lady gaga dediklerimi kesin anlamıştır onun için geniş açıklama yapmayacağım
Ben anlamadım bana bir açıklama yap bakım sen
lady gaga dediklerimi kesin anlamıştır onun için geniş açıklama yapmayacağım
Son Oy Gönderme Tarihi 25 Haziran Cumartesi 23:00
@S.G.A.T. arkadaşımız üst üste 2.kez sahne göndermeyince affına sığınarak diskalife ediyoruz Teomanı forumla ilgilenebildiği bir zamanda 3.sezon olursa orda yine bekleriz juri kadrosuna alıyoruz kendisini
sayımız 10 a düştü 🙂
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
Teoman iyiydi aslında da aktif değildi.Son Oy Gönderme Tarihi 25 Haziran Cumartesi 23:00
@S.G.A.T. arkadaşımız üst üste 2.kez sahne göndermeyince affına sığınarak diskalife ediyoruz Teomanı forumla ilgilenebildiği bir zamanda 3.sezon olursa orda yine bekleriz juri kadrosuna alıyoruz kendisini
sayımız 10 a düştü 🙂
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
Teoman iyiydi aslında da aktif değildi.
5.hafta 2 eleme yok o kaldırıldıBu hafta eleme olmasın
Teo nun yerine Calvin beyi al düzen bozulmasınSon Oy Gönderme Tarihi 25 Haziran Cumartesi 23:00
@S.G.A.T. arkadaşımız üst üste 2.kez şarkı göndermeyince affına sığınarak diskalife ediyoruz Teomanı forumla ilgilenebildiği bir zamanda 3.sezon olursa orda yine bekleriz juri kadrosuna alıyoruz kendisini
sayımız 10 a düştü 🙂
teomandan kurtulduk darısı berkaya murata inşallah )Son Oy Gönderme Tarihi 25 Haziran Cumartesi 23:00
@S.G.A.T. arkadaşımız üst üste 2.kez şarkı göndermeyince affına sığınarak diskalife ediyoruz Teomanı forumla ilgilenebildiği bir zamanda 3.sezon olursa orda yine bekleriz juri kadrosuna alıyoruz kendisini
sayımız 10 a düştü 🙂
teomandan kurtulduk darısı berkaya murata inşallah )
gerek yok düzen bu şekil harika gidiyor ) hazır kurtulmuşken yine başımıza bela etme zıpçıktıyıTeo nun yerine Calvin beyi al düzen bozulmasın
yaaa geçen hafta oy göndersen belkide alınırdın şimdi git ağla calvin beyle birlikteTeo nun yerine Calvin beyi al düzen bozulmasın
tamam jüriler 10. kattan atsın ben aşağıdan tutarım oğlanı )Bu hafta muratı kurtar
gerek yok düzen bu şekil harika gidiyor ) hazır kurtulmuşken yine başımıza bela etme zıpçıktıyı
Biz niye ağlıyalım siz ağlayın kalitesizleryaaa geçen hafta oy göndersen belkide alınırdın şimdi git ağla calvin beyle birlikte
sayımız 10 a düştü @Doğu artık bu hafta sözünü tutar herhaldetamam jüriler 10. kattan atsın ben aşağıdan tutarım oğlanı )
Kız acunda feyz al hepsini finale yolla @YiğittSon Oy Gönderme Tarihi 25 Haziran Cumartesi 23:00
Önemli Not 5.Hafta 2 eleme kaldırıldı yine tek eleme olucak
sayımız 10 a düştü 🙂
Albümün en sevdiğim şarkısı olabilir biraz daha geç kullanman gerekiyordu bence canısı.bu hafta çok iyi bir türküyle karşınızdayız..dostum dostum diyoruz.tüm yarışmacılara başarılar
@Çiğdem- @tolgab @Aserat @destere @denizz19 @Tolstoyevski @OzaN @soo @Tzira @emree-29 @GunesinOglu @EFE UYSAL @xemrexxx @MayısKralı @S.G.A.T. @pompy @Yiğitt @Felon @Mr.At @DarkLeqenD
Türkü güzel ama beni etiketlemediğin için puanın düşecektir.bu hafta çok iyi bir türküyle karşınızdayız..dostum dostum diyoruz.tüm yarışmacılara başarılar
@Çiğdem- @tolgab @Aserat @destere @denizz19 @Tolstoyevski @OzaN @soo @Tzira @emree-29 @GunesinOglu @EFE UYSAL @xemrexxx @MayısKralı @S.G.A.T. @pompy @Yiğitt @Felon @Mr.At @DarkLeqenD
tamam jüriler 10. kattan atsın ben aşağıdan tutarım oğlanı )