Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Sonuçları

Kıl payıyla final puanı alamamak üzücü tabii ama yükselişe geçmek güzel, destekleyen herkese teşekkürler. Nasibimizde yokmuş demek ki bu hafta final puanı almak. :D

@Tolstoyevski @denizz19 @Billy Kane tebrik ederim sizleri.

@Forumdash geçmiş olsun. :( Dediğim gibi bu şarkıyı ilk hafta kullansaydın Dalkılıç'ı eleyebilirdin diye düşünüyorum, maalesef forumdaki ilk yarışmacılık denemen hayal kırıklığıyla sonuçlandı biraz, sağlık olsun diyelim. ss

Yine ortalığı karıştırdım.:A The End. Mikser yatar.:F

@Billy Kane asıl senin yaran var. Koskoca Turu ile 3. haftada elenmişsin.:A

@xemrexxx bir sen iki forumun iki yaramaz çocuğusunuz yahu yaramazık yapıp
karıştıracaksınız illa aaa:F

abimden dolayı moralim bozuk o yüzden alıngan oluyorum kusuruma bakma ya

Kıl payıyla final puanı alamamak üzücü tabii ama yükselişe geçmek güzel, destekleyen herkese teşekkürler. Nasibimizde yokmuş demek ki bu hafta final puanı almak. :D

@Tolstoyevski @denizz19 @Billy Kane tebrik ederim sizleri.

@Forumdash geçmiş olsun. :( Dediğim gibi bu şarkıyı ilk hafta kullansaydın Dalkılıç'ı eleyebilirdin diye düşünüyorum, maalesef forumdaki ilk yarışmacılık denemen hayal kırıklığıyla sonuçlandı biraz, sağlık olsun diyelim. ss
Hiç sanmıyorum ilk haftadan 3.cülük sevinci yaşamaya da bilirdim :F

burcu güneş en zayıf şarkılarını akıllı şekilde kullanmaya devam ediyor rahat şekildede geçirdi haftaları artık burcununda ağırlığını gösterme zamanı geliyor @Harunnn60
iyi hazırlan :F

Ben şeyi anlamadım. Bu tag kısmında neden senaryo yazıyor @Çiğdem- :A Hayır yani bu oylar gerçek değil mi. Senaryo mu.😱
sunucu yarışmanın senaristi sayılır ben hazırlıyorum evet kim elenecek falan :A

şaka bir yana taga hangi alanda konu açıyorsam oranın ismini veriyorum senaryo bölümü olduğundan öyle dedim :A