Bende sabah namazına karşı kalkar bakarım işim nesırrımı neden rakiplerime açıklyıorsun bee
hahah en son senin oyun ama heyecanlı olman güzel juri olarak
Bende sabah namazına karşı kalkar bakarım işim nesırrımı neden rakiplerime açıklyıorsun bee
hahah en son senin oyun ama heyecanlı olman güzel juri olarak
benden başka kimse 5 kuruş vermez sana bence burdan uzaklaşma aç kalırsınBelki orası daha yüksek teklif verir diye.
Şimdi kullanmasaymaydım Diğer şarkılarla ilk 3e oynarım hep ilerleyen haftalar hooop elen Daha beter olurdu benim için en azından ilk hafta elenmek zoruma gitmez Yine de her hafta şarkılarımı paylaşacam @Çiğdem-Valla ne yalan söylim biraz eski kafalıyım evet
Keşke ilk hafta kullansaydın bunu, neyse elenmezsen diğer şarkıların iyi gibi zaten Deli Bile, Mor, Seviyorsun, Vah Vah gayet başarılı slowlardan da beğenmediğim olmamıştı sanırım.
Kahırlar içinde yanıyorum şuan Antici @OzaN bile ortalama puan vermişken hayranı olan uyeler düşük vermiş;( @sokak sanati (sana oynuyorum )@OzaN oyları
12 puan Erkin Koray
11 puan Merve Özbey
10 puan Burcu Güneş
9 puan Gülşen
8 puan Ferdi Tayfur
7 puan Murat Boz
6 puan Hande Yener
5 puan Ziynet Sali
4 puan Gökhan Türkmen
3 puan Ezo
2 puan Pinhani
1 puan Sezen Aksu
Biri Kaybediyor albümün en zayıf şarkısıydı ilk hafta kullanman gerekirdi elenirsen sen de @OzaN'ın Kenan Doğulu ile yaşadığı durumun benzerini yaşamış olacaksınŞimdi kullanmasaymaydım Diğer şarkılarla ilk 3e oynarım hep ilerleyen haftalar hooop elen Daha beter olurdu benim için en azından ilk hafta elenmek zoruma gitmez Yine de her hafta şarkılarımı paylaşacam @Çiğdem-
@ozgur2113 medeni cesareti kutluyorum bide bana düşük verdiğim için trip atıyordun@ozgur2113 oyları
12 puan: Erkin Koray
11 puan: Sezen Aksu
10 puan: Ezo
9 puan: Murat Boz
8 puan: Gökhan Türkmen
7 puan: Model
6 puan: Ziynet Sali
5 puan: Merve Özbey
4 puan: Ferdi Tayfur
3 puan: Gülşen
2 puan: Hande Yener
1 puan: Burcu Güneş
Kahırlar içinde yanıyorum şuan Antici @OzaN bile ortalama puan vermişken hayranı olan uyeler düşük vermiş;( @sokak sanati (sana oynuyorum )
Haftaya telafi ederiz artık Hande'nin bu albümünde güzel şarkılar var@ozgur2113 medeni cesareti kutluyorum bide bana düşük verdiğim için trip atıyordun
Ama diğer türlüsü daha beter ve gülünç olurdu Düşğnsene ilk 3lerde ilk 5lerdesin pat yarişmanın son haftalarında elen Fark etmez, neyseBiri Kaybediyor albümün en zayıf şarkısıydı ilk hafta kullanman gerekirdi elenirsen sen de @OzaN'ın Kenan Doğulu ile yaşadığı durumun benzerini yaşamış olacaksın