Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Sonuçları

Son oylarla Aşkın Zaraya yetişti gibi. Susma şarkısıyla elenmeyi haketmiyor Aşkın Zara elenmeli bana göre.

evet bizim puanlarımız hiç birbiriyle uyumlu değil ayoll şimdide kıvırcık ali açıldı geldi 3.sıra için katy i şıkıstırıyor :F

aşkın nur yengi farkı kapatmaya çalısırken öne geçip azıcık kendisini sağlama aldı :F

ve 1.sıra savası puanlar eşit :A

4.Puan Durumu
1 Barış Akarsu 102
2 Murat Boz 102
3 Katy Perry 90
4 Kıvırcık Ali 86
5 Yalın 84
6 Haluk Levent 74
7 Aşkın Nur Yengi 61
8 Zara 56

Şu katy'e düsük verenleri anlayamıyorum. Hadi kötü bir şarkısı olsa anlarim ama bu sarkısi cok iyi. Bende MS de final puani almıştım hatta.
Bizim forum kadar yabancı şarkıcı düşmanı yoktur. :)

Şu katy'e düsük verenleri anlayamıyorum. Hadi kötü bir şarkısı olsa anlarim ama bu sarkısi cok iyi. Bende MS de final puani almıştım hatta.
emre-29 ve vadikızı dısında 1 almadı galiba @OzaN yanı bully deniz ve maskeli fedaiden bişle iyi puanları aldı ama emreyle vadikızı umutsuz vakalar :A

Muzik konusunda cok sıkıcı bir forumuz:F forum geneline daya arabeski çıtları çıkmaz:F

@turkuazz oyları
Barış Akarsu-7
Katyy Perry-6
Kıvırcık Ali-5
Yalın-4
Murat Boz-3
Aşkın Nur Yengi-2
Haluk Levent-1

Bu hafta Murat'tan kurtulur muyuz umuduyla girmiştim ilk başta konuya. Adam zirveye oynuyor. Ben de gözümü Zara'ya diktim bu durumda :D

@Harunnn60 oyları
Katy Perry 8
Zara 7
Barış Akarsu 6
Yalın 5
Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı - İki Medeni İnsan 4
Kıvırcık Ali 3
Haluk Levent 2
Aşkın Nur Yengi - Susma 1