ve katy perry ilk düşük puanı alıyor ama ağır bir puan oldu yabancılara gözü kapalı dinlesenede dinlemesede sabit 1 verenler var demiştim işte onlardan birisi
@vadikızı oyları
8.Murat Boz şans albümü
7.Kıvırcık Ali hepimize yeter dünya albümü
6.Barış Akarsu ayrılık zamansız gelir albümü
5.Zara avuntu albümü
4.Yalın bir bakmışsın albümü
3.Aşkın Nur Yengi sevgiliye albümü
2.Haluk Levent annemin türküleri
1.Katy Perry prism albümü
Murat'ın elenmeyeceğini anladığım andan itibaren gözümü Zara'ya dikmiştim zaten o yüzden güzel sonuç diyebilirim
nekadar yabancı düşmanlığı olsada hit şarkılara allahtan ilgi gösteriyorlar @Harunnn60 @OzaN bence gayet iyi sonuc aldı 1.cide olabilirdi ama bu şarkıyı 7.haftayamı kalsaydı acabaLay lay lay lay lay lay
Herkese çok teşekkürler, bu günleri de gördük.
dinlemediğimi nerden biliyosun çiğdem hanım ben şarkıları
dinlemeden asla oy vermem aşkın nur yenginin şarkısını seviyordum
o yüzden katy düşük vermek zorunda kaldım
Kız bi sakin ol sendeAşkın nur yenginin şarkısını çok seviyordum o yüzden katy düşük verdim
hahah hep diyorum @vadikızı duygusal falan değil sinirli birisi apartmanlarda kötü teyzeler olur hanıKız bi sakin ol sende
Şaka yapıyoz şurda gül eğlen kahaka at göbek at
Pişman değilim diğer şarkı da çok iyi ve popüler ama Birthday ile daha yakın tarzda bir şarkı. Farklı bir hava yakalamamız gerekiyordu.nekadar yabancı düşmanlığı olsada hit şarkılara allahtan ilgi gösteriyorlar @Harunnn60 @OzaN bence gayet iyi sonuc aldı 1.cide olabilirdi ama bu şarkıyı 7.haftayamı kalsaydı acaba
hahah hep diyorum @vadikızı duygusal falan değil sinirli birisi apartmanlarda kötü teyzeler olur hanı
Kız bi sakin ol sende
Şaka yapıyoz şurda gül eğlen kahaka at göbek at
çeyrek finale kalırsan zaten büyük başarı cnm çeyrekten önceki hafta evet iyi bir güç gösterisi yaptın tüm gücünü şimdi çeyreke kullanPişman değilim diğer şarkı da çok iyi ve popüler ama Birthday ile daha yakın tarzda bir şarkı. Farklı bir hava yakalamamız gerekiyordu.
Hedef en azından yarı final.çeyrek finale kalırsan zaten büyük başarı cnm çeyrekten önceki hafta evet iyi bir güç gösterisi yaptın tüm gücünü şimdi çeyreke kullan
Beni yarışmadan soğutmasan olmaz mıaaa bu arada zara ile büyük renk kattın @turkuazz çokta iyi yarıştın teşekkürler 😉
kaz kafalı @DarkLeqenD ve @Yiğitt gibi sende protestoya kalkışmaz oylarında juri olarak devam edersin umarım
senin protestonun bedeli olmucakmı sanıyorsunBeni yarışmadan soğutmasan olmaz mı