Ben ve sen türkücüyle katıldığımız için birbirimizin halinden daha iyi anlarız.inşallah öyle olur bundan sonraki türkülerin tamamı bu tarzda
Ben ve sen türkücüyle katıldığımız için birbirimizin halinden daha iyi anlarız.inşallah öyle olur bundan sonraki türkülerin tamamı bu tarzda
öyle ya ayrıca 2.sezonda türkü tarzında sanatçıların olması bence yarışmayada ayrı bir tarz kattıBen ve sen türkücüyle katıldığımız için birbirimizin halinden daha iyi anlarız.
Türküleri sevdirmek lazım bu popçu nesileöyle ya ayrıca 2.sezonda türkü tarzında sanatçıların olması bence yarışmayada ayrı bir tarz kattı
bencede tabiki pop tarzıda olmalı türkü tarzıda ama türküleri sevdirmek lazım hakkaten de 2.sezon bundan ötürü bence daha farklı oldu..çokta iyi olduTürküleri sevdirmek lazım bu popçu nesile
Hayırlısı diyelim.Bu hafta "efsanevi" bir şarkıyla karşınızdayız: Legendary Lovers
Albümde benim en çok sevdiğim 2-3 şarkıdan biri. Umarım siz de seversiniz ve yüksek puanlarınızı esirgemezsiniz.
Fan yapımı video da bir hayli ilginç bu arada.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Çiğdem-
rihanna elendi onu kaybettik katy perry de elenirse yarışmanın hiç bir anlamı kalmayacakBu hafta "efsanevi" bir şarkıyla karşınızdayız: Legendary Lovers
Albümde benim en çok sevdiğim 2-3 şarkıdan biri. Umarım siz de seversiniz ve yüksek puanlarınızı esirgemezsiniz.
Fan yapımı video da bir hayli ilginç bu arada.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Çiğdem-
7'den daha yukarı çıkmayı bekleme bence Fazlası sınırını zorlamak olur.Çıkışını sürdürürsün umarım.
Sen kıyamazsın Kıvırcık Ali'ye.rihanna elendi onu kaybettik katy perry de elenirse yarışmanın hiç bir anlamı kalmayacak
katy nin elendiği haftanın peşisıra kıvırcık ali ye her hafta 1 puan vereceğim yabancıların elenmesine @denizz19 sebep oluyor
Tamam her hafta 7 puanda anlaşalım o zaman. Zaten birkaç haftaya 7 tam puan olmuş oluyor.7'den daha yukarı çıkmayı bekleme bence Fazlası sınırını zorlamak olur.
katy elensin sonra sen gör kıyımı nasılda kıyılıyormuş hemde )7'den daha yukarı çıkmayı bekleme bence Fazlası sınırını zorlamak olur.
Sen kıyamazsın Kıvırcık Ali'ye.
Ne kadar akl-ı selim bir insansın hapı yuttuk arkadaşımTamam her hafta 7 puanda anlaşalım o zaman. Zaten birkaç haftaya 7 tam puan olmuş oluyor.
Kıvırcık Ali canlardan olduğundan kıymazsınkaty elensin sonra sen gör kıyımı nasılda kıyılıyormuş hemde )
canana(katy ) kıyanın canını alırızNe kadar akl-ı selim bir insansın hapı yuttuk arkadaşım
Kıvırcık Ali canlardan olduğundan kıymazsın
Yüksek ver Katy'ekaty elensin sonra sen gör kıyımı nasılda kıyılıyormuş hemde )
şarkıyı beğenirsem yüksek alır ki bu sefer beğenmedim )Yüksek ver Katy'e
şarkıyı beğenirsem yüksek alır ki bu sefer beğenmedim )
harunda katır peri sevgisi olsa kızı admine kaptırmazdı gitti okulda oynaştı eğleşti kızı kaptırdı şimdi söz söyemeye hakkı yokYandın o zaman @Harunnn60 gazabından korun hemen
harunda katır peri sevgisi olsa kızı admine kaptırmazdı gitti okulda oynaştı eğleşti kızı kaptırdı şimdi söz söyemeye hakkı yok
lady gaga dediklerimi kesin anlamıştır onun için geniş açıklama yapmayacağımne ne yaptı kimi kaptırdı be @Harunnn60 ne diyor bu selim gel buraya hemen