Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi 19 Eylül Pazartesi 22:00

video ilk sayfada en alt kısımda ben yine zaman içinde özellerinizede videoyu yollarım şimdirik sizler oyların

Hande Yener ve Merve Özbey telif yüzünden recap süreleri yanına yazıldı başarılar

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Ezo ilk defa dinliyorum belkide bu şarkısınıda çok beğendim @turkuazz ben kadın şarkıcılara iyi yorum yapmam kolay kolay biliyorsun ama tarzı iyi ezonun

Oylarımı kullandım bu hafta listemde değişimler yaşandı bakalım kim kaç puanı nasiplendi. @Billy Kane şarkını çok beğendim bu hafta hadi iyisin

Kullandım.

@OzaN beni bu şarkılarla ergenliğime geri götürmeye devam ediyorsun, böyle devam etdikce ilk 3'ümdesin.

Başka yorum yaparsam, bi kaç geçen hafta altlarda olan kişiler baya bi artış yaşadı listemde, ama fena düşen kişilerde oldu.
%90 şarkiyi ilk defa dinlediğim için o anki bana hissetdirdiği duyğuya uyumlu puan veriyorum, kimse kırılmasın.
Daha bilindik şarkılara geçiş yapmayi bekliyorumm.

Ziynet Sali yükseldi demek

Oyları mi kullandım.

Ziynet Sali muazzam bir isimmiş 2 haftadır onu fark ettim. Bu hafta yine çok güzel söylemiş. Bayıldım.

Erkin Koray bir efsane zaten. Yine şans tanımamış rakiplere.

Pinhani ve Model güzeldi. İkisi de üst sıralarda yer aldı.

Gökhan Türkmen'in sesini çok sevdim. Parçada güzel olunca iyi bir iş çıkmış.

Devamı o kadar iyi değildi. Özellikle Hande tam hayal kırıklığı.

Ferdi Babaya tam puan vermişsin gözlerim yaşardı vlla

Bu yoruma sevindim işte Ezoyu beğenmen iyi oldu
umarım başarılı sonuçlar olur
umrım yine geride kalmaz isim olarak biraz geriye atılıyor sanırım

Ziyneti sevdirebildiysek ne Mutlu

Beğenmene sevindim Umut'um.

Zaten Gökhan senin kanalla iyi ilişkiler içersinde, İnadına Aşk'ın müziklerini yaptı, sonra Sesi Çok Güzel'de jüri üyeliği yaptı bu yüzden düşük verirsen Fox'a ihanet etmiş olursun.

Ferdi Babaya tam puan vermişsin gözlerim yaşardı vlla

umrım yine geride kalmaz isim olarak biraz geriye atılıyor sanırım

Yooo. @DarkLeqenD alınma ama yine diptesin.

Ziyneti sevdirebildiysek ne Mutlu

Sen mi yönetiyorsun Ziyneti.😱 Bi soğuma geldi şimdi bak.

İyi yerden yakaladın bak.
Fox'umun sesi Gökhan. Çok seviyorum kendisini.

Yalnız şöyle bir şey var. Tüm isimler vitesi arttırırken sen geçen haftanın üstüne koymamışsın. Geçen hafta kadar iyiydi şarkın o yüzden geri düşebiliyor. Atak lazım yani.

Bu haftadan sonra düşürürsün beni duyduğun için

Ula karga yumurtası benim sanatçım olduğunu duydun hemen 180 derece döndün
Ayrıca bu hafta beğendiğin şarkının sözü ve müziği Sıla Gençoğlu imzalı.

Puanları mı değiştirtmek için çok uğraşıyorsun.s.s Hem Sılanında sevdiğim şarkısı var. Gol, dan sonra, yara bende vs oluyor yani böyle arada.