Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta Sonuçları

yok oy göndermedi hadi neysede birde beni ozan konudan banla diyip kalbimi kırdı @DarkLeqenD
1.sezondan beridir destek çıkıyorum senin yokluğunda hemen juri başkanı onu yaptım bus ezon calvine kendi adıma çok destek oldum o sözü kırdı beni

Unutmuşum sonuçların aciklanacagini. Final puanı alanları tebrik ederim.

@destere bey uyan da balığa çıkalım
ne jürisi ne oyu ne başkan yardımcılığı ?
benim yarışmayla bi alakam kalmadı

@destere bey uyan da balığa çıkalım
ne jürisi ne oyu ne başkan yardımcılığı ?
benim yarışmayla bi alakam kalmadı
anladık calvin gittide bir parlak için niye dünyayla ilişkiyi kestinki
hanı güzel bir şarkıcı olsa üzüntünü yine anlarım ama calvin işte konuk sanatçılar sayesinde geçinip gidiyor anca mesela hey mama dan fiki patinajı çık geriye ne kalır sıfır hiçbişey tüm şarkıları öyle adam asalak gibi başkasının sırtndan geçiniyor

neyse o gitti gidenle gidilmez sen yarışmanın has vede as jürüsü olarak görevini aksatma
)

bu hafta hakettiğin yerdesin
güzel bir türkü değildi

sen Calvin beyi ez sonra jüri ol de yemezler canım
zaten gelirsem jüri başkanı olurum ki Çiğdem sen de nasıl bi potansiyel gördüyse vazgeçemiyor
onun dışında bi bağlantım olmaz yarışmayla , tabi Çiğdem etiketleyip durmassa

ben başkanlığıda aştım obdusman gibi bişeyim zaten başkanlık makamı karizmamın yanında etkisiz kalıyor
onun için yakında @Çiğdem in sunuculuk dahil tüm yetkilerini alıp öyle rahata ermek istiyorum

he he senin karizman banlanmaya daha uygun gider
etiketlemeyi bilmiyorsun süper modluk peşindesin

he he senin karizman banlanmaya daha uygun gider
etiketlemeyi bilmiyorsun süper modluk peşindesin
süper modun etiketleme bilmesine gerek yokki? o tür zıpçıktı işler için yardımcı tutarım o halletsin
hatta admin falan olsam kendime yardımcı üç kız bulacağım biri benim yerime klavyeyi kullansın , biri imla hatalarını düzeltsin biride terimi silsin
haliyle düşünce üretirken yorulup terleyebiliriz
)

forumdaki en sapık kişilerden birisin
kız da kız başka bişey demiyon
kızlar bu işleri yaparken sen napcan ?
Emre beyi kırbaçlıcan mı

forumdaki en sapık kişilerden birisin
kız da kız başka bişey demiyon
kızlar bu işleri yaparken sen napcan ?
Emre beyi kırbaçlıcan mı
bak şimdi söylediği lafa ?
la kız tabiki terimi silecek oğlanmı gelip terimi silsin? aksine öyle desem sapık olurdum
oysaki doğal olanı yani kızlarla terleşiriz diyorum yani burda bir sapıklık yok çok doğal bir davranış

Terleşiriz derken için o kadar temiz ki hissedebildim buradan

Terleşiriz derken için o kadar temiz ki hissedebildim buradan
tabiki içim pirupaktır! yani iyi niyetimden kimse asla şüphe duymasın
bazı cümlelerin oraya buraya çekilirliği güzel türkçemizin elastik oluşundan kaynaklı
yani benlik bir durum yok
)

tabiki içim pirupaktır! yani iyi niyetimden kimse asla şüphe duymasın
bazı cümlelerin oraya buraya çekilirliği güzel türkçemizin elastik oluşundan kaynaklı
yani benlik bir durum yok
)
biliyorum canım biliyorum forumda ki içi en fesat olmayan üyesin
bununla ilgili bi rütbe yakışır sana

biliyorum canım biliyorum forumda ki içi en fesat olmayan üyesin
bununla ilgili bi rütbe yakışır sana
arapça bişey olsun mesela demin kullanmıştım (pirupak) üye nasıl duruyor afili bir duruşu var gibi

ya da (nafesat) olsun rütbem

arapça rütbe üstümde daha seksi duruyor sanki
şimdi türkçe olsa (temiz) üye diyeceksin karizma sıfırlanacak! onun için arapça veya farsça bi rütbe almam şart
)

seni forumun rütbecisi yapalım
yoksa işsizlikten ölüp gidiceksin

@destere eyyamcısı yokken tahtı en çok hak eden ben ve sıvacılar derneği eş genel başkanı sayın @MEnes'e vermezsen böyle olur
Beter ol

@Çiğdem- yarışmanın hiti ve sayfa sayısı düşer böyle beni almassan yarışmaya
böyle işte yarışmaya katılmasan üvey evlat muamelesi görürsün herkes seni unuttu bile
o gün @Çiğdem- e dedim ya bu bizim eskilerden efe uysal vardı nerelerde dedim ! kız ne derse inanırsın '' o da kim öyle birini tanımıyorum'' dedi
yani o derece yoklardasın
)
oysa zamanında sana demiştim efe gel selena gomezle yarış, dandik isimlerle yarışma sonra hatırlanmazsın yok sayarlar dedim sana dinlemedin? şimdi dediklerim bir bir çıkıyor
)

Çok doğru yere temas etmişin helal
gece gece bu ne sapıklıktır
) temas memas hiç yakıştıramadım size
neyse ben aile çocuğuyum bu derece argo laflar beni bozar ben kaçayım en iyisi
)

Sen öyle biride değilsin tabii biz senin masumluğunu biliyoruz merak etme yani gücenmene gerek yok

Çiko her gün beni soruyor sen zıbarırken, yarışmaya neden gelmedin diye oy kullan diye herkes beni soruyor yanlışın var yanlış algı çabasındasın
Ceceli dandik değil