Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

Elbette biz daha ölmedik. Kaliteyi tekrardan yukarılara çıkarmak için 2.haftadan itibaren aranızdayım.

Aman MEnes eksik kalsın. ss

Ben bu işten anlıyorsam haftaya toparlayacağıma eminim, 2.haftayı iple çekiyorum.
Bah hele bah etiket yapmadan arkadan giydiriyor bize. Demek ki görmediğim daha neler söyleniyor kim bilir.
Ben olmazsam yarışmanın tadı tuzu mu kalır bee. 2.hafta burdayım rahat olun.

O zaman sana 8.sayfaya bakmanı öneririm. Bu lafı ettiğine çok pişman olacaksın.

Kendini bu kadar önemseme bence sadece dün giydirmişimdir yokluğunda.

İnşallah bu sefer düzgün puanlar verirsin. ss

Tamam baktim tam vermissin tesekkür ederim haftaya da böyle verirsin umarim

@vadikızı dikkat et geçen sefer 2 yarışmadan da erken postalatmıştı @Çiğdem- seni

aynen bak yine ilk haftadan gönderdi beni yok bu kızın yarışmasında yarışılmaz yahu

yaşlı olucak birde ergen kız çocukları gibi oy veriyor

allah allah hadi ordan ergenmiş nasıl seviyorsam şarkıları ona göre değerlendiriyorum

Bonişine kıyamaz hiç

bonişle alakası yok canım ben @denizz19 a değil ziynet saliye verdim
eğer denize oy verecek olsam ona verecek puan bulamam o kadar çok
seviyorum onu
ben denizi tanımadan önce ziynet sali hayranıydım ve
dinlerdim benden kimse şike beklemesin hayatta yapmam

@vadikızı kız yine il ksen elendin 3 yarışmadır ilk eleniyon artık aç gözleriin @Çiğdem- in oyunları bunlar hep çekemiyor seni

valla öyle emre bir daha bu kızın yarışmasına katılmıcam he

Canın sağolsun denizim önemli değil 😉

sokak sanatına da demiştim : elbet bir gün Ferdi Babayı dinleyeceksiniz kaçarı yok bu işin.

Anlatmassan anlatma be

darkcım @EFE UYSAL görmeyecek ama ben yine etiketlicem küfür olayı olmuştu
forumda biliyosun ondan sonra efe beni sevmemeye başladı eğer o olayda benim
bir suçum varsa Allah beni sabaha çıkarmasın ona göre ben forumun gereksizi
ve israfıymışım ne kötü insanmışım ben bee
Allah biliyor beni eğer bir suçum
vardı ise o bana cezaların en büyüğünü versin dark ben bu durumu efeden beklemezdim
büyüğü olarak hiç bir zaman kırıcı söz kullanmadım hakaret etmedim etmemde beni
az çok tanıdın forumda hiç bir arkadaş kırıcı bir söz ettiğimi saygısızlık ettiğimi gördünmü
ben burda nasılsam gerçek hayatta da öyleyim hem büyüğüme hem küçüğüme saygısızlık
etmedim etmedimde o kadar hassasım ki ben şu mesaj yazarken bile ağlayarak yazıyorum
görmezden gelecek kadar cevap vermeyecek birşey yapmadım ben dark efenin bana
bu yaptığını hiç hak etmiyorum bende hemde hiç

bana oy veren arkadaşlara tşk ederim...

Final puanı alanlar @Tolstoyevski @eskici @Forumdash tebrikler

@vadikızı sağlık olsun buraya kadarmış

sağol canım benim

Son düzenleme:

Kendimi önemsemicem de kimi önemsicem.
Bizde kalite esastır bilirsin, gerekli şartlar değerlendirilip en uygun puan verilir elbet.

Röportajlarımız devam ediyor konuklarımız : İlk Haftadan Murat Dalkılıç İle Elenen @vadikızı ve Erkin Koray ile 1.olan @Tolstoyevski

1.Sorumuz @vadikızı na : 1- Öncelikle şarkının ilk haftadan elenmesini bekliyormuydun haklı bir oylamamı oldu ?

Cevap : beklemiyordum şarkıma güvenmiştim güzelde oylar almışım tüm oy veren
arkadaşlara tşk ederim haklı olup olmadığına yorum yapmıcam kısmetim bu kadarmış
diyorum ben

1.Sorumuz @Tolstoyevski ye : Yarışmaya zirvede başladınız , ilk haftadan 1.cilik bekliyormuydunuz ?

Cevap : İlk 3'ü zorlamayı bekliyordum ama birinci bitirmek sürpriz oldu tabi

2.Sorumuz @vadikızı na : Bengü ilede 2.sezonda ilk haftadan elenmiştin onada kısaca deyinirmisin ?

Cevap : o zamanda elenmeyi beklemiyordum ben albümdeki son şarkıdan başlıyayım dedim, sondan başa gidim dedim ama yanlış düşünmüşüm yine nasip diyorum ben

2.Sorumuz @Tolstoyevski ye : En düşük aldığınız puan 2 , Billy Kane , @Ahmad ve @emree-29 üç üyede 2 puan vermiş, 1.olan şarkıya gelen bu puanlara kısaca ne diyorsunuz ?

Cevap : Açıkçası şarkının birinci olup olmaması önemli değil ama böyle bir sese ve şarkıya. karşı bu puanları yakıştıramadım, aralarına @vadikızı'nı da katarsak, Erkin Koray'a ön yargısız yaklaşmalarını rica ediyorum

3.Sorumuz @vadikızı na : Sence kim elenmeliydi , sondan 2.olan Model'e 1 puan verdiğine göre omu elenmeliydi ?

Cevap : tüm albümleri güzeldi modele 1 vermemim nedeni ben pek model grubunu dinlemiyordum sade bir kaç şarkısını seviyordum bu şarkısını sevemedim kim elenmeliydi diye yorum yapmıcam yarışan arkadaşlar için şu elensin bu elensin diyemem

Son Sorumuz @Tolstoyevski ye : Son olarak bu sezon Erkin Koray ile hedefiniz tam olarak kaçıncı hafta ?

Cevap : Eğer ikinci veya 3.hafta elenmezsem ilk 5'e girme gibi bir hedefim var, ki albümdeki şarkıların çoğu Türk müzik tarihine geçmiş şarkılar. Erkin Koray ve efsanevi şarkılarını tanıtmak ve dinletmek adına umarım erkenden elenmem

Son Sorumuz @vadikızı na : Son olarak kalan yarışmacılardan en favori gördüğün 1 kişi kim ?

Cevap : ziynet sali hande yener murat boz gülşen favorilerim bu dördünden birinin
almasını isterim

Son düzenleme:

valla erkin korayı seviyordum sevdiğim şarkısı idi ama diğerlerini daha çok
seviyordum ya

Çok sıkıcı bir röportaj olmuş yine de emeklerinize sağlık.

Neyse yeni hafta konusu ne zaman geliyor

Yeni adayı ne zaman tanıtıcaz? Konu açılıyordu dimi?