Tüm üyelerimiz burada canımcım bir kişiden oy istemişsem yarın forumu terk ederimHadi be ordan senin gibi dmden oy mu dilenseydim![]()
Emos ile beni benzettin. Dissi hakettin.![]()
Ne takıyon şu mırç suratlıyı ya kendi kendine takılıyor![]()
Mırç böyle cıvık cıvık bir şeybenzetmedim yahuu yaramaz çocuklarsınız dedim benzemiyorsunuz siz
mırç ne demek denizz allah iyiliğin versin hee güldürdün yine beni
neşe kaynağım benimmm
Senin idamına karar verildiŞahsıma yapılan tüm hakaretleri mahkemeye verdim. Adalet elbet yerini bulacak.![]()
Bu dürüstlük değil gambazcılık olurTüm üyelerimiz burada canımcım bir kişiden oy istemişsem yarın forumu terk ederim![]()
Sen de deve kini mi var kızaaa bu arada burcu güneşin intikamıda alındı demiştim sana @Forumdash![]()
Ben kendimden eminim albümleri ve şarkıcıları iyi pazarlama kabiliyeti diyelimBu dürüstlük değil gambazcılık olur
Sen de deve kini mi var kızBu arada sana yarişmaya başvurdugumda demiştim korktugum başıma geldi
Neyse iyi analiz ettiğim cıktı ortaya azcık bi sevinç var bende
![]()
evet 2 saat yorucu bir oylamadan sonra sunucumuz Rihanna ile dinlenelim müzik ruhun gıdasıdır değilmi @sokak sanati![]()
![]()
kalp atsana ozaman ayol en sinir olduğum şeyi gözlük atıyorsunYarışma gibi yarışma işte.Program yapan herkes görsün örnek alsın.
![]()
Albüm ve şarkıcılarını bilemem zevk meselesidir ama iyi pazarlamacısın onu biliyorumBen kendimden eminim albümleri ve şarkıcıları iyi pazarlama kabiliyeti diyelim![]()
kalp atsana ozaman ayol en sinir olduğum şeyi gözlük atıyorsun![]()
Senin idamına karar verildi![]()
Tamam sus Lost izleyeceğimAlbüm ve şarkıcılarını bilemem zevk meselesidir ama iyi pazarlamacısın onu biliyorum![]()
Yarışma gibi yarışma işte.Program yapan herkes görsün örnek alsın.
Hem duymasın diyor hem beni etiketliyorsun.
Bir de şikayet etmiş boşa çıkacak bir şikayetKalp attım gözlük atmış forum.
Yönetime Kayyum..
😳 yahuu şaka yapıyorum eğlenceli sohbet edelim dedimm allah yahu benim
@Çiğdem- den neyim eksik yaaa![]()
Bir de şikayet etmiş boşa çıkacak bir şikayet![]()
benim albümüm all stara alsakmı acaba rihannayıKalp attım gözlük atmış forum.
Yönetime Kayyum..
Fazlan var bence. mesela yaşın.😱![]()