Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Sonuçları

Senin içinde zor be etiketi gelmeyen @Çiğdem- :) (görmedin dimi bunu hep pisss ff yüzünden .ss )

Hele son haftalarda herkes oy gönderiyor bir sürü jüri oluyo onları toplamak zor olsa gerek :A

Senin içinde zor be etiketi gelmeyen @Çiğdem- :) (görmedin dimi bunu hep pisss ff yüzünden .ss )

Hele son haftalarda herkes oy gönderiyor bir sürü jüri oluyo onları toplamak zor olsa gerek :A
2 yarışmacı 4-5 juride yollamadı mesala ama yinede fazla oy aldık bazen kafam karışıyor ama böyle daha iyi tabi cnm :F

Yarişmanın başında elenmek daha iyi oldu. 10 şarkı ile yarişacaktik. Ve elbet bu şarkıya da sıra gelecekti. Puanlar aynı şekilde gelseydi daha hüsran olcaktı, ilerleyen turlarda yarişma daha kızışıcaktı. Aynı taktiği yarişmacılar yapıcaktı (kesin) üzülmedim eğlenceliymiş :X güzel vakit geçiriliyor, ayrıca forumu canlı tuttugu için @Çiğdem- 'e ayrıca tşk ederim :X

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati

umut niye öyle diyo o zaman gerçekten üzüldüm ben zaten üzgünüm
şurda kafam dağılsın istiyorum hepten moral kalmıyor ya
Puanlarını beğenmemiş sadece Pinhani olayını sen çıkardın. :D yani puanlarını sevmediğini belirtmiş bence bunda bir şey yok :D

@Tolstoyevski Erkin Koray ile göz korkutmaya devam ediyorsun tebrikler :A

@denizz19 ziynetlede final puanına kavuştun @Billy Kane sende merve ile iyi başladın sezona sizede tebrikler :F

@Bully hemen toparladın final puanıda kıl payı kaçtı :F

gelelim @Forumdash sana malesef albüm yarışmasının kötü yanı o şarkıların hepsini kullanmak zorundasın 10 şarkı varsa ve 1 kötü şarkın olsun 9 iyi olsun o kötüyle eleniyorsun kenan doğuluda çakkıdı albümüyle 2. hafta elenmişti geçmiş olsun :(