@Bully ve özellikle @Maskeli Fedai direkt 1 olarak hesaplıyordum, teşekkürler.
@eskici ve @Aserat en azından 1 veya 2 değil buna şükür.
emre-29 ve vadikızı dısında 1 almadı galiba @OzaN yanı bully deniz ve maskeli fedaiden bişle iyi puanları aldı ama emreyle vadikızı umutsuz vakalarŞu katy'e düsük verenleri anlayamıyorum. Hadi kötü bir şarkısı olsa anlarim ama bu sarkısi cok iyi. Bende MS de final puani almıştım hatta.
Bizim forum kadar yabancı şarkıcı düşmanı yoktur.
Muzik konusunda cok sıkıcı bir forumuz forum geneline daya arabeski çıtları çıkmazŞu katy'e düsük verenleri anlayamıyorum. Hadi kötü bir şarkısı olsa anlarim ama bu sarkısi cok iyi. Bende MS de final puani almıştım hatta.
Bizim forum kadar yabancı şarkıcı düşmanı yoktur.
murat son 2 haftadır elenmekten son anda kurtuldu zaten 1 haftada bırakıun nefeslensin ayolBu hafta Murat'tan kurtulur muyuz umuduyla girmiştim ilk başta konuya. Adam zirveye oynuyor. Ben de gözümü Zara'ya diktim bu durumda
Janti albümüyle yarişmiyorlar assfsfagaBu hafta Murat'tan kurtulur muyuz umuduyla girmiştim ilk başta konuya. Adam zirveye oynuyor. Ben de gözümü Zara'ya diktim bu durumda
Zevksizler iste aman.Muzik konusunda cok sıkıcı bir forumuz forum geneline daya arabeski çıtları çıkmaz
Sen de arabesk seviyonMuzik konusunda cok sıkıcı bir forumuz forum geneline daya arabeski çıtları çıkmaz
İşte gerçek bir taktisyen. Eleme potasında gördüğü rakiplerine en düşük puanları vererek onların üstüne çıkmayı hedeflemiş@turkuazz oyları
Barış Akarsu-7
Katyy Perry-6
Kıvırcık Ali-5
Yalın-4
Murat Boz-3
Aşkın Nur Yengi-2
Haluk Levent-1