O anlamıştır seni kullanarak ona bir mesaj çaktımAyrıca Tarkan adamdır. Kenan Doğuluyu elediniz, Tarkan'ı yedirmeyiz
yılmaz morgülüde bir zamanlar canla başla savunuyordun
O anlamıştır seni kullanarak ona bir mesaj çaktımAyrıca Tarkan adamdır. Kenan Doğuluyu elediniz, Tarkan'ı yedirmeyiz
Sana inat Yıldız ablam birinci, Tarkan ikinci olacakyılmaz morgülüde bir zamanlar canla başla savunuyordun) ama noldu sonundabu oylamadada sağduyulu ve iyiyi doğrudan ayırmayı bilen muhteşem arkadaşlarım er yada geç şutlayacaktır tarkozu buna eminimyeterki filmin sonu iyi bitsin aradaki ufak tefek olumsuzluklara katlanırız sorun olmaz
Hmm.aslında yarışmayı daha heyecanlı hale getirmen lazım, mesela her oy verme işleminin bittiği saatten itibaren konuyla ilgili 2 saat sürecek tahmin yarışması açman lazımsonra konuyu açman lazım ? tahminlerde elenecek ismi veya birinci olacak ismi doğru tahmin eden birincileree ödül olarak haftanın altın oklavası, ikincilere haftanın gümüş oklavası ve üçüncülere haftanın bronz oklavası şeklinde ödül dağıtman lazım)
iyi fikir dimi la işe yaramaz yardımcılarım @Doğu ile @Harunnn60sizde bişey söyleyinde hogatha yı ikna edelim) ses seda çıkmıyorki adamlarda ne işe yararlar anlamadım
@Forumdash oy vermeyi unutma sakın)
Hmm.
Bozuk saat hesebı 40 yılda doğru bi fikir verdin. @Çiğdem- yarışmanın hareketlenmesi açısında tahminlerde yapılabilir bence.
Hemen müzikleri dinleyip oyları verelim bariYoksa cezai infaz gelecek. @Çiğdem- den kurtulamayacağız.
Başladım bile dinlemeye. Full speed'de gidiyorum.ne zaman yanlış fikir verdimki? her zaman güzel fikirler veririmde yardımcılarımda iş yok)
sen daha kullanmamışmıydın süre çok az kaldı elini çabuk tut yetiştirdin yetiştirdin yetiştiremedin -15 puanla jüriliğe devam edersin o zaman yandın)
harbiden bu jürilere verilen ceza daha bir mantıklı olmalı yarışmacıları -15 le korkutmak kolayda iş jürilere gelince pek işe yaramıyor bu jüriler için tek yaptırım @Çiğdem- in oklavaları)
Sana inat Yıldız ablam birinci, Tarkan ikinci olacak(Biz nasıl jüriyiz la@Çiğdem- kapının önüne koyacak yakında)
Hadi bizi anladık da senin gibi bi goygoycu nasıl başkan oldubirde kız hangi akla hizmet bilinmez bizi yetkili jüri yaptı))
Çok iyi bir seçim olmuş. Konuyu boğuculuktan uzak tutmak için birebir çözüm @destereHadi bizi anladık da senin gibi bi goygoycu nasıl başkan olduBoş bir anına denk geldik galiba
Aynen bu kasvetli ortamı şenlendiriyor
kızın gözünde benim yerim başka benden daha iyisinimi bulacak dörtdörtlük başkanız işteHadi bizi anladık da senin gibi bi goygoycu nasıl başkan olduBoş bir anına denk geldik galiba
Aynen bu kasvetli ortamı şenlendiriyor(bak sana palyaço muamelesi yapıyor yeni gelenler bile@destere )
Beni yeni sayma, senin kadar eski takip ediyorum forumu. Kim ney biliyorum.Aynen bu kasvetli ortamı şenlendiriyor(bak sana palyaço muamelesi yapıyor yeni gelenler bile@destere )
Beni yeni sayma, senin kadar eski takip ediyorum forumu. Kim ney biliyorum.
Ooo aynı benBeni yeni sayma, senin kadar eski takip ediyorum forumu. Kim ney biliyorum.
Ben garip buluyordum. Hala da öyle buluyorum
Sıla sever kardeşimİlk 2 hafta yoğunluğumdan dolayı jüri üyeliği görevimi yerine getirememiştim, ama artık ben de oylarımı kullanacağım. Hatta bu haftanın puan listesini az önce gönderdim.
Bugün kim elenir sence destere.aynen@Doğu herkesi kendisi gibi çaylak zannediyor daha dün geldi üyeleri beğenmiyor birde) onu başkan yardımcısı yaparken büyük hata yaptım aslında ama iş işten geçti gerçi @Harunnn60 da pek bişeye benzemiyor ordada hata yapmışımda neyse bir dahaki yarışmada bu işi hakkıyla yapacak yardımcılar bulacağım kendime)
başladı yineSıla sever kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?