senin yüzündne diskkalife et beni diyor napıyorsun çocuğa yaa
Aliş oğlum aliş... sen şimdi görürsün Kaç kişi bana bir vermiş yetmezmiş gibi bir de 1 eksiğini vereceklermişBu arada kötü puan veren @denizz19 ve @Forumdash olmamış.ss
ben böyle mimkemmel oylar görmedim@xemrexxx oyları
ziynet sali 12
erkin koray 11
merve özbey 10
gülşen 9
hande yener 8
pinhani 7
ezo 6
murat boz 5
gökhan türkmen 4
burcu güneş 3
ferdi tayfur 2
model 1
@sokak sanati çok teşekkür ettim. Ama illa bi gıcıklık yapacan yani Gökhan Töre nedir. ss
Şu 6 ay seni çok değiştirmiş Senin içinde böyle isyanqar ARabeSk Ferdi Babacı bir şey vardı noldu guzzum naptılar sana
Evlendi ama Gülsenime sadece Gülsen denir ekleme yapma
en yüksek 12 sana 11 verirdim diyorAliş oğlum aliş... sen şimdi görürsün Kaç kişi bana bir vermiş yetmezmiş gibi bir de 1 eksiğini vereceklermiş
Heee ben düşük puan gidince "tam" ı göremedimetiketlerim gitmiyor ki yapayım Tam puanın 1 eksiği diyorum daha ne istiyorsun
Bu forumdaş bizim ülkenin IQ sunu düşürüyor benceen yüksek 12 sana 11 verirdim diyor
senin yüzündne diskkalife et beni diyor napıyorsun çocuğa yaa
gülşenle istediğin kadar dalga geçebilrisin @sokak sanatiEvlendi ama Gülsenime sadece Gülsen denir ekleme yapma
ben şarkıcıdan-sanatçıdan anlarım o yüzden sıla ya düşük veriyordum@xemrexxx ziynete 12 mi vermiş yanlış mı görüyorum sağ ol lan
Avatarıma bak totoş. ss Ayrıca insan hiç mi merak etmez kimin kimle yarıştığını ne umursuz şeysin sen öylesen kimsiniz
Valla verecektim Bu forumda en güvenilir üye benimdirHeee ben düşük puan gidince "tam" ı göremedim
Evlendi ama Gülsenime sadece Gülsen denir ekleme yapma