@Billy Kane sen de mi? 😱@Billy Kane oyları
12 Puan: Ferdi Tayfur
11 Puan: Sezen Aksu
10 Puan: Burcu Güneş
9 Puan: Pinhani
8 Puan: Gökhan Türkmen
7 Puan: Erkin Koray
6 Puan: Gülşen
5 Puan: Hande Yener
4 Puan: Murat Boz
3 Puan: Ziynet Sali
2 Puan: Ezo
1 Puan: Model
seni düşük görünce hande fanları bile elen diye komplo kurmuslar sana gör işte cnm@Billy Kane sen de mi? 😱
Ya ben sevemedim bu şarkıyı. Paylaştığında kalp yollamıştım ama Bu Kafayla şarkısıyla karıştırmışım kusura bakma.@Billy Kane sen de mi? 😱
Düşman çokmuş laaan Hayır @Billy Kane benden sonra en fazla albümü beğenendi hiç beklemezdim. Sırtımızı yaslayacağımız dağlara meğerse kar yağıyormuşseni düşük görünce hande fanları bile elen diye komplo kurmuslar sana gör işte cnm
İşte o yüzden inadına Kırgın Çiçekler 20:00 PazartesiDüşman çokmuş laaan Hayır @Billy Kane benden sonra en fazla albümü beğenendi hiç beklemezdim. Sırtımızı yaslayacağımız dağlara meğerse kar yağıyormuş
@vadikızı Rihannaya verdiğin düşün puanları unutmadım. Yine oyların berbat.
Dostluk bugünler içindir @MasacRE- senden beklenmeyecek güzel bir puan ara ara sağlam kafa sağlam vücutta konumuna gelebiliyonBugünlerde cok güzel seyler yapiyorsun
BuldumYa ben sevemedim bu şarkıyı. Paylaştığında kalp yollamıştım ama Bu Kafayla şarkısıyla karıştırmışım kusura bakma.
22.545.459 Albümün hepsi mi şahane olur 😎 sıralama yapim dicem ama hepsi birbirinden güzel, çok zor ama yinede zorlim
Mor > Deli Bile > Seviyorsun > Bu Kafayla > Kavuşa Bilir miyiz > Vah Vah > Emrine Amede > Görev > Bilmiyor > Biri Kaybediyor(Bu şarkının ritmi harika)
İçerde'yim kim dost kim düşman göründüİşte o yüzden inadına Kırgın Çiçekler 20:00 Pazartesi
ben pinhani yi fazla dinlemem hatta hiç dinlemem kimi beğenip
seviyosam ona göre oy veriyorum
Yarın Totalde hele bir 5 Reyting altında alın çekeceğiz varBuldum
İçerde'yim kim dost kim düşman göründü