Merak etme kendimi kayırmadım bi kaç tane sevdiğim sanatcı var ama ayran masama meze olsun diye@turkuazz teşekkürler.
Her hafta olduğu gibi yine final puanını bir kişinin 1 vermesiyle kaybedeceğim diye düşünüyorum.
Sen de arabesk seviyon
Hadi hadi zamanında Bergen dinlediğini biliyorumMerak etme kendimi kayırmadım bi kaç tane sevdiğim sanatcı var ama ayran masama meze olsun diye
son 4 oy ve daha puan durumu gelmicek listenin üstüde karışık şuan altıda karışık sizlere süpriz olsun heyecan kaçmasın
@MEnes oyları
Katy Perry - Unconditionally - 8
Haluk Levent- Düşündürdü Yine Beni Gözlerin - 7
Barış Akarsu - Unutamadım - 6
Aşkın Nur Yengi - Susma - 5
Kıvırcık Ali - Bir Selam Sal - 4
Zara - Türküler Susmaz - 3
Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı - İki Medeni İnsan - 2
Yalın - Aşk Ne Demek - 1
Göbeğin benle mi kesildi nerden biliyorsun sen bergencisin dimiHadi hadi zamanında Bergen dinlediğini biliyorum
Sen Affetsen Ben Affetmem iyidir onu da Ebru Yaşar'dan dinlerimGöbeğin benle mi kesildi nerden biliyorsun sen bergencisin dimi
Senin yüzünden gittim kadının şarkılarına baktımSen Affetsen Ben Affetmem iyidir onu da Ebru Yaşar'dan dinlerim
@MasacRE- senin zımpara zamanın gelmiş
Herkesi gizli gizli tehdit ediyorsun dimi@MEnes @MayısKralı @MasacRE- süpersiniz.
@MayısKralı baştan inanmamıştım o kadar zevksiz olabileceğine de bir ara şüphelenmiştim gerçekten.
@MEnes @MayısKralı @MasacRE- süpersiniz.
@MayısKralı baştan inanmamıştım o kadar zevksiz olabileceğine de bir ara şüphelenmiştim gerçekten.
@vadikızı harikasın canım 1 puanın da güzel yere gitmiş.
Sen Affetsen Ben Affetmem iyidir onu da Ebru Yaşar'dan dinlerim
@MasacRE- senin zımpara zamanın gelmiş