İyi bakalim sen öyle diyorsan öyledirhahah aa yok yok gayet adaletliyiz tabikide
bayramın kutlu olsun bu arada 😉
İyi bakalim sen öyle diyorsan öyledirhahah aa yok yok gayet adaletliyiz tabikide
bayramın kutlu olsun bu arada 😉
Tam verdim.@Bully sonuclari takip edemedim Gülsen'e iyi verdim demissin ama kac verdin ona göre tesekkür edeyim bari
İlla ki seveceğin şarkıları çıkar Serdar Ortaç'a bile iyi verdiğin olmuştu.Sen hangisiydin
Gökhan türkmeni sevmiyorum pek
Saol sen hangisiydin
Kızdın mı yani bana
Sen hangisiydin ki
Bence atiyorsunTam verdim.
İlla ki seveceğin şarkıları çıkar Serdar Ortaç'a bile iyi verdiğin olmuştu.
Elbette biz daha ölmedik. Kaliteyi tekrardan yukarılara çıkarmak için 2.haftadan itibaren aranızdayım.benim yarışmalarımda oluyor hep 2.sezond ilk hafta elenmişti millet bendne şüphelenecek ayol
@Bully tzira olsun soo olsun menes olsun atacan olsun ve 1-2 kişi daha var ilk hafta kullanamadılar bayramdan sonra kullanıcaz dediler ama yine iyi oy topladık 2 saatte bitti daha gelecek çok kaliteli jurilerimiz var merak etmediğer haftalarımız daha uzun geçecek
Bah hele bah etiket yapmadan arkadan giydiriyor bize. Demek ki görmediğim daha neler söyleniyor kim bilir.Aman MEnes eksik kalsın. ss
Ben bu işten anlıyorsam haftaya toparlayacağıma eminim, 2.haftayı iple çekiyorum.
O zaman sana 8.sayfaya bakmanı öneririm. Bu lafı ettiğine çok pişman olacaksın.Bence atiyorsun
Kendini bu kadar önemseme bence sadece dün giydirmişimdir yokluğunda.Elbette biz daha ölmedik. Kaliteyi tekrardan yukarılara çıkarmak için 2.haftadan itibaren aranızdayım.
Bah hele bah etiket yapmadan arkadan giydiriyor bize. Demek ki görmediğim daha neler söyleniyor kim bilir.Ben olmazsam yarışmanın tadı tuzu mu kalır bee. 2.hafta burdayım rahat olun.
Tamam baktim tam vermissin tesekkür ederim haftaya da böyle verirsin umarimO zaman sana 8.sayfaya bakmanı öneririm. Bu lafı ettiğine çok pişman olacaksın.
Kendini bu kadar önemseme bence sadece dün giydirmişimdir yokluğunda.
İnşallah bu sefer düzgün puanlar verirsin. ss
Çok beklersin.Tamam baktim tam vermissin tesekkür ederim haftaya da böyle verirsin umarim
Yeter sana bu kadar tam puan.Niyemıc
Gülsen antileri zorlamazsa geceriz herhaldeYeter sana bu kadar tam puan.Gülşen iyidir sonunda adam akıllı bir seçim yapabilmişsin bakalım Uçurum'un başarısını geçebilecek misin
yaşlı olucak birde ergen kız çocukları gibi oy veriyor
Bonişine kıyamaz hiç
İlk 5 kişi final puanı almalıydı bence çok saçma bir uygulama :ss
Murat Dalkılıç'ın elenmesine acayip üzüldüm ve @vadikızı na söylediğim için pişman oldum ama elenmeyi hak etmediğinin de altını çizeyim.
4.olarak iyi bir başlangıç yaptım destekleyen herkese teşekkürler. Final puanı alan arkadaşlara da tebrikler.
Ezo'nun bu şarkıyla geride kalması da şaşırtıcı.
sokak sanatına da demiştim : elbet bir gün Ferdi Babayı dinleyeceksiniz kaçarı yok bu işin.
Anlatmassan anlatma be
Final puanı alanlar @Tolstoyevski @eskici @Forumdash tebrikler
@vadikızı sağlık olsun buraya kadarmış
Kendimi önemsemicem de kimi önemsicem.O zaman sana 8.sayfaya bakmanı öneririm. Bu lafı ettiğine çok pişman olacaksın.
Kendini bu kadar önemseme bence sadece dün giydirmişimdir yokluğunda.
İnşallah bu sefer düzgün puanlar verirsin. ss
Röportajlarımız devam ediyor konuklarımız : İlk Haftadan Murat Dalkılıç İle Elenen @vadikızı ve Erkin Koray ile 1.olan @Tolstoyevski
1.Sorumuz @vadikızı na : 1- Öncelikle şarkının ilk haftadan elenmesini bekliyormuydun haklı bir oylamamı oldu ?
Cevap : beklemiyordum şarkıma güvenmiştim güzelde oylar almışım tüm oy veren
arkadaşlara tşk ederim haklı olup olmadığına yorum yapmıcam kısmetim bu kadarmış
diyorum ben
1.Sorumuz @Tolstoyevski ye : Yarışmaya zirvede başladınız , ilk haftadan 1.cilik bekliyormuydunuz ?
Cevap : İlk 3'ü zorlamayı bekliyordum ama birinci bitirmek sürpriz oldu tabi
2.Sorumuz @vadikızı na : Bengü ilede 2.sezonda ilk haftadan elenmiştin onada kısaca deyinirmisin ?
Cevap : o zamanda elenmeyi beklemiyordum ben albümdeki son şarkıdan başlıyayım dedim, sondan başa gidim dedim ama yanlış düşünmüşüm yine nasip diyorum ben
2.Sorumuz @Tolstoyevski ye : En düşük aldığınız puan 2 , Billy Kane , @Ahmad ve @emree-29 üç üyede 2 puan vermiş, 1.olan şarkıya gelen bu puanlara kısaca ne diyorsunuz ?
Cevap : Açıkçası şarkının birinci olup olmaması önemli değil ama böyle bir sese ve şarkıya. karşı bu puanları yakıştıramadım, aralarına @vadikızı'nı da katarsak, Erkin Koray'a ön yargısız yaklaşmalarını rica ediyorum
3.Sorumuz @vadikızı na : Sence kim elenmeliydi , sondan 2.olan Model'e 1 puan verdiğine göre omu elenmeliydi ?
Cevap : tüm albümleri güzeldi modele 1 vermemim nedeni ben pek model grubunu dinlemiyordum sade bir kaç şarkısını seviyordum bu şarkısını sevemedim kim elenmeliydi diye yorum yapmıcam yarışan arkadaşlar için şu elensin bu elensin diyemem
Son Sorumuz @Tolstoyevski ye : Son olarak bu sezon Erkin Koray ile hedefiniz tam olarak kaçıncı hafta ?
Cevap : Eğer ikinci veya 3.hafta elenmezsem ilk 5'e girme gibi bir hedefim var, ki albümdeki şarkıların çoğu Türk müzik tarihine geçmiş şarkılar. Erkin Koray ve efsanevi şarkılarını tanıtmak ve dinletmek adına umarım erkenden elenmem
Son Sorumuz @vadikızı na : Son olarak kalan yarışmacılardan en favori gördüğün 1 kişi kim ?
Cevap : ziynet sali hande yener murat boz gülşen favorilerim bu dördünden birinin
almasını isterim
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati
bilmem vlla yaşlılar senden çok şikayetçi @vadikızıvalla erkin korayı seviyordum sevdiğim şarkısı idi ama diğerlerini daha çok
seviyordum ya
Çok sıkıcı bir röportaj olmuş yine de emeklerinize sağlık.Röportajlarımız devam ediyor konuklarımız : İlk Haftadan Murat Dalkılıç İle Elenen @vadikızı ve Erkin Koray ile 1.olan @Tolstoyevski
1.Sorumuz @vadikızı na : 1- Öncelikle şarkının ilk haftadan elenmesini bekliyormuydun haklı bir oylamamı oldu ?
arkadaşlara tşk ederim haklı olup olmadığına yorum yapmıcam kısmetim bu kadarmış
diyorum ben
1.Sorumuz @Tolstoyevski ye : Yarışmaya zirvede başladınız , ilk haftadan 1.cilik bekliyormuydunuz ?
2.Sorumuz @vadikızı na : Bengü ilede 2.sezonda ilk haftadan elenmiştin onada kısaca deyinirmisin ?
Cevap : o zamanda elenmeyi beklemiyordum ben albümdeki son şarkıdan başlıyayım dedim, sondan başa gidim dedim ama yanlış düşünmüşüm yine nasip diyorum ben
2.Sorumuz @Tolstoyevski ye : En düşük aldığınız puan 2 , Billy Kane , @Ahmad ve @emree-29 üç üyede 2 puan vermiş, 1.olan şarkıya gelen bu puanlara kısaca ne diyorsunuz ?
Cevap : Açıkçası şarkının birinci olup olmaması önemli değil ama böyle bir sese ve şarkıya. karşı bu puanları yakıştıramadım, aralarına @vadikızı'nı da katarsak, Erkin Koray'a ön yargısız yaklaşmalarını rica ediyorum
3.Sorumuz @vadikızı na : Sence kim elenmeliydi , sondan 2.olan Model'e 1 puan verdiğine göre omu elenmeliydi ?
Cevap : tüm albümleri güzeldi modele 1 vermemim nedeni ben pek model grubunu dinlemiyordum sade bir kaç şarkısını seviyordum bu şarkısını sevemedim kim elenmeliydi diye yorum yapmıcam yarışan arkadaşlar için şu elensin bu elensin diyemem
Son Sorumuz @Tolstoyevski ye : Son olarak bu sezon Erkin Koray ile hedefiniz tam olarak kaçıncı hafta ?
Cevap : Eğer ikinci veya 3.hafta elenmezsem ilk 5'e girme gibi bir hedefim var, ki albümdeki şarkıların çoğu Türk müzik tarihine geçmiş şarkılar. Erkin Koray ve efsanevi şarkılarını tanıtmak ve dinletmek adına umarım erkenden elenmem
Son Sorumuz @vadikızı na : Son olarak kalan yarışmacılardan en favori gördüğün 1 kişi kim ?
Cevap : ziynet sali hande yener murat boz gülşen favorilerim bu dördünden birinin
almasını isterim
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati
Yeni adayı ne zaman tanıtıcaz? Konu açılıyordu dimi?Röportajlarımız devam ediyor konuklarımız : İlk Haftadan Murat Dalkılıç İle Elenen @vadikızı ve Erkin Koray ile 1.olan @Tolstoyevski
diyorum ben
almasını isterim
Çok sıkıcı bir röportaj olmuş yine de emeklerinize sağlık.
Neyse yeni hafta konusu ne zaman geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?