Eyvah bittim ben bütün beddualarınız için sağolun
takılıyorlar ayoll isteyen istediği gibi kullanır tbikide biz şakalasıyoruzyok ben jüri falan olmucam artık oy moy vermicem😳 ben kimseyi kırmak
istemiyorum ama olmuyor işte
Eyvah bittim ben bütün beddualarınız için sağolun
takılıyorlar ayoll isteyen istediği gibi kullanır tbikide biz şakalasıyoruzyok ben jüri falan olmucam artık oy moy vermicem😳 ben kimseyi kırmak
istemiyorum ama olmuyor işte
Ben şahsen bir Katy destekçisi olarak cok kırıldım. Öyle böyle değil. Kendimi köprüden atarım artık bu acıya daha fazla katlanamam...ayoll @OzaN paramparça oldu az kırdığını sanıyorsa yanılıyor bence çocuk forumu birisine bırakıp gidicek nerdeyse ıssız adalara
hayırdır noldu sorun nedir ) kimseye beddua etmedik biz kötü insanlar değilizEyvah bittim ben bütün beddualarınız için sağolun
takılıyorlar ayoll isteyen istediği gibi kullanır tbikide biz şakalasıyoruz
senin kırılman vadikızının daha çok hoşuna gider şimdi içinden kıs kıs gülüyordur harun keşke kırılıp 10 parçaya ayrılsa diyordur )Ben şahsen bir Katy destekçisi olarak cok kırıldım. Öyle böyle değil. Kendimi köprüden atarım artık bu acıya daha fazla katlanamam...
Anca sen sevinirsin.senin kırılman vadikızının daha çok hoşuna gider şimdi içinden kıs kıs gülüyordur harun keşke kırılıp 10 parçaya ayrılsa diyordur )
katy gayet iyi geldi bence bakalım çeyreke kalabilicekmi aslında şu şarkıyı haftaya saklayabilseydi 2 hit şarkısıda vardı o 3 şarkıyla finale kadar yolu vardı ama yarı finalide zorlayacak şarkıları hala var tabiBen şahsen bir Katy destekçisi olarak cok kırıldım. Öyle böyle değil. Kendimi köprüden atarım artık bu acıya daha fazla katlanamam...
sensiz yarışma olmaz sen mutlaak olacaksın oy vermen şart kime istiyorsan bir ver sorun yok mesela bu haftada murat kozalağa bir ver gitsin varsın @MayısKralı ciyaklayıp dursun hiç umursama )
Ben şahsen bir Katy destekçisi olarak cok kırıldım. Öyle böyle değil. Kendimi köprüden atarım artık bu acıya daha fazla katlanamam...
senin kırılman vadikızının daha çok hoşuna gider şimdi içinden kıs kıs gülüyordur harun keşke kırılıp 10 parçaya ayrılsa diyordur )
Selim gerçekten bak ben hiç dinlemedim yabancı şarkı katy bir tek şarkısını
biliyorum onuda adınıda diyemem şarkının😳 şarkı söyleyenlerin isimlerini
bilirim şarkılarını bilmem hiç
yahu neyse ya....
Hiç bir insanın kırılması hoşuma gitmez ne @Harunnn60 kırılmasını nede başkasının
birini kırdım diyede gülmem ben kırdıysam istemeden olmuştur ve ben daha çok
üzülürüm bu duruma😳
Ayrıca da oturur çocuk gibi ağlarım üzdüm kırdım diye...
ayyy ufunet bastı )
her lafa böyle ciddi cevap vereceksen terkedip gidelim bu diyarı ))
allah seni kahretsin vadikızıyla aramızı bozdun christina hendricks genişliğinde taş düşsün kafanaAnca sen sevinirsin.
kaç kere benim konularımın bereketini kaçırma diyorum kız anlamıyor ayol oklavayı geçiricem kafasına @vadikızıayyy ufunet bastı )
her lafa böyle ciddi cevap vereceksen terkedip gidelim bu diyarı ))
allah seni kahretsin vadikızıyla aramızı bozdun christina hendricks genişliğinde taş düşsün kafana
kaç kere benim konularımın bereketini kaçırma diyorum kız anlamıyor ayol oklavayı geçiricem kafasına @vadikızı
ama @OzaN ı kırmakta sakınca görmedin tabiyok siz gitmeyin ben giderim ciddi cevap değil gerçekten ben
böyleyim yahu benim oy verişimi görseniz gülersiniz bana onu kırmıyım
şunu kırmamayım o liste bin kez değişiyor ya
Bana bilmediğim şeylerle gelin.ama @OzaN ı kırmakta sakınca görmedin tabi
ozan duy bu lafları vadikızın forumda en nefret ettiği kişi senmişsin )
Hahha yerim seni. Ne güzel beddua ediyorsun.allah seni kahretsin vadikızıyla aramızı bozdun christina hendricks genişliğinde taş düşsün kafana
sen davet ettin ya fındık toplamaya geliyorum yanına ) ne çabuk unuttunhadi sahura kaçıyorum ben yarışmamız bayram tatiline girdi oy vermeden napıcaksın bakalım @destere
o şimdi değil ayoll 15 inden sonra temmuzun @Harunnn60 ı da istiyormusun birlikte tooplarsınız fındıklarısen davet ettin ya fındık toplamaya geliyorum yanına ) ne çabuk unuttun