Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

Evet beğenemedin mi :A

Daha az bilinen şarkılarını da tanıtmak istedim umarım beğenirsiniz. :A Hem Yalın'la 2 kez şampiyonluğun ucundan dönmüştüm belki bu sefer olur kim bilir :D
yarışmacımın hevesini kaçırdın @Bully :A :A :A

yalınında canı var sonucta ayoll başka yarışmalarda şansını denemeye devam edebilir tabikide :F 3 şarkı dışında 7 şarkıyıda yanılmıyorsam kullanmadın zaten :F

yarışmacımın hevesini kaçırdın @Bully :A :A :A

yalınında canı var sonucta ayoll başka yarışmalarda şansını denemeye devam edebilir tabikide :F 3 şarkı dışında 7 şarkıyıda yanılmıyorsam kullanmadın zaten :F
Aynen belki içimde kaldı Yalın'la şampiyon olamamak :A Allah'ın hakkı 3'müş hadi bakalım. :A

Bir Bakmışsın, Küçücüğüm ve Ben Bilmem'i hem normal sezonda hem All-Star'da kullanmıştım Keşke'yi de All-Star'da kullandım yani 4 şarkıyı kullandım 6'sını kullanmadım. :D

Aynen belki içimde kaldı Yalın'la şampiyon olamamak :A Allah'ın hakkı 3'müş hadi bakalım. :A

Bir Bakmışsın, Küçücüğüm ve Ben Bilmem'i hem normal sezonda hem All-Star'da kullanmıştım Keşke'yi de All-Star'da kullandım yani 4 şarkıyı kullandım 6'sını kullanmadım. :D
6 şarkıda 10 haftalık yarışmada ciddi sayı zaten o kullandığın 4 şarkıdan önce gelir bu 6 şarkılar hemen hemen yanı farklı şarkıları dinlememizi sağlıyor bu yarışma :A .A :A

albümünü küçük görenler var :F

6 şarkıda 10 haftalık yarışmada ciddi sayı zaten o kullandığın 4 şarkıdan önce gelir bu 6 şarkılar hemen hemen yanı farklı şarkıları dinlememizi sağlıyor bu yarışma :A .A :A

albümünü küçük görenler var :F
Evet o 6 şarkım da iyi şarkılar olduğu için sıkıntı yok hepsini iyice dinledim ve sıralamam da hazır zaten iki tane ikili eleme olacakmış işime gelir bu durum. :A

Ay içeriğinde kıskançlık bulunan yorumlara aldırış etmiyorum biz cevabımızı sahada vereceğiz. :A

Evet o 6 şarkım da iyi şarkılar olduğu için sıkıntı yok hepsini iyice dinledim ve sıralamam da hazır zaten iki tane ikili eleme olacakmış işime gelir bu durum. :A

Ay içeriğinde kıskançlık bulunan yorumlara aldırış etmiyorum biz cevabımızı sahada vereceğiz. :A
Kıvırcık Ali ile had bildirmeye geliyoruz. :A

@Tolstoyevski Kıvırcık Ali ile Aran var mı :A

hahah aa bakalım yerlilerden 2 yabancılardan 2 favorim var bu 4ünden ikisini finale ayarlamak düşer banada gelsin reytingler ayoll :A :A :A

hadi iyi geceler cnm yatmadan senin albümünüde hallettik :F

hahah aa bakalım yerlilerden 2 yabancılardan 2 favorim var bu 4ünden ikisini finale ayarlamak düşer banada gelsin reytingler ayoll :A :A :A

hadi iyi geceler cnm yatmadan senin albümünüde hallettik :F
İnşallah planın elinde patlar :A

Sana da iyi geceler cadıcım :D

Yarışma yarın başlasa ya @Çiğdem- :D Niye 10 Haziran anlamı ne :A
hahaha aa yok 10 haziran sıradan birgün işte cnm mesala 11 haziran deseydim onun önemini sorucaktın bu seferde :F :F :F

ayy ne bileyim sınavlarım var yoğunum diyenler vardı ayın 11ine kadar falan bende 10 u uygundur diye düşündüm herkesin işi gücü biter ozamana diye öyle kararlaştırdım duruma göre bakarız :F :F :F

@destere de sevmez @Bullyda serdar tarkan yalın @destere ve sizlere 1 vermenizde yardımcı olmak için kolaylık sağlıyor gibi sanki :F :F :F

@Bully
destere Tarkan kadar nefret etmiyor Yalın'dan iyi puan verdiği çok olmuştu. :A Ayrıca daha ortada yok adam. :D

@MEnes de sevse nolur sevmese nolur destere ile beraber Tarkan'ı sevmiyorlardı noldu yarı finale çıktım demek ki yine doğru yoldayım. :A