bende kate austen i destekliyorum ) @Tolstoyevski işini biliyor vallahi austen nin böyle bişey olacağını bilsem bende 8 puanı katy yerine kate e verirdim
bende kate austen i destekliyorum ) @Tolstoyevski işini biliyor vallahi austen nin böyle bişey olacağını bilsem bende 8 puanı katy yerine kate e verirdim
@Tolstoyevski konuya hic elenecegim yazdın mı
önümüzdeki hafta katy e yüksek puan vereceksen sohbete katıl yok eğer yine birleri dizeceksen istemiyoruz seni )Maşallah sohbet koyu bende girim araya ne yahu
önümüzdeki hafta katy e yüksek puan vereceksen sohbete katıl yok eğer yine birleri dizeceksen istemiyoruz seni )
Sen 1 puan vererek cok güzel bir giriş yaptın.Maşallah sohbet koyu bende girim araya ne yahu
Sen 1 puan vererek cok güzel bir giriş yaptın.
Adminim adminim canım adminim ))
Sen evden çıkar mıydın.Sonuçların bugün açıklanacağından haberim yoktu, ailecek sahile gitmiştik yeni öğrendim sonucu.
Her hafta düzenli olarak 1 veren 3-4 kişi tespit ettim. İşin ilginci bunlardan ikisi şuana kadar daha önce katıldığım Beethoven ve Pink Floyd'da düzenli olarak 1 vermişlerdi. Çok ilginç.
gözü kapalı 1 veriyor ayoll bu şarkıya 1 verilirmiönümüzdeki hafta katy e yüksek puan vereceksen sohbete katıl yok eğer yine birleri dizeceksen istemiyoruz seni )
gözü kapalı 1 veriyor ayoll bu şarkıya 1 verilirmi
bizde şans yok ıssız adaya düşsem eminim abuzer kadayıf gibi bişey karşımıza çıkar kate falan hayal olarak kalır hepSöylemesi ayıp, en büyük hayalimdir Keyt ile bir gün ıssız bir adaya düşmek
Çiğdemim cigdemim canım cigdemim ))gözü kapalı 1 veriyor ayoll bu şarkıya 1 verilirmi
Sen evden çıkar mıydın.
@vadikızı nı anlıyorum aslında kime düşük puan verse onunla yarışan arkadaşı kırabilirim diye düşünüyor en az kim kırılabilir diye düşünüp ona bir veriyor )gözü kapalı 1 veriyor ayoll bu şarkıya 1 verilirmi
Patlamış Mısır da yeseydin.Ev kedisi izlenimi mi verdim forumda?
Tabi gündüzleri ve yazları dışarı çıkmayı pek sevmem ama geceler ve kışları dışarıda yaşam vardır benim için. Bugün bi çıktık ortalık ana baba günü, yazı bu yüzden sevmiyorum. Ama kış öyle değil işte, yalnız ve asil ruhlu bir mevsimdir. buz gibi havada denize karşı oturursun banka, yudumlarsın termostan getirdiğin çayı kahveyi, okursun kitabını... Yazın ise kitap okurken kafana çarpan top ile kendine gelirsin.
@vadikızı nı anlıyorum aslında kime düşük puan verse onunla yarışan arkadaşı kırabilirim diye düşünüyor en az kim kırılabilir diye düşünüp ona bir veriyor )
ama içinde bir parlak aşkı var vadikızında her hafta murat kozalağa tam puan veriyor ne hikmetse )
ayoll @OzaN paramparça oldu az kırdığını sanıyorsa yanılıyor bence çocuk forumu birisine bırakıp gidicek nerdeyse ıssız adalara@vadikızı nı anlıyorum aslında kime düşük puan verse onunla yarışan arkadaşı kırabilirim diye düşünüyor en az kim kırılabilir diye düşünüp ona bir veriyor )
ama içinde bir parlak aşkı var vadikızında her hafta murat kozalağa tam puan veriyor ne hikmetse )
sensiz yarışma olmaz sen mutlaak olacaksın oy vermen şart kime istiyorsan bir ver sorun yok mesela bu haftada murat kozalağa bir ver gitsin varsın @MayısKralı ciyaklayıp dursun hiç umursama )yok ben jüri falan olmucam artık oy moy vermicem😳 ben kimseyi kırmak
istemiyorum ama olmuyor işte