Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta

Tabii klipli şarkı sonuçta Benim Albümüm'de iyi bile gidebilir belki, MusicSurvivor daha zorlu bir platform o açıdan da düşünmek lazım. :D

Şimdi bundan sonraki 6 şarkıyı düşünürsek bu şarkı zayıf kaçıyor ama iddiam var bu yarışmada yani şimdi kullanmayıpta ne zaman kullanıcam. :D

şimdi güvenmediğin şarkıyı ilerki haftaya nasıl kullanıcaksın acaba 5.hafta ile birlikte zorlu süreç başlıyor :A

Aynısını dedim şimdi bende. :A

şimdi güvenmediğin şarkıyı ilerki haftaya nasıl kullanıcaksın acaba 5.hafta ile birlikte zorlu süreç başlıyor :A
Görmemişim Duymamışım diye bir slow şarkısı var fena değil o da kullanılabilir. :A

Şimdi bundan sonraki 6 şarkıyı düşünürsek bu şarkı zayıf kaçıyor ama iddiam var bu yarışmada yani şimdi kullanmayıpta ne zaman kullanıcam. :D

İnşallah elenirsin bu hafta. :A

Görmemişim Duymamışım diye bir slow şarkısı var fena değil o da kullanılabilir. :A

İnşallah elenirsin bu hafta. :A

sen bakma buna ayoll sana iddalı şarkı kullandırıp zorlu haftaya bunu bırakmanı sağlıcak benden tavsiye @Bully dan tavsiye alma cnm :A

Sen yarı finallerin kurbanısın yarı finale kadar getirecez ve sen şampiyonluk hayalleri kurarken basacaz tekmeyi sana hemde bu sefer yarışmacı olarak eleyeceğim seni :A
Ne diyeyim bir ilki başarabilirsin umarım artık. :F Seni elemekten sıkıldım zaten tabii bu seni yine elemeyeceğim anlamına gelmez, en beklemediğin anda çekecem fişini. :A

Bir şey sorucam Murat Dalkılıç sever misin :A

3. Haftada bu hafta olucak :A
hiç repertuarında kız şarkıcı yokmu hepmi saplardan bahsedeceksin :)

bu kez diğer şarkıların kötü olmasıda seni kurtaramaz :)