benim albümüm all stara alsakmı acaba rihannayı
evet varr 32 yaşındayım varmı bir itirazın umut beyyy
aa dur sen önce burcu güneşle beni elediği için hande yenerden intikam aldık şimdi sıra geldi gülşen hanıma onun üzerine çalışıcaz şimdi yeni hedefAlbümün en zayifi oldugunu düsündügüm sarkiyla 8.olmak güzel oldu simdi @Çiğdem- düsünsün
hadi iyi geceler cnm hem kendin yoruldun hem milleti yordun git dinlenYarın bu konuyu görüşelim. Detayları konuşalım. Şimdi uyucam.
Yoo eksiğin yok işte fazlan var. Kiloda fazladır bence.
Uyuşukluğunu iyice gözüme sokuyorsun5.sezon 9.bölümdeyim
fazla valla @Çiğdem- cim manken gibi kızz ben 80 varım herhalde
onuda ilaç aldırdı gerçide
Biz yemeyiz böyle planlari Gülsenimi kimse yikamazaa dur sen önce burcu güneşle beni elediği için hande yenerden intikam aldık şimdi sıra geldi gülşen hanıma onun üzerine çalışıcaz şimdi yeni hedef
hadi iyi geceler cnm hem kendin yoruldun hem milleti yordun git dinlen
Geçmiş olsun. Az zayıfla. Kilo iyi bir şey değil.
aaa bilmem vlla ilk hafta havanız geçti 2. haftaBiz yemeyiz böyle planlari Gülsenimi kimse yikamaz
Bı hafta elenmedim ama merak etme sonraki hafta ben elenmiş olacağım
bu haftada tam puan vermiştim neden bukadar düşük aldığını bende anlayamadımSonuçlar yine iyi olmamış ya Ezo sonraki hafta elenir büyük ihtimal bu hafta kılpayı yine kurtulmuşuz ama anlaşıldı çok fazla şansımız yok ayrıca bu haftaki şarkı bu kadar düşük sonucu hak etmiyordu 3.haftada şansımız olmaz
Albümün en zayif sarkisiydi diyorum anlamiyor musunaaa bilmem vlla ilk hafta havanız geçti 2. hafta
ozaman yuksek veririm hep@dosimosi çok teşekkür ederim Survivor arkadaşım Bu haftadan itibaren sürekli beğeneceksin şarkılarımı full slow gideceğiz tam istediğin gibi
Bana yüksek vermeden elenme bari.Bı hafta elenmedim ama merak etme sonraki hafta ben elenmiş olacağım
haftaya final puanı alıcaksın sankiAlbümün en zayif sarkisiydi diyorum anlamiyor musun