Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Sonuçları

Katyye bir veren kızların son hali...
(Temsili değil :A )
f4884aad6f7f3c13073e7a18dfd8bd85.jpg

Piiss @vadikızı .ss

Burda Katyden bahsediyoz ulan nasıl bir veriyolar @destere (b)

Katy kimindi :(

Aşkın nur yenginin şarkısını çok seviyordum o yüzden katy düşük verdim

ve katy perry ilk düşük puanı alıyor ama ağır bir puan oldu yabancılara gözü kapalı dinlesenede dinlemesede sabit 1 verenler var demiştim işte onlardan birisi :A

@vadikızı oyları
8.Murat Boz şans albümü
7.Kıvırcık Ali hepimize yeter dünya albümü
6.Barış Akarsu ayrılık zamansız gelir albümü
5.Zara avuntu albümü
4.Yalın bir bakmışsın albümü
3.Aşkın Nur Yengi sevgiliye albümü
2.Haluk Levent annemin türküleri
1.Katy Perry prism albümü

dinlemediğimi nerden biliyosun çiğdem hanım ben şarkıları
dinlemeden asla oy vermem aşkın nur yenginin şarkısını seviyordum
o yüzden katy düşük vermek zorunda kaldım

@Forumdash dinle dinle bakalım nasılmış :F

@MasacRE- yalan söyleme çarpılırsın :A Ben gözü açık adamım bak öyle kanmam her şeye :D Neyse haftaya da beğenirsin belki başka bahane sunarsın alışım ben Forumdashtan :F

nekadar yabancı düşmanlığı olsada hit şarkılara allahtan ilgi gösteriyorlar @Harunnn60 @OzaN :F bence gayet iyi sonuc aldı 1.cide olabilirdi ama bu şarkıyı 7.haftayamı kalsaydı acaba :A :A :A
Pişman değilim diğer şarkı da çok iyi ve popüler ama Birthday ile daha yakın tarzda bir şarkı. Farklı bir hava yakalamamız gerekiyordu. :):)

Pişman değilim diğer şarkı da çok iyi ve popüler ama Birthday ile daha yakın tarzda bir şarkı. Farklı bir hava yakalamamız gerekiyordu. :):)
çeyrek finale kalırsan zaten büyük başarı cnm çeyrekten önceki hafta evet iyi bir güç gösterisi yaptın :A tüm gücünü şimdi çeyreke kullan :A

aaa bu arada zara ile büyük renk kattın @turkuazz çokta iyi yarıştın teşekkürler 😉

kaz kafalı @DarkLeqenD ve @Yiğitt gibi sende protestoya kalkışmaz oylarında juri olarak devam edersin umarım :A :A :A