O suratsızlığım o güne özeldi Bir şeye sinirlenmiştim ama geçti gitti şuan iyiyim. Senin seveceğini düşünüyorum ama ben niyeyse ikili elemede eleneceğim gibi geliyor bu hafta olmasa bile.suratsız @denizz19 e rağmen kıvırcık yine elenmeyebilir
O suratsızlığım o güne özeldi Bir şeye sinirlenmiştim ama geçti gitti şuan iyiyim. Senin seveceğini düşünüyorum ama ben niyeyse ikili elemede eleneceğim gibi geliyor bu hafta olmasa bile.suratsız @denizz19 e rağmen kıvırcık yine elenmeyebilir
ayoll yukarıda yazdımya telefondan açamazsın telefondan açılmıyor sende telefondan açmaya çalısıryorsun herhalde dedim ses etmedin bilgisayardan girmen gerekiyor yabancılara bakman içinHadi diyelim ki uygulamada sorun var, ki google'ın resmi ve güncel youtube uygulaması telefonda orijinal Samsung yani bana özel bozukluk olacağını sanmam, peki tarayıcıda da niye şarkı açılmıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 50979
inşallah elenirsinde moralin yerine gelir )O suratsızlığım o güne özeldi Bir şeye sinirlenmiştim ama geçti gitti şuan iyiyim. Senin seveceğini düşünüyorum ama ben niyeyse ikili elemede eleneceğim gibi geliyor bu hafta olmasa bile.
Yapma Allah aşkına Kıvırcık Ali elenmemeli. Kendisi sustu türküleri susmamalı. Bu adamın ölmesine ciddi ciddi üzülmüştüm gerçekten. Çok erken bir kayıp oldu.inşallah elenirsinde moralin yerine gelir )
ayoll yukarıda yazdımya telefondan açamazsın telefondan açılmıyor sende telefondan açmaya çalısıryorsun herhalde dedim ses etmedin bilgisayardan girmen gerekiyor yabancılara bakman için
hahah aa yok cnm tek senin telefonda değil yabancılara teliften dolayı 1 ülkeden engelleniyor genelde almanya oluyor almanyadan engellenen şarkıda mobil cihazlardan dinleyemiyorsun telefonlarada engelli olarak geliyorTamam ama niye benim telefonda böyle bir sorun veriyor anlamış değilim. Hayır @Bully gibi yabancılara garezi var desek zaten telefon da Kore malı eninde sonunda tutup da ırkçılık yapacak hâli yok. Umarım bu sorunun kaynağını öğrenmeden ölmem.
tabi gönül isterki ne bu hayattan nede yarışmalardan hiçkimse elenmesin ama hayatın kuralları olduğu gibi yarışmalarında kuralı var kaderde varsa elenmek yapacak bişey yok günü gelmiş demektir kaçış mümkün değilYapma Allah aşkına Kıvırcık Ali elenmemeli. Kendisi sustu türküleri susmamalı. Bu adamın ölmesine ciddi ciddi üzülmüştüm gerçekten. Çok erken bir kayıp oldu.
Hiç bişey değil de ''2.hafta da elenen adını unuttuğum şarkıcı'' demen koydu be Calvin Harris.Şuana kadar Youtube oynatma listesinden yabancı şarkıcıları (Katty , Rihanna ve 2.haftada elenen adını unuttuğum şarkıcı) bir kere bile dinleyemedim, sürekli bu ülkede engellenmiştir dedi. O yüzden tam sürümünü dinlemek zorunda kalıyorum.
belki calvinden o kadar tiksinmiştirki calvinin adını bile anmak istemiyordur nerden biliyorsun ))Hiç bişey değil de ''2.hafta da elenen adını unuttuğum şarkıcı'' demen koydu be Calvin Harris.
Şu Calvin konusu hariç seninle iyi anlaşıyoruz ama sen benimle anlaşmazlık mı yaşamak istiyorsun anlamıyorumpuanlarımı erkenden sana yolladım @Çiğdem-
zahmet olmasa sende puanlarını bana yollayıver )
belki calvinden o kadar tiksinmiştirki calvinin adını bile anmak istemiyordur nerden biliyorsun ))
zaten her konuda anlaşsak çok monoton bir hayat olurdu çekilmezdi arada böyle anlaşamamazlıklar güzeldir renk katar hayataŞu Calvin konusu hariç seninle iyi anlaşıyoruz ama sen benimle anlaşmazlık mı yaşamak istiyorsun anlamıyorum
Hiç bişey değil de ''2.hafta da elenen adını unuttuğum şarkıcı'' demen koydu be Calvin Harris.
Sus gittikçe batıyorsun jüri falan değilim rahat takılabilirsinAma gerçekten adını unuttum, eski konulara da bakmaya üşendiğim için acaba Avril miydi ulan bu diye iki saat düşündüm sonunda öyle tarif etmek zorunda kaldım en azından içim dışım bir ne diyorsam odur, yani jüri olarak cevap vermezsin umarım.
Evet Katty böyle bir haftada bile birinci olamazsa ayıp olur cidden. Katty hiç olmadığı kadar yakın birinciliğe, şimdiden tebrik ederim bu haftanın rakipsiz ismi. @OzaN
Katy Perry - Unconditionally 8
Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı - İki Medeni İnsan 7
Yalın - Aşk Ne Demek 6
Zara - Türküler Susmaz 5
Aşkın Nur Yengi - Susma 4
Kıvırcık Ali - Bir Selam Sal 3
Barış Akarsu - Unutamadım 2
Haluk Levent- Düşündürdü Yine Beni Gözlerin 1
Ay pardon yanlış oldu neyse @Harunnn60
Mesela yani ama öyle çok iyi de bekleme, pek iyi değildi bu seferki
puan veriyorum bu haftaki puanalrım şöyle @Çiğdem-
gonca sarıyıldız = 8 puan