Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

suratsız @denizz19 e rağmen kıvırcık yine elenmeyebilir :)
O suratsızlığım o güne özeldi :D Bir şeye sinirlenmiştim ama geçti gitti şuan iyiyim. Senin seveceğini düşünüyorum ama ben niyeyse ikili elemede eleneceğim gibi geliyor bu hafta olmasa bile. :D

Hadi diyelim ki uygulamada sorun var, ki google'ın resmi ve güncel youtube uygulaması telefonda orijinal Samsung yani bana özel bozukluk olacağını sanmam, peki tarayıcıda da niye şarkı açılmıyor? :)
Ekli dosyayı görüntüle 50979
ayoll yukarıda yazdımya telefondan açamazsın telefondan açılmıyor sende telefondan açmaya çalısıryorsun herhalde dedim ses etmedin bilgisayardan girmen gerekiyor yabancılara bakman için :A

ayoll yukarıda yazdımya telefondan açamazsın telefondan açılmıyor sende telefondan açmaya çalısıryorsun herhalde dedim ses etmedin bilgisayardan girmen gerekiyor yabancılara bakman için :A

Tamam ama niye benim telefonda böyle bir sorun veriyor anlamış değilim. Hayır @Bully gibi yabancılara garezi var desek zaten telefon da Kore malı eninde sonunda tutup da ırkçılık yapacak hâli yok. :) Umarım bu sorunun kaynağını öğrenmeden ölmem. :)

Tamam ama niye benim telefonda böyle bir sorun veriyor anlamış değilim. Hayır @Bully gibi yabancılara garezi var desek zaten telefon da Kore malı eninde sonunda tutup da ırkçılık yapacak hâli yok. :) Umarım bu sorunun kaynağını öğrenmeden ölmem. :)
hahah aa yok cnm tek senin telefonda değil yabancılara teliften dolayı 1 ülkeden engelleniyor genelde almanya oluyor almanyadan engellenen şarkıda mobil cihazlardan dinleyemiyorsun telefonlarada engelli olarak geliyor :A :A :A

Yapma Allah aşkına Kıvırcık Ali elenmemeli. Kendisi sustu türküleri susmamalı. :( Bu adamın ölmesine ciddi ciddi üzülmüştüm gerçekten. Çok erken bir kayıp oldu.
tabi gönül isterki ne bu hayattan nede yarışmalardan hiçkimse elenmesin ama hayatın kuralları olduğu gibi yarışmalarında kuralı var :) kaderde varsa elenmek yapacak bişey yok günü gelmiş demektir kaçış mümkün değil :)

haluk levent fena sayılmaz izlediklerim arasında vasat üstü diyebilirim :)

@Bully yalınla kötü gelmiş bu sefe?r kendiside yok! sanırım bu hafta kendisi gibi yalında yolcu :))

aşkın geçen haftaya göre kötü gelmiş burda @soo nun kulaklarını çınlatalım:)

zara da geçen haftaya göre kötü gibi @turkuazz

kısaca bu hafta @OzaN ın katy perry si haricinde, geçen haftaya göre tüm şarkılar türküler kötü gelmiş?
bunun sebebi sanırım geçen hafta çıtayı çok yükselttiler çok yoruldular oysa katy geçen hafta çok boş bir şarkıyla gelip bu haftaya enerji toplamış gibi gözüküyor:)
umarım puanlarda adaletli olur :)

Son düzenleme:
@MayısKralı nın kozalağı hakkında yorum yapmayı unutmuşum :) neyse ne diyeceğimi biliyordur zaten mayıs böcüğü? en iyisimi ne ben kendimi yorayım nede kozalağı yorumlayayım :)

Şuana kadar Youtube oynatma listesinden yabancı şarkıcıları (Katty , Rihanna ve 2.haftada elenen adını unuttuğum şarkıcı) bir kere bile dinleyemedim, sürekli bu ülkede engellenmiştir dedi. O yüzden tam sürümünü dinlemek zorunda kalıyorum. :)
Hiç bişey değil de ''2.hafta da elenen adını unuttuğum şarkıcı'' demen koydu be :T: Calvin Harris.

puanlarımı erkenden sana yolladım @Çiğdem- :)
zahmet olmasa sende puanlarını bana yollayıver :))

belki calvinden o kadar tiksinmiştirki calvinin adını bile anmak istemiyordur nerden biliyorsun :)))
Şu Calvin konusu hariç seninle iyi anlaşıyoruz ama sen benimle anlaşmazlık mı yaşamak istiyorsun anlamıyorum :)

Hiç bişey değil de ''2.hafta da elenen adını unuttuğum şarkıcı'' demen koydu be :T: Calvin Harris.

Ama gerçekten adını unuttum, eski konulara da bakmaya üşendiğim için acaba Avril miydi ulan bu diye iki saat düşündüm sonunda öyle tarif etmek zorunda kaldım en azından içim dışım bir ne diyorsam odur, yani jüri olarak cevap vermezsin umarım. :) :)

Evet Katty böyle bir haftada bile birinci olamazsa ayıp olur cidden. Katty hiç olmadığı kadar yakın birinciliğe, şimdiden tebrik ederim bu haftanın rakipsiz ismi. :) @OzaN

Katy Perry - Unconditionally 8
Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı - İki Medeni İnsan 7
Yalın - Aşk Ne Demek 6
Zara - Türküler Susmaz 5
Aşkın Nur Yengi - Susma 4
Kıvırcık Ali - Bir Selam Sal 3
Barış Akarsu - Unutamadım 2
Haluk Levent- Düşündürdü Yine Beni Gözlerin 1

Ay pardon yanlış oldu neyse @Harunnn60 :F

Ama gerçekten adını unuttum, eski konulara da bakmaya üşendiğim için acaba Avril miydi ulan bu diye iki saat düşündüm sonunda öyle tarif etmek zorunda kaldım en azından içim dışım bir ne diyorsam odur, yani jüri olarak cevap vermezsin umarım. :) :)

Evet Katty böyle bir haftada bile birinci olamazsa ayıp olur cidden. Katty hiç olmadığı kadar yakın birinciliğe, şimdiden tebrik ederim bu haftanın rakipsiz ismi. :) @OzaN
Sus gittikçe batıyorsun :) jüri falan değilim rahat takılabilirsin :A

Katy Perry - Unconditionally 8
Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı - İki Medeni İnsan 7
Yalın - Aşk Ne Demek 6
Zara - Türküler Susmaz 5
Aşkın Nur Yengi - Susma 4
Kıvırcık Ali - Bir Selam Sal 3
Barış Akarsu - Unutamadım 2
Haluk Levent- Düşündürdü Yine Beni Gözlerin 1

Ay pardon yanlış oldu neyse @Harunnn60 :F

1 mi?
vites-5-teyken-r-ye-takmak_825690.jpg

oylarımı kullandım

katy yine mükkoydu @OzaN
@Çiğdem- le @vadikızı 1 point vermeye çalışırken çarpılmış aşk ı memnu finalindeki fırdevs hanım gibi kalmışlardır:A

murat boz ve zara da iyiydi @turkuazz @MayısKralı

haluk levent geçen haftaların gerisinde olsa da ortalama puan aldı @Tolstoyevski
aşkın nur yengide video kalitesi çok kötüydü:( @soo

size yorum yok :A @denizz19 @Bully :A