Sen vadikızını yalnız mı sanıyon ayık ol çiğnerimBana ne
Sen vadikızını yalnız mı sanıyon ayık ol çiğnerimBana ne
Sen vadikızını yalnız mı sanıyon ayık ol çiğnerim![]()
Merkür üzerimde dolaşiyor galibaYarın Totalde hele bir 5 Reyting altında alın çekeceğiz var![]()
Ayy hadi inşallahMerkür üzerimde dolaşiyor galiba(astrolojide ne demekse) yarın da hayal kırıklığı yaşamk istemiyorum
![]()
Ee sıralamada sonuncu işte ritmi güzel demişim sadece.Buldum
İçerde'yim kim dost kim düşman göründü![]()
Bana ne
Tamam hacı üstüne alınma forum düşük verdiEe sıralamada sonuncu işte ritmi güzel demişim sadece.![]()
Ne güzel söyledinkırıcı olunca eline ne geçiyor umut sanane ise niye oyuma yorum yapıyosun
sevemiyorum sevsem veririm oy ya![]()
Ne güzel söyledin
2.olmuşum destekleyen herkese teşekkürler bilseydim kullanmazdım![]()
Abla yalnız Pinhani benim, @sokak sanati değilkırıcı olunca eline ne geçiyor umut sanane ise niye oyuma yorum yapıyosun
sevemiyorum sevsem veririm oy ya![]()
2 yarışmacı 4-5 juride yollamadı mesala ama yinede fazla oy aldık bazen kafam karışıyor ama böyle daha iyi tabi cnmSenin içinde zor be etiketi gelmeyen @Çiğdem-(görmedin dimi bunu hep pisss ff yüzünden .ss )
Hele son haftalarda herkes oy gönderiyor bir sürü jüri oluyo onları toplamak zor olsa gerek![]()
Abla yalnız Pinhani benim, @sokak sanati değil![]()
Yarası var yarasıumut niye öyle diyo o zaman gerçekten üzüldüm ben zaten üzgünüm
şurda kafam dağılsın istiyorum hepten moral kalmıyor ya
Puanlarını beğenmemiş sadece Pinhani olayını sen çıkardın.umut niye öyle diyo o zaman gerçekten üzüldüm ben zaten üzgünüm
şurda kafam dağılsın istiyorum hepten moral kalmıyor ya