Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta

Bildirim gelmedi ama yine çok iyi bir seçim, Aşkın Nur Yengi'yi baya seviyormuşum ben. :D

Tabii şarkıyı biraz erken kullanmış olabilirsin, orası ayrı. :A

Bildirim gelmedi ama yine çok iyi bir seçim, Aşkın Nur Yengi'yi baya seviyormuşum ben. :D

Tabii şarkıyı biraz erken kullanmış olabilirsin, orası ayrı. :A

Beğenmene sevindim @Bully

Aşkın 'ın en iyi şarkıları ilk albumundeydi zaten. 7 güvendiğim şarkı vardı. Arka arkaya kullanarak tüketeceğim hepsini. 7. Haftadan sonrası Allah kerim. Final iddiam yok zaten. Maksat iyi şarkıları dinletebileyim.

Beğenmene sevindim @Bully

Aşkın 'ın en iyi şarkıları ilk albumundeydi zaten. 7 güvendiğim şarkı vardı. Arka arkaya kullanarak tüketeceğim hepsini. 7. Haftadan sonrası Allah kerim. Final iddiam yok zaten. Maksat iyi şarkıları dinletebileyim.
Evet baya hit şarkı varmış cidden. Geçen haftaki Başka Bir Şey şarkısını Betül Demir'den biliyordum ben, meğersem şarkı Aşkın'ınmış. :D

Bence iyi bir stratejiyle bu albümle yarışmanın favorilerinden biri olabilirdin, ama senin tercihin tabii zaten diğer yarışmacıların strateji yapmamaları biz strateji yapanların işine gelir. :A

Bi diğer yarışmaların jürilerine bakıyorum. Sedef Avcı, Leyda Lydia, Hande Doğandemir filan. Ne güzel gözümüz gönlümüz açılıyor. Sonra bi de buradaki jüriye bakıyorum... :T::T: