarkıydı bu sonucu hak etmedi aslında ama bu şarkıyla az kalsın elenmiş oluyordum:) 3.Haftada elenirim:) bakalım artık:)

Sen müzik kalitesinden iyi anlıyorsun:) ama şu çok iyi anlaşıldı forum Ezoyu sevmedi Yada çoğu hiç dinlememiş şarkılarını:) bu haftaki şarkıda iyi şarkıydı bu sonucu hak etmedi aslında ama bu şarkıyla az kalsın elenmiş oluyordum:) 3.Haftada elenirim:) bakalım artık:)
tanınmamıs diyebiliriz ama @Billy Kane nin merveside pek tanınmıyor o kızda ne bulmuşlr acaba :A :A :A

Ezoya yüksek vererek onu koruduk bu hafta haftaya kimseyi kayırmayacağım çünkü elenmesi gereken albüm gitti ve şimdi işimiz daha zor herkese kolay gelsin erkin korayı tebrik etmeye gerek yok şarkı açıklandığında 1.liğini ilan etti zaten :F
İlk5 e girenleri tebrik ediyorum

@Tolstoyevski Erkin Koray ile göz korkutmaya devam ediyorsun tebrikler :A

@denizz19 ziynetlede final puanına kavuştun @Billy Kane sende merve ile iyi başladın sezona sizede tebrikler :F

@Bully hemen toparladın final puanıda kıl payı kaçtı :F

gelelim @Forumdash sana malesef albüm yarışmasının kötü yanı o şarkıların hepsini kullanmak zorundasın 10 şarkı varsa ve 1 kötü şarkın olsun 9 iyi olsun o kötüyle eleniyorsun kenan doğuluda çakkıdı albümüyle 2. hafta elenmişti geçmiş olsun :(
Ben demiştim sana toparlayacağım diye forum slowcu. :A Keşke ilk hafta da slowla gelseymişim boşuna rezil olduk. ss

Ezoya yüksek vererek onu koruduk bu hafta haftaya kimseyi kayırmayacağım çünkü elenmesi gereken albüm gitti ve şimdi işimiz daha zor herkese kolay gelsin erkin korayı tebrik etmeye gerek yok şarkı açıklandığında 1.liğini ilan etti zaten :F
İlk5 e girenleri tebrik ediyorum
Ezoyu şu an için senin oylamaların ile bazı arkadaşların oylamaları korudu:) ama şarkı iyi şarkıydı aslında bundan sonraki haftada sanırım yarışma dışı kalacak:)

Ben demiştim sana toparlayacağım diye forum slowcu. :A Keşke ilk hafta da slowla gelseymişim boşuna rezil olduk. ss
aa ne bileyim o şarkı belkide iyi sonuç alırdı evet demekki bu adamın hareketli şarkısını sevmiyorlar bence çok güzel şarkıydı :F

İki haftadır düşük alıyorsun oylamamda ama bu öbür haftalarda da düşük alacağın anlamı taşımıyor:) ayrıca elenmiş olsam dahi juri olarak oylamam sürmüş olacak:) bu arada bende senden yüksek almadan elenmem umarım:)
Şarkıların fena değildi aslında ama bi türlü yukarılara çıkaramadım sıralamamda umarım ben de iyi verebilirim sana. :D Ezo'nun pek popüler biri olmamasının dezavantajını yaşıyorsun gibi yoksa kesinlikle iyi bir sese sahip Rafet'le düetlerini çok severdim mesela. :)

aa ne bileyim o şarkı belkide iyi sonuç alırdı evet demekki bu adamın hareketli şarkısını sevmiyorlar bence çok güzel şarkıydı :F
Dedim zaten albüm slow kaynıyor ilk hafta millet eğlensin ama eğlenmeye niyetleri yokmuş demek ki :A Gökhan slow şarkılarıyla popüler olmuş birisi zaten forum da böyle düşünüp ilk hafta düşük vermiş olmalı :D

Neyse hedeflediğim yükselişi gerçekleştirdim, sıradaki hedef final puanı 1-2 hafta içinde o da olur umarım. :D