beybiler peşinde koşturuyordum haliyle yorulmuşum yalnız bunlar beşiklik değil daha gelişmiş olanlarından )Hayrola beşik mi salladın erkencisin ?
beybiler peşinde koşturuyordum haliyle yorulmuşum yalnız bunlar beşiklik değil daha gelişmiş olanlarından )Hayrola beşik mi salladın erkencisin ?
Bi yere gitmek yok ben daha yeni gelmişim burda. Hemen nereye kaçacaksın daha karpuz kesecez bu gece. Sana zeka testi yapacam satrançta.beybiler peşinde koşturuyordum haliyle yorulmuşum yalnız bunlar beşiklik değil daha gelişmiş olanlarından )
Sen beni hatırlar mıydın?sen etiketlediğin için kimse seni kaale bile almamış görüyormusun şimdi ben etiketlesem aynı arkadaşları koşar gelirler beni çok severler sen kız olduğun halde senden nefret ediyorlar ben böyle bir duruma düşsem intihar ederdim )
@Doğu @MEnes @MasacRE- @Harunnn60 hemen oy kullanın, mesajda kendimi bayağı övdüm kıza karşı karizmamı çizdirmeyin gece gece )
birazdan kaçarım uyku bastı tek başına forumda pineklemek uyku getiriyor )Bi yere gitmek yok ben daha yeni gelmişim burda. Hemen nereye kaçacaksın daha karpuz kesecez bu gece. Sana zeka testi yapacam satrançta.
seni unutmak mümkünmü kendimi unuturum seni asla )Sen beni hatırlar mıydın?
Ohoo anlaşıldı biz bu gece de @Doğu ile bir başına.birazdan kaçarım uyku bastı tek başına forumda pineklemek uyku getiriyor )
seni unutmak mümkünmü kendimi unuturum seni asla )
Forumun nimetlerini yeni fark ettik. Satranç oyunu varmış. Onu oynayıp Death Note vari zeka savaşlarına gireceğiz dün gece yaptığımız gibi.@Doğu ile ne sohbeti edeceksin vatandaş dilini yutmuş habire gülücük atıp boş boş bakıyor çevreye doğuyla konuşacağına karşına bir sandalye koy onunla muhabbet et konuşma daha akıcı ve neşeli geçer )
Lan boğazım ağrıyor hastayım güldürme @MEnes dün keşfettiğimiz forumun yararlı yönlerini destere kardeşimize de anlatalım o da ihya olsun@Doğu ile ne sohbeti edeceksin vatandaş dilini yutmuş habire gülücük atıp boş boş bakıyor çevreye doğuyla konuşacağına karşına bir sandalye koy onunla muhabbet et konuşma daha akıcı ve neşeli geçer )
O melun uyumuş bile. Artık o nimetlerden yarın faydalanır.Lan boğazım ağrıyor hastayım güldürme @MEnes dün keşfettiğimiz forumun yararlı yönlerini destere kardeşimize de anlatalım o da ihya olsun
Şu an rüyasında egzotik ormanlarda sıva yaparken gördüğü ablaları gondikliyodur totoşO melun uyumuş bile. Artık o nimetlerden yarın faydalanır.
bu tipte kaldığı sürece dizide eğer tipini bozarsa diziyi bırakırım
bu kız güzelleştiği an dizi batmaya başlar ben söyliyim ozaman uzun ömürlü olmucak malesef @Forumdash @Billy KaneOrjinalinde güzelleşiyor
O melun uyumuş bile. Artık o nimetlerden yarın faydalanır.
egzotik ablalar at gibi kaçıyor yakalamak imkansız ) hele rüyada mümkün değil insan daha çok ağırlaşıyorŞu an rüyasında egzotik ormanlarda sıva yaparken gördüğü ablaları gondikliyodur totoş
kullanmadılaregzotik ablalar at gibi kaçıyor yakalamak imkansız ) hele rüyada mümkün değil insan daha çok ağırlaşıyor
oylarınızı kullandınız sanırım )
ikiside en son ben kullanıp assolist ben olayım diye uğraşıyorlardır son dakikada oylarını göndereceklerdirkullanmadılar
yarışmalara oy kullanmıcakmıs bende bunaltmadım bir bakımada haklı çok bunalttık çocukları şimdi biraz nefes alıcaklar neyseki@Çiğdem- @yatutarsa da oy kullansın