Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

oylarımı kullandım

katy yine mükkoydu @OzaN
@Çiğdem- le @vadikızı 1 point vermeye çalışırken çarpılmış aşk ı memnu finalindeki fırdevs hanım gibi kalmışlardır:A

murat boz ve zara da iyiydi @turkuazz @MayısKralı

haluk levent geçen haftaların gerisinde olsa da ortalama puan aldı @Tolstoyevski
aşkın nur yengide video kalitesi çok kötüydü:( @soo

size yorum yok :A @denizz19 @Bully :A
Direk 1 puan verdim deseydin daha az heyecanlanırdım. :)

aaa bak @OzaN @Harunnn60 bu hafta bunu neden kullanmadı diyor bu haftakı şarkını haftaya 2 elemeye saklasaydın bencede daha mantıklı olurdu :A :A :A

@xemrexxx 26 senelik şarkı videosunun olması bile mucize ses kalitesi net olunca görüntü kalitesine dikkat etmedim.

evet yarın 23:00 a kadar oyları bekliyorum bu haftayla birlikte -5 ceza puanına indi ama yine rahat olmayın çünkü geçen hafta sonuclarında son sırayla 4.sıra arasında 9 puan vardı puanlar çok yakın gidiyor ceza puanına kalmayın bence 1 puan bile kıymetli artık :A

@MayısKralı @turkuazz ve @Bully :F

evet yarın 23:00 a kadar oyları bekliyorum bu haftayla birlikte -5 ceza puanına indi ama yine rahat olmayın çünkü geçen hafta sonuclarında son sırayla 4.sıra arasında 9 puan vardı puanlar çok yakın gidiyor ceza puanına kalmayın bence 1 puan bile kıymetli artık :A

@MayısKralı @turkuazz ve @Bully :F

yarın kendi kendine açıklarsın puanlarını:) zaten her türlü hile hurda yola başvuruyorsun bana ulaşmadı puanların? demekki bir oyunlar peşindesin bakalım kimi kıyım kıyım doğrayacaksın allah bilir :)

yarın kendi kendine açıklarsın puanlarını:) zaten her türlü hile hurda yola başvuruyorsun bana ulaşmadı puanların? demekki bir oyunlar peşindesin bakalım kimi kıyım kıyım doğrayacaksın allah bilir :)
hahaha oyum mesaj kutunda gözlükle bak :A :A :A

hahahah aa sen şunlara oy kullandırt @Doğu @MEnes @MasacRE- @Harunnn60
:A :A :A
sen etiketlediğin için kimse seni kaale bile almamış görüyormusun şimdi ben etiketlesem aynı arkadaşları koşar gelirler beni çok severler sen kız olduğun halde senden nefret ediyorlar :) ben böyle bir duruma düşsem intihar ederdim :))

@Doğu @MEnes @MasacRE- @Harunnn60 hemen oy kullanın, mesajda kendimi bayağı övdüm:) kıza karşı karizmamı çizdirmeyin gece gece :))

@Doğu hadi geldin güldün gittin ne anladık bu işten :) dilinimi yuttun ne iş ? şeytan diyor git kafasına kürekle vur gel hele konuşuyormu konuşmuyormu :)