Yarası var yarası![]()
anlıyorum ama beni üzmeye hakkı yok ben zaten üzülerek veriyorum puanları
sevemedim şarkıyı ne yapım
Yarası var yarası![]()
O röp.'te bişeyler işlemiş beyinlere demekHande'ye favori falan diyordunuz 2. haftadan elendi@Forumdash geçmiş olsun
Erkin Baba dağıtmış yine @Tolstoyevski tebrikler![]()
Ayy bide yas tut alemsin abla ne takıyonanlıyorum ama beni üzmeye hakkı yok ben zaten üzülerek veriyorum puanları
sevemedim şarkıyı ne yapım![]()
Puanlarını beğenmemiş sadece Pinhani olayını sen çıkardın.yani puanlarını sevmediğini belirtmiş bence bunda bir şey yok
![]()
Ayy bide yas tut alemsin abla ne takıyon![]()
Ayy bide yas tut alemsin abla ne takıyon![]()
hahaha yarışmacılar bitti şimdide jurilerimi küstürüyorsun böyle giderse 3 hafta sonra senden baska oy verecek adam bıulmıcaz beeYine ortalığı karıştırdım.The End. Mikser yatar.
@Billy Kane asıl senin yaran var. Koskoca Turu ile 3. haftada elenmişsin.![]()
Yine ortalığı karıştırdım.The End. Mikser yatar.
@Billy Kane asıl senin yaran var. Koskoca Turu ile 3. haftada elenmişsin.![]()
Hiç sanmıyorum ilk haftadan 3.cülük sevinci yaşamaya da bilirdimKıl payıyla final puanı alamamak üzücü tabii ama yükselişe geçmek güzel, destekleyen herkese teşekkürler. Nasibimizde yokmuş demek ki bu hafta final puanı almak.
@Tolstoyevski @denizz19 @Billy Kane tebrik ederim sizleri.
@Forumdash geçmiş olsun.Dediğim gibi bu şarkıyı ilk hafta kullansaydın Dalkılıç'ı eleyebilirdin diye düşünüyorum, maalesef forumdaki ilk yarışmacılık denemen hayal kırıklığıyla sonuçlandı biraz, sağlık olsun diyelim. ss
Yas tutacak tabi. Sonuçta ben puanlarını beğenmedim. Ben. Ben.😎
sunucu yarışmanın senaristi sayılır ben hazırlıyorum evet kim elenecek falanBen şeyi anlamadım. Bu tag kısmında neden senaryo yazıyor @Çiğdem-Hayır yani bu oylar gerçek değil mi. Senaryo mu.😱
@xemrexxx bir sen iki forumun iki yaramaz çocuğusunuz yahu yaramazık yapıp
karıştıracaksınız illa aaa
abimden dolayı moralim bozuk o yüzden alıngan oluyorum kusuruma bakma ya
Hadi be ordan senin gibi dmden oy mu dilenseydim@Forumdash benim 1.lik aldığım kadını rezil ettin bıraktın Allah seni kahretmesin çekil git gözümün önünden![]()
Ne takıyon şu mırç suratlıyı ya kendi kendine takılıyor@sokak sanati iki takılalım dedik hemen olmamışı yaptıştırdın he![]()