Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Sonuçları

Valla ne yalan söylim biraz eski kafalıyım evet :A

Keşke ilk hafta kullansaydın bunu, neyse elenmezsen diğer şarkıların iyi gibi zaten Deli Bile, Mor, Seviyorsun, Vah Vah gayet başarılı slowlardan da beğenmediğim olmamıştı sanırım. :D
Şimdi kullanmasaymaydım:F Diğer şarkılarla ilk 3e oynarım hep ilerleyen haftalar hooop elen:F Daha beter olurdu benim için en azından ilk hafta elenmek zoruma gitmez:T: Yine de her hafta şarkılarımı paylaşacam :F@Çiğdem-

@OzaN oyları
12 puan Erkin Koray
11 puan Merve Özbey
10 puan Burcu Güneş
9 puan Gülşen
8 puan Ferdi Tayfur
7 puan Murat Boz
6 puan Hande Yener
5 puan Ziynet Sali
4 puan Gökhan Türkmen
3 puan Ezo
2 puan Pinhani
1 puan Sezen Aksu

@ozgur2113 oyları
12 puan: Erkin Koray
11 puan: Sezen Aksu
10 puan: Ezo
9 puan: Murat Boz
8 puan: Gökhan Türkmen
7 puan: Model
6 puan: Ziynet Sali
5 puan: Merve Özbey
4 puan: Ferdi Tayfur
3 puan: Gülşen
2 puan: Hande Yener
1 puan: Burcu Güneş

@OzaN oyları
12 puan Erkin Koray
11 puan Merve Özbey
10 puan Burcu Güneş
9 puan Gülşen
8 puan Ferdi Tayfur
7 puan Murat Boz
6 puan Hande Yener
5 puan Ziynet Sali
4 puan Gökhan Türkmen
3 puan Ezo
2 puan Pinhani
1 puan Sezen Aksu
Kahırlar içinde yanıyorum şuan:( Antici @OzaN bile ortalama puan vermişken hayranı olan uyeler düşük vermiş;( @sokak sanati (sana oynuyorum :F)

Şimdi kullanmasaymaydım:F Diğer şarkılarla ilk 3e oynarım hep ilerleyen haftalar hooop elen:F Daha beter olurdu benim için en azından ilk hafta elenmek zoruma gitmez:T: Yine de her hafta şarkılarımı paylaşacam :F@Çiğdem-
Biri Kaybediyor albümün en zayıf şarkısıydı ilk hafta kullanman gerekirdi elenirsen sen de @OzaN'ın Kenan Doğulu ile yaşadığı durumun benzerini yaşamış olacaksın :A

@ozgur2113 oyları
12 puan: Erkin Koray
11 puan: Sezen Aksu
10 puan: Ezo
9 puan: Murat Boz
8 puan: Gökhan Türkmen
7 puan: Model
6 puan: Ziynet Sali
5 puan: Merve Özbey
4 puan: Ferdi Tayfur
3 puan: Gülşen
2 puan: Hande Yener
1 puan: Burcu Güneş
@ozgur2113 medeni cesareti kutluyorum:F bide bana düşük verdiğim için trip atıyordun:F

Biri Kaybediyor albümün en zayıf şarkısıydı ilk hafta kullanman gerekirdi elenirsen sen de @OzaN'ın Kenan Doğulu ile yaşadığı durumun benzerini yaşamış olacaksın :A
Ama diğer türlüsü daha beter ve gülünç olurdu:F Düşğnsene ilk 3lerde ilk 5lerdesin pat yarişmanın son haftalarında elen:F Fark etmez, neyse:T:

evet şimdi sıra eleneceğini düşündüğü kişileri koruma altına almayı kendine görev edinmiş birisi bu hafta modeli koruma altına alan @Felon :F

1 Hande Yener - Biri Kaybediyor
2 Murat Boz - Direniyorum
3 Ferdi Tayfur - Aşamıyorum Engelleri
4 Sezen Aksu - Düş Bahçeleri
5 Ziynet Sali - Kırk Yılda Bir
6 Merve Özbey - Yağmur
7 Gökhan Türkmen - Tütün
8 Erkin Koray - Arap Saçı
9 Burcu Güneş - Yasaklı Kitaplar Gibi
10 Ezo - Sakla Beni Sar
11 Gülşen - Ne Düşünürsen O Olur
12 Pinhani - Yıldızlar