Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

sen etiketlediğin için kimse seni kaale bile almamış görüyormusun şimdi ben etiketlesem aynı arkadaşları koşar gelirler beni çok severler sen kız olduğun halde senden nefret ediyorlar :) ben böyle bir duruma düşsem intihar ederdim :))

@Doğu @MEnes @MasacRE- @Harunnn60 hemen oy kullanın, mesajda kendimi bayağı övdüm:) kıza karşı karizmamı çizdirmeyin gece gece :))
Sen beni hatırlar mıydın?:pensive:

@Doğu ile ne sohbeti edeceksin vatandaş dilini yutmuş habire gülücük atıp boş boş bakıyor çevreye :) doğuyla konuşacağına karşına bir sandalye koy onunla muhabbet et konuşma daha akıcı ve neşeli geçer :))
Forumun nimetlerini yeni fark ettik. Satranç oyunu varmış. :A Onu oynayıp Death Note vari zeka savaşlarına gireceğiz dün gece yaptığımız gibi. :A :A

@Doğu ile ne sohbeti edeceksin vatandaş dilini yutmuş habire gülücük atıp boş boş bakıyor çevreye :) doğuyla konuşacağına karşına bir sandalye koy onunla muhabbet et konuşma daha akıcı ve neşeli geçer :))
Lan boğazım ağrıyor hastayım güldürme :A @MEnes dün keşfettiğimiz forumun yararlı yönlerini destere kardeşimize de anlatalım o da ihya olsun :A