Bu cümlen yüzünden vereceğimin eksi 2 puanını alacaksın.Sonunda doğru yolu buldu. Kıskanma sen de iyi puanlar veriyor diye.
Zaten koymayacaktım ki recaba seni denedim ne işim olur benim Kırgınlarla
Bu cümlen yüzünden vereceğimin eksi 2 puanını alacaksın.Sonunda doğru yolu buldu. Kıskanma sen de iyi puanlar veriyor diye.
Zaten koymayacaktım ki recaba seni denedim ne işim olur benim Kırgınlarla
Oraya jürileri ilk gördüğümde düşündüğüm şeyleri yazsam forumdan atılırım O yüzden kalan noktaları siz istediğiniz gibi düşünebilirsinizve buradan kopamıyorsun değilmi
Ben de sana aynı tarifeye uygularım ki işimize gelmez, unutma bizim düşmanımız belli.Bu cümlen yüzünden vereceğimin eksi 2 puanını alacaksın.
Benim sıkıntım yok ilk 5 E giriyorum sürekli giremeyenler düşünsünBen de sana aynı tarifeye uygularım ki işimize gelmez, unutma bizim düşmanımız belli.
2.hafta 7.olmuşsun.Benim sıkıntım yok ilk 5 E giriyorum sürekli giremeyenler düşünsün
Kıvırcık Ali'nin türkülerinin sıralamasını ben çok özel şekilde ayarladım senin içine dert olmasın yakıp geçeceğiz.2.hafta 7.olmuşsun.
Ayrıca ben iddialı şarkılara geçtikçe Kıvırcık görecek gününü tüm şarkıları aynı düzeyde zaten onun.
Hiç sanmıyorum.Kıvırcık Ali'nin türkülerinin sıralamasını ben çok özel şekilde ayarladım senin içine dert olmasın yakıp geçeceğiz.
Bugün MayısKralı'na da demiştin sanırım bunu, sıkışınca, cevap veremeyince anca şiddete başvur zaten sen.Kafanı kırdırma sus
MayısKralı saftiriğin teki zaten dayaktan hoşlanıyorBugün MayısKralı'na da demiştin sanırım bunu, sıkışınca, cevap veremeyince anca şiddete başvur zaten sen.
sunuculara herkes laf ediyor sence en sunucular bizde değilmi bu haftaay ona ne cevap vericem inşallah o martı kaşlı oğlanı klonlarlar da vadide 4 tane martı kaşlı oğlan olur reytingi eksiye düşer .ss @Doğu
sabah gelmiş banada geçen hafta için tşşk etmiş ama sahnesini yollamadan gitmişSGAT daha gelmez.
Bana oylarını bile yolladş kıskansabah gelmiş banada geçen hafta için tşşk etmiş ama sahnesini yollamadan gitmiş
Bu türküyü çok severim. Zara da çok güzel seslendirmiş. İyi bir puan alacaksındır benden muhtemelen.bu hafta çok iyi bir türküyle karşınızdayız..dostum dostum diyoruz.tüm yarışmacılara başarılar
@Çiğdem- @tolgab @Aserat @destere @denizz19 @Tolstoyevski @OzaN @soo @Tzira @emree-29 @GunesinOglu @EFE UYSAL @xemrexxx @MayısKralı @S.G.A.T. @pompy @Yiğitt @Felon @Mr.At @DarkLeqenD
inşallah öyle olur bundan sonraki türkülerin tamamı bu tarzdaBu türküyü çok severim. Zara da çok güzel seslendirmiş. İyi bir puan alacaksındır benden muhtemelen.