DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,473
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
iyi şarkıcılarda var ama albüm yarışması olduğundan survivora oranla orada kullanılmayan 1 tık düşük şarkılar kullanılıyor burada sen devam et oylamaya
Seni şampiyon yaparız o zaman.
Helal sizeAlbümde bunlar varsa favorim sensin
Ben değil sen Ferdi Babaya düşük verdikçe kaybedeceksin.Mesela şuan kaybediyorsun.Ne desem boş ama şunu şuraya bırakayım : Bi gün dinleyeceksin.Bende burada olduğum sürece o Ferdi ile yarışan kişi çok şey kaybedecek.
Napam benpuan durumu geldi arkadaşlar
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati
jurisin morgülle kalbiniz dayanmadı malesefNapam ben
Ne alaka ben sana şarkımı seçermisin dedim sadece 2 gün işim var dedim sonra ilgilenirim dedim sen kovdunjurisin morgülle kalbiniz dayanmadı malesef
Ziynet SaliSen hangisiydin
Gökhan türkmeni sevmiyorum pek
Saol sen hangisiydin
Kızdın mı yani bana
Sen hangisiydin ki
kovmadım ayoll zaten 1.haftadan elencekti ben sizin karizmasınızı korudumNe alaka ben sana şarkımı seçermisin dedim sadece 2 gün işim var dedim sonra ilgilenirim dedim sen kovdun
Ferdi Baba.Sen hangisiydin
Gökhan türkmeni sevmiyorum pek
Saol sen hangisiydin
Kızdın mı yani bana
Sen hangisiydin ki
Oha baya iyi vermişim ona kıymetimi bil benimZiynet Sali