hiç repertuarında kız şarkıcı yokmu hepmi saplardan bahsedeceksin
Belki Şebnem Ferah ama belli olmaz. Neyse sen Murat Dalkılıç seviyor musun?
hiç repertuarında kız şarkıcı yokmu hepmi saplardan bahsedeceksin
şebnem ferahda harikadır da sen yinede selena gomezle gel bence şansın daha da artacaktırBelki Şebnem Ferah ama belli olmaz. Neyse sen Murat Dalkılıç seviyor musun?
şebnem ferahda harikadır da sen yinede selena gomezle gel bence şansın daha da artacaktır
murat dalkılıçtan nefret ederimSelena Gomezin şarkıları pek bana göre değil Sen Murat Dalkılıç seviyor musun?
murat dalkılıçtan nefret ederim
Bildirim gelmedi ama yine çok iyi bir seçim, Aşkın Nur Yengi'yi baya seviyormuşum ben.Bu haftaki şarkımız Aşkın Nur Yengi'nin efsane slowlarından "Ayrılmam"
Herkese başarılar.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Mr.At @ozgur2113 @Çiğdem-
Bildirim gelmedi ama yine çok iyi bir seçim, Aşkın Nur Yengi'yi baya seviyormuşum ben.
Tabii şarkıyı biraz erken kullanmış olabilirsin, orası ayrı.
Evet baya hit şarkı varmış cidden. Geçen haftaki Başka Bir Şey şarkısını Betül Demir'den biliyordum ben, meğersem şarkı Aşkın'ınmış.Beğenmene sevindim @Bully
Aşkın 'ın en iyi şarkıları ilk albumundeydi zaten. 7 güvendiğim şarkı vardı. Arka arkaya kullanarak tüketeceğim hepsini. 7. Haftadan sonrası Allah kerim. Final iddiam yok zaten. Maksat iyi şarkıları dinletebileyim.
Sus bakayım sen recaba bunu koyacam tam puanına talibim.Yeni hafta herkese hayırsız olsun.
aaa yalın hayranı @destere varken senin sırtın yere gelmez bence cnmSus bakayım sen recaba bunu koyacam tam puanına talibim.
Alacağın puanın 1 puan üstünü veririmSus bakayım sen recaba bunu koyacam tam puanına talibim.
ve buradan kopamıyorsun değilmiBi diğer yarışmaların jürilerine bakıyorum. Sedef Avcı, Leyda Lydia, Hande Doğandemir filan. Ne güzel gözümüz gönlümüz açılıyor. Sonra bi de buradaki jüriye bakıyorum...
Sonunda doğru yolu buldu. Kıskanma sen de iyi puanlar veriyor diye.aaa yalın hayranı @destere varken senin sırtın yere gelmez bence cnm
Zaten koymayacaktım ki recaba seni denedim ne işim olur benim KırgınlarlaAlacağın puanın 1 puan üstünü veririm