Neresi bilgili ya sıradan bir müzik dinleyicisi işte Hem Kıvırcık Ali seviyormuş öğrendim.hahah bence çok bilgili sende müzik cahiliymiş gibi bahsettin
Neresi bilgili ya sıradan bir müzik dinleyicisi işte Hem Kıvırcık Ali seviyormuş öğrendim.hahah bence çok bilgili sende müzik cahiliymiş gibi bahsettin
hahahha aa sende adamlarının düetlerini görünce yarışmalarda olmasını istemediğin vadikızını sahiplenir oldun ama o şarkılar bitince bakalım devam edecekmi bu sahiplenme
müzik etkinliklerini o yürütmezdi bilgili olmasaydı benceNeresi bilgili ya sıradan bir müzik dinleyicisi işte Hem Kıvırcık Ali seviyormuş öğrendim.
Bilgili olanı değil olanı seçti admin hepsi bu.müzik etkinliklerini o yürütmezdi bilgili olmasaydı bence
Ah ablam ah arkandan ne dolaplar çevriliyor bi bilsen😱neyyy kaan benim yarışmada olmamı istemedi mi @Bully ne diyor bu kızz kaann
İNşAllah uğurlu gelirsin de şu sınavdan +50 alırım ordan hoca performansa 65 65 çakar eve de 3 zayıfla dönerim
Alamadı , çaktı(70-60) , dönemeyecek.Alamadı , çakmadı , dönecek.
Niye ısrarla müzik bilgime laf atıyorsun ki onu anlamadım, ayrıca admin falan ne alaka şimdiBilgili olanı değil olanı seçti admin hepsi bu.
Abla sanki bilmediğin şey sen bana genelde düşük verdiğin için şakasına keşke jüri olmasa falan diyordum işte sen de görüyordun zaten gören de seni yarışmadan attırmak istediğimi sanacak😱neyyy kaan benim yarışmada olmamı istemedi mi @Bully ne diyor bu kızz kaann
Niye ısrarla müzik bilgime laf atıyorsun ki onu anlamadım, ayrıca admin falan ne alaka şimdi
Abla sanki bilmediğin şey sen bana genelde düşük verdiğin için şakasına keşke jüri olmasa falan diyordum işte sen de görüyordun zaten gören de seni yarışmadan attırmak istediğimi sanacak
Bu sefer her şey bambaşka olacak inşallah abla bembeyaz bir sayfa açalım seninleşakasına diyordun hımm peki öyle olsun kaan valla hepinize yüksek vermek
isterim ama sevemiyorum şarkıyı sevsem valla veririm ya
İnsanları kandırmayalımBu sefer her şey bambaşka olacak inşallah abla bembeyaz bir sayfa açalım seninle
Oyun ediyorsun insanlara buldun saf birini tabi oyuna getirip tam puanları kapacanSana noluyor la
Bu sefer her şey bambaşka olacak inşallah abla bembeyaz bir sayfa açalım seninle
Oyun ediyorsun insanlara buldun saf birini tabi oyuna getirip tam puanları kapacan
Seni kandırrı ablaŞarkını seversem neden olmasın kaancım
efe sen merak etme şarkıyı seversem alır puanı sevmezsem alamaz puanı
Seni kandırrı abla
Çiğdem dedi Kaan'ın müzik bilgisi olmasa müzik yarışmasını yönetmezdi. Ben de bunları yazdım. Müzik bilgin var mı la seninNiye ısrarla müzik bilgime laf atıyorsun ki onu anlamadım, ayrıca admin falan ne alaka şimdi
Abla sanki bilmediğin şey sen bana genelde düşük verdiğin için şakasına keşke jüri olmasa falan diyordum işte sen de görüyordun zaten gören de seni yarışmadan attırmak istediğimi sanacak
Espirilerinde senaryoların kadar kötü Ayrıca Murat Boz'u ne kadar büyüttünLaf çalınmaz çünkü enstrüman değil