Sen vadikızını yalnız mı sanıyon ayık ol çiğnerimBana ne
Sen vadikızını yalnız mı sanıyon ayık ol çiğnerimBana ne
Sen vadikızını yalnız mı sanıyon ayık ol çiğnerim
Merkür üzerimde dolaşiyor galibaYarın Totalde hele bir 5 Reyting altında alın çekeceğiz var
Ayy hadi inşallahMerkür üzerimde dolaşiyor galiba(astrolojide ne demekse) yarın da hayal kırıklığı yaşamk istemiyorum
Ee sıralamada sonuncu işte ritmi güzel demişim sadece.Buldum
İçerde'yim kim dost kim düşman göründü
Bana ne
Tamam hacı üstüne alınma forum düşük verdiEe sıralamada sonuncu işte ritmi güzel demişim sadece.
Ne güzel söyledinkırıcı olunca eline ne geçiyor umut sanane ise niye oyuma yorum yapıyosun
sevemiyorum sevsem veririm oy ya
Ne güzel söyledin
2.olmuşum destekleyen herkese teşekkürler bilseydim kullanmazdım
Abla yalnız Pinhani benim, @sokak sanati değilkırıcı olunca eline ne geçiyor umut sanane ise niye oyuma yorum yapıyosun
sevemiyorum sevsem veririm oy ya
2 yarışmacı 4-5 juride yollamadı mesala ama yinede fazla oy aldık bazen kafam karışıyor ama böyle daha iyi tabi cnmSenin içinde zor be etiketi gelmeyen @Çiğdem-(görmedin dimi bunu hep pisss ff yüzünden .ss )
Hele son haftalarda herkes oy gönderiyor bir sürü jüri oluyo onları toplamak zor olsa gerek
Abla yalnız Pinhani benim, @sokak sanati değil
Yarası var yarasıumut niye öyle diyo o zaman gerçekten üzüldüm ben zaten üzgünüm
şurda kafam dağılsın istiyorum hepten moral kalmıyor ya
Puanlarını beğenmemiş sadece Pinhani olayını sen çıkardın.umut niye öyle diyo o zaman gerçekten üzüldüm ben zaten üzgünüm
şurda kafam dağılsın istiyorum hepten moral kalmıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?