Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

Vallahi duysam hatırlarım ya ama aklımda değil pek şarkıları, vefat ettiğini falan hatırlıyorum :(

Farid Farjad belki iddialı değil fakat müziğiyle yarışmanın müzikal kalitesini attıracak olması kaçınılmaz. Elbet popüler kültürde bir pop şarkı kadar ilgi görmez lâkin gerçek müzik kulağına sahip olanların Farid Farjad gibi yaşayan efsaneyi göz ardı edebileceğini düşünmüyorum. :) @denizz19 @Yiğitt

Farid Farjad belki iddialı değil fakat müziğiyle yarışmanın müzikal kalitesini attıracak olması kaçınılmaz. Elbet popüler kültürde bir pop şarkı kadar ilgi görmez lâkin gerçek müzik kulağına sahip olanların Farid Farjad gibi yaşayan efsaneyi göz ardı edebileceğini düşünmüyorum. :) @denizz19 @Yiğitt

Biz ikimizi kobay olarak seçtin dimi :A

Ses yokmuş, sadece fon müziği. :D
Güzelmiş, beğendim.

Sözler gelecek sandım ve ilk başta müzik gelince güzele benziyor dedim baktım ses yok. :(

Ses yokmuş, sadece fon müziği. :D
Güzelmiş, beğendim.

Sözler gelecek sandım ve ilk başta müzik gelince güzele benziyor dedim baktım ses yok. :(

Tek kelime kullanmadan dünyaları anlatma sanatına sahip bir müzisyen olduğu için kelimeleri kullanıp müziği kirletmeyi tercih etmemiş hiçbir zaman. Söz gümüşse sözsüz müzik altındır derler hem. :A

Tek kelime kullanmadan dünyaları anlatma sanatına sahip bir müzisyen olduğu için kelimeleri kullanıp müziği kirletmeyi tercih etmemiş hiçbir zaman. Söz gümüşse sözsüz müzik altındır derler hem. :A
Bu attığın videoyu daha önceden dinlemiştim. Gerçekten harika bir müzik. Duygunun her rengini bulmak mümkün. :)

10 haziranda başlıcaz
Format gereği 11 yarışmacı yetiyor. 1.sezon 3 fazlalık alıp 14 kişiyle 3 tane 2 eleme yapmıştık. Bu sezon 2 fazlalık aldık 13 kişiyle 2 tane 2 eleme yapacaz 7.hafta ve 8.hafta olan çeyrek final haftasında:Z:Z:Z

Rihanna forumda yapılan şarkı yarışmalarında şampiyon olan tek yabancı şarkıcı olma unvanını taşıyor hemde müsicsurvivor all star şampiyonu olmuştu
8.Yarışmacımız @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü
Rihanna_-_Loud.png

Beşinci stüdyo albümü. 12 Kasım 2010'da Def Jam Recordings ve SRP Records tarafından yayımlandı. Rihanna Albümün yöneticisi yapımcılığınıda üstlendi. Albüm, hip hop, rock ve dubstep müzik tarzlarına ait unsurları içeren, önsezileriyle ve karanlık temalar eşliğindeki kızgın ses tonlarıyla göze çarpan Rihanna'nın 2009 çıkışlı Rated R albümünden farklı bir yapıya sahiptir. R&B ve dans-poptan elektro müziğe kadar değişen, up-tempo ile pop etkisinde kalan tarzları barındırır.
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
8- @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü

@Billy Kane @tolgab @gözlemci @emree-29 @EnveR

evet yatmadan 9.yarışmacımızıda açıklayalım 1.sezonun yarı finalisti @Bully 😉
9.Yarışmacımız @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
05802c4a8a454ce58dbe97e7c61a73de.jpg

Tüm söz ve müziklerin Yalına ait olduğU albüm Nisan 2005'te piyasaya çıktı.Yalın şuana kadar en iyi yaptığım şarkı olarak Keşke'yi favorisi göstermistir. Küçücüğüm şarkısı ise 2005 yılında POPSAVtarafından yılın şarkısı ödülünü aldı. Bir Bakmışsın "2006 yılının en çok satan albümleri" arasına girerek, MÜYAP tarafından başarısı belgelendi ve Altın Plak aldı.
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
8- @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü
9- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü