Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

açılıyor sen türkiyeden bağlanmıyorsun galiba

puan veriyorum bu haftaki puanalrım şöyle @Çiğdem-

gonca sarıyıldız = 8 puan

Bu haftaki geçen haftakine göre daha iyi ama?

evet şimdi dinledim güzel söylüyor ama işte diğerlerini izledikten sonra birbirlerine göre değerlendirmeyi yapıp öyle karar vereceğimiz için daha sonra sıralamadaki yeri ne olur tam bilemiyorum

Uygulamadan açınca öyle oluyor sanırım. Forumdaki video üzerinden izlenebiliyor.

Gerçi tam sürümünü izlemek daha iyi de mağdur olmaman açısından söyleyeyim dedim.

almanya dısında hiçbir ülkede engelli değil ama telefonlardanda açılmıyor sanırım @Tolstoyevski ya almanyada yasıyor yada telefondan açmaya çalısıyor

Hayır VPN de kullanmıyorum yine de olmuyor. Orijinal videoyu açıyor ama seninkini açmıyor hem uygulama hem de tarayıcıdan

Hayır VPN de kullanmıyorum yine de olmuyor. Orijinal videoyu açıyor ama seninkini açmıyor hem uygulama hem de tarayıcıdan

Ekli dosyayı görüntüle 50977
Telif yemiştir
İnşallah KatyPerryVevo hukuk bürosu @Çiğdem-'i tutuklar. Başkan olarak da @destere'yi içeri alırlar

Ortadaki abimiz minareye kaynak yapmaya gidecek zaar o gözlüklerle

Telif yemiştir
İnşallah KatyPerryVevo hukuk bürosu @Çiğdem-'i tutuklar. Başkan olarak da @destere'yi içeri alırlar

Ekli dosyayı görüntüle 50977
evet şimdi dinledim güzel söylüyor ama işte diğerlerini izledikten sonra birbirlerine göre değerlendirmeyi yapıp öyle karar vereceğimiz için daha sonra sıralamadaki yeri ne olur tam bilemiyorum
Uygulamadan açınca öyle oluyor sanırım. Forumdaki video üzerinden izlenebiliyor.

Gerçi tam sürümünü izlemek daha iyi de mağdur olmaman açısından söyleyeyim dedim.
senin uygulamanda sorun var galiba kontrol ediyorum ama açılıyor sizde bir bakın çocuklar
@MasacRE- @MEnes @Harunnn60

açılıyor sen türkiyeden bağlanmıyorsun galiba

puan veriyorum bu haftaki puanalrım şöyle @Çiğdem-

gonca sarıyıldız = 8 puan

Telif yemiştir

hannoş bu hafta @MEnes leri coşturuyor kız çiğdem çatla emi

senin uygulamanda sorun var galiba kontrol ediyorum ama açılıyor sizde bir bakın çocuklar
@MasacRE- @MEnes @Harunnn60

Hadi diyelim ki uygulamada sorun var, ki google'ın resmi ve güncel youtube uygulaması telefonda orijinal Samsung yani bana özel bozukluk olacağını sanmam, peki tarayıcıda da niye şarkı açılmıyor?

katy bu hafta gerçekten muhteşem kızı görünce zaten gözüm iki metre öne doğru fırladı
puanıma yansıyacaktır bu durum