Türkülerini de hatırlarsın o kadar ünsüz bir isim değildi aksine ön plandaki türkücülerdendi.Bu arada @denizz19 adamın resmini görünce hatırladım severim ama çok takipçisi olmadım
Isırgan Otu vardı mesela ilk zamanlarında.Vallahi duysam hatırlarım ya ama aklımda değil pek şarkıları, vefat ettiğini falan hatırlıyorum
Isırgan Otu vardı mesela ilk zamanlarında.
Üff yarışma başlayınca tanırsın Ayrıca o türkü.Yok şarkıyı dutunca hatırlarım
Biz ikimizi kobay olarak seçtin dimi
Ses yokmuş, sadece fon müziği.
Ses yokmuş, sadece fon müziği.
Güzelmiş, beğendim.
Sözler gelecek sandım ve ilk başta müzik gelince güzele benziyor dedim baktım ses yok.
Bu attığın videoyu daha önceden dinlemiştim. Gerçekten harika bir müzik. Duygunun her rengini bulmak mümkün.Tek kelime kullanmadan dünyaları anlatma sanatına sahip bir müzisyen olduğu için kelimeleri kullanıp müziği kirletmeyi tercih etmemiş hiçbir zaman. Söz gümüşse sözsüz müzik altındır derler hem.
son güne mi bırakmış bütün okullar kimya sınavını Eai-Eag=deltaHIyy kimya deme zaten yarın kimya sınavı var
Hani banaBaşarılar.
Sana da başarılarson güne mi bırakmış bütün okullar kimya sınavını Eai-Eag=deltaH
Hani bana
İNşAllah uğurlu gelirsin de şu sınavdan +50 alırım ordan hoca performansa 65 65 çakar eve de 3 zayıfla dönerimSana da başarılar
Alamadı , çakmadı , dönecek.İNşAllah uğurlu gelirsin de şu sınavdan +50 alırım ordan hoca performansa 65 65 çakar eve de 3 zayıfla dönerim
Evet beğenemedin miYine mi Yalın? @Bully