Bu cümlen yüzünden vereceğimin eksi 2 puanını alacaksın.Sonunda doğru yolu buldu.Kıskanma sen de iyi puanlar veriyor diye.
Zaten koymayacaktım ki recaba seni denedim ne işim olur benim Kırgınlarla![]()
Bu cümlen yüzünden vereceğimin eksi 2 puanını alacaksın.Sonunda doğru yolu buldu.Kıskanma sen de iyi puanlar veriyor diye.
Zaten koymayacaktım ki recaba seni denedim ne işim olur benim Kırgınlarla![]()
Oraya jürileri ilk gördüğümde düşündüğüm şeyleri yazsam forumdan atılırımve buradan kopamıyorsun değilmi![]()
Ben de sana aynı tarifeye uygularım ki işimize gelmez, unutma bizim düşmanımız belli.Bu cümlen yüzünden vereceğimin eksi 2 puanını alacaksın.![]()
Benim sıkıntım yok ilk 5 E giriyorum sürekli giremeyenler düşünsünBen de sana aynı tarifeye uygularım ki işimize gelmez, unutma bizim düşmanımız belli.![]()
2.hafta 7.olmuşsun.Benim sıkıntım yok ilk 5 E giriyorum sürekli giremeyenler düşünsün![]()
Kıvırcık Ali'nin türkülerinin sıralamasını ben çok özel şekilde ayarladım senin içine dert olmasın yakıp geçeceğiz.2.hafta 7.olmuşsun.
Ayrıca ben iddialı şarkılara geçtikçe Kıvırcık görecek gününü tüm şarkıları aynı düzeyde zaten onun.![]()
Hiç sanmıyorum.Kıvırcık Ali'nin türkülerinin sıralamasını ben çok özel şekilde ayarladım senin içine dert olmasın yakıp geçeceğiz.![]()
Bugün MayısKralı'na da demiştin sanırım bunu, sıkışınca, cevap veremeyince anca şiddete başvur zaten sen.Kafanı kırdırma sus![]()
MayısKralı saftiriğin teki zaten dayaktan hoşlanıyorBugün MayısKralı'na da demiştin sanırım bunu, sıkışınca, cevap veremeyince anca şiddete başvur zaten sen.![]()
sunuculara herkes laf ediyor sence en sunucular bizde değilmi bu haftaay ona ne cevap vericem inşallah o martı kaşlı oğlanı klonlarlar da vadide 4 tane martı kaşlı oğlan olur reytingi eksiye düşer .ss @Doğu
sabah gelmiş banada geçen hafta için tşşk etmiş ama sahnesini yollamadan gitmişSGAT daha gelmez.![]()
Bana oylarını bile yolladş kıskansabah gelmiş banada geçen hafta için tşşk etmiş ama sahnesini yollamadan gitmiş![]()
Bu türküyü çok severim. Zara da çok güzel seslendirmiş. İyi bir puan alacaksındır benden muhtemelen.bu hafta çok iyi bir türküyle karşınızdayız..dostum dostum diyoruz.tüm yarışmacılara başarılar
@Çiğdem- @tolgab @Aserat @destere @denizz19 @Tolstoyevski @OzaN @soo @Tzira @emree-29 @GunesinOglu @EFE UYSAL @xemrexxx @MayısKralı @S.G.A.T. @pompy @Yiğitt @Felon @Mr.At @DarkLeqenD
inşallah öyle olurBu türküyü çok severim. Zara da çok güzel seslendirmiş. İyi bir puan alacaksındır benden muhtemelen.![]()