Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

zaten katılsanda yiğit gibi berkay benzeri bir kazmayla yarışırdın yarışmanın kalitesizliğini dahada arttırırdın katılmaman iyi olmuş hatta bence sen bundan sonraki hiçbir yarışmaya katılma
)
Yıldızlar Yarışıyorda yarışıyorum şuan senin adaşınla

Ben de sahura
NBA izliyorsan burdayız gece gelirsin. Sanmıyorum sevdiğini işin gücün hatunlar
Ah ulan ah en önemli maçı izleyememek nasıl koyuyor bir bilsen.
İnşallah yeneriz de 7.maçta beraber sabahlarız. Sabah ilk işim maçkoliği açmak.

Ben bir şeyi değiştirdiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda, fotosunu atabilirsin bakayım ona göre.

Ah ulan ah en önemli maçı izleyememek nasıl koyuyor bir bilsen.
İnşallah yeneriz de 7.maçta beraber sabahlarız. Sabah ilk işim maçkoliği açmak.
Sen ilk buraya gir son mesajda goygoy yaptıysam bil ki yenildiniz
Tabii dayanabilirsem

Ben bir şeyi değiştirdiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda, fotosunu atabilirsin bakayım ona göre.
Onun bahsettiği eskiden @ bastığımızda 2 haft yazınca direk nickler beliriyordu alt kısmında. Şimdi ismin tamamını yazmamız gerekiyor. O değişikliği ben de fark ettim ve sinir bozucu, işkence oluyor tüm ismi yazmak.

değişmiş hep çıkmıyorda bazen çıkıyor mesela bu konuya mesaj yazıyorum başka bir konuya geçiş yapacağım sırada çık veya kal diye iki şık çıkıyor ? birde etiketleme yaparken misal @oz yazım tık diye altta ozan diye tamamlıyordu etiketlemeyi aklımıza gelmeyen ismin nasıl yazıldığını anında görebiliyorduk şimdi olmuyor ? birde mesaj yazarken yukardaki spoiler kızmı en sona atılmış şekli değişmiş ve çok kalabalık işaretler kaplamış üst katı bir tuhaf olmuş

aynen birde bazı nickler çok zor hepsini ezberlemek zor eskiden kolaylık oluyordu şimdi çileye döndü

Aynen ben de soracaktım onu yakın zamanda. PC'de öyle oluyor ama mobilde hala eskisi gibi

aynen birde bazı nickler çok zor hepsini ezberlemek zor eskiden kolaylık oluyordu şimdi çileye döndü
Kesinlikle. Kim uğraşacak tek tek nickleri uzun uzun yazmaya. Düzeltilir umarım bir an önce.

@Doğu puanlarını yollamadan uykuya dalamaz bugün gece gulyabani olur rüyasına dalarım
)
Sen taktın kafaya @Doğu ya zorla göndertecen oyları. Tabi @Çiğdem- in yarışma kıyamıyorsun. Hiç eksik olmasın diye bu kadar çabalıyorsun. Yoksa bu kadar uğraşmayacağından eminim.

hogathanın yarışması umrumda değil
ama puanlarını görüp sen bu işten anlamıyorsun diye doğuyu kalaylama şansım olacak sırf o zevk bile yeter bana
) konuda çatacak bulaşacak forumcanların çoğalması herzaman işime gelir
)

La sen seçim öncesi kamu spotlarıyla milleti illalah ettiren Yüksek Seçim Kurumu musun?
Tamam yollayacaz
işte budur
oylama için her tür şirretlik mevcuttur bende
) insanı hayattan soğuturum

Ooo demek öyle. @Çiğdem- geldiğinde bunların hesabını almasın dikkat et.
İstediğin kadar kalayla @Doğu'nun kaliteli oylarına güvenimiz tam.