Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

@MayısKralı benden umudu kesti artık full parlaklarla çıkıyor nasıl olsa benden puan çıkmayacak bari parlak severlerin puanlarını toplayayım diyordur :)
ayoll sizin yüzünüzden @DarkLeqenD sonra @Yiğitt te protestoya geçti yarışmamı sizlerin halt yemesinden dolayı oluyor hep kötü puanı siz veriyorsunuz bana küsüyorlar :A

Ben yokken yarışmanın reytingleri düşecek, @destere de işten kovulacak. Alacam intikamımı da böylece. :Z

@DarkLeqenD ile size karşı örgüt kurduk 'YiğDar' diye. :bhr:
benim için hava hoş vallahi :) sen yokken bile gıyabında sana laf saydırmaya devam ederim:) olmadığın yarışmada sırf sana attığım laflarla 20 sayfayı doldurabilirim :))

Ben yokken yarışmanın reytingleri düşecek, @destere de işten kovulacak. Alacam intikamımı da böylece. :Z

@DarkLeqenD ile size karşı örgüt kurduk 'YiğDar' diye. :bhr:
survivorda semihin elendiği hafta çok kötü reyting almıştı acun ama senin elendiğin hafta rekor reyting almış olabiliriz pazartesi açıklanıcak yokluğunu hissedicez galiba :(

@destere birşeyler yap hit için :A

survivorda semihin elendiği hafta çok kötü reyting almıştı acun ama senin elendiğin hafta rekor reyting almış olabiliriz pazartesi açıklanıcak yokluğunu hissedicez galiba :(

@destere birşeyler yap hit için :A
taktiği anlattım yukarda :) @Yiğitt in elenmiş olması dilimizden kurtulduğu anlamına gelmiyor yine laf çarpmaya devam ederiz :))

bir ara sanki beni dışlayacak gibi olmuştun @Doğu ve @DarkLeqenD e yetki verip ortalığı batırmayı bile düşünmüştün :) neyseki hatandan erken dönmen seni ipten aldı :))
@Doğu ile @MEnes başta yardımcın gibi göründüler ama koltuğuna göz koydular yokluğunda ama ben senden vazgeçemdim seni kıskanıyorlar :A :A :A
Allah muhabbetinizi arttırsın mübarekler :A @MEnes kanka bunlar yine bize giydirerek oynaşıyorlar bu işe bir çözüm bulmak lazım :A Ben postallarımı giyeyim forum meydanında tankları yürütelim. E-muhtıra verme zamanı geldi de geçiyor :A

Allah muhabbetinizi arttırsın mübarekler :A @MEnes kanka bunlar yine bize giydirerek oynaşıyorlar bu işe bir çözüm bulmak lazım :A Ben postallarımı giyeyim forum meydanımda tankları yürütüp e muhtıra verme zamanı geldi de geçiyor :A
konuya uğramamanız bişey değiştirmez iyisimi bari konuya uğrayın da cevap hakkınızı kullanın bizde adalet var cevap hakına saygı duyarız en azından :))

Allah muhabbetinizi arttırsın mübarekler :A @MEnes kanka bunlar yine bize giydirerek oynaşıyorlar bu işe bir çözüm bulmak lazım :A Ben postallarımı giyeyim forum meydanında tankları yürütelim. E-muhtıra verme zamanı geldi de geçiyor :A
Olabilir yavaştan gerekli işlemleri başlatalım. :A Bu cilveleşmelerin ucu bize dokunuyorsa bunu çözmek bizim işimiz. :A