KesDaha kimyadan bir sürü formül yazıcam
![]()
aaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el eleBoşuna konuşup da kendini yorma zaten![]()
![]()
aaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el eleBoşuna konuşup da kendini yorma zaten![]()
Kız seni de sunuculuktan atar, yerine geçerim.aaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el ele![]()
![]()
![]()
Kulağınız azcık Dj duysun cahil kalmayınSenin dalın orası zaten, buralarda kafa yorma![]()
hahaha aa yok senin dah gidiceğin çok yol var benceKız seni de sunuculuktan atar, yerine geçerim.![]()
Kız sen beni yarışmacıların başkanı olarak yazdın mı onu söyle biaaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el ele![]()
![]()
![]()
(DEMEDİLER)Kulağınız azcık Dj duysun cahil kalmayın''Calvin baba , boynumuza dola'' diyeceksiniz yarışmanın sonunda
![]()
![]()
![]()
hahaha yarışmacı başkanı diye birşey yokKız sen beni yarışmacıların başkanı olarak yazdın mı onu söyle bi![]()
![]()
Ne kadar da kendini espritüel zanneden bir üye(DEMEDİLER)![]()
Bi ilki yaşat bizehahaha yarışmacı başkanı diye birşey yok![]()
Her zamanki halim, çok tşkler.Ne kadar da kendini espritüel zanneden bir üye
Bi ilki yaşat bize![]()
![]()
Moderatör olmuşsun , harf yutuyorsunHer zamanki halim, çok tşkler.![]()
Yutmadım, yedim.Moderatör olmuşsun , harf yutuyorsun![]()
Boş boş konuşuyorsun anca böyle.Aç ayı oynamazmış , hadi oyna![]()
Yoo bence iyi thug life dıBoş boş konuşuyorsun anca böyle.![]()
Sen thug life ne onu biliyon mu, şaşırtıyosun beni.Yoo bence iyi thug life dı![]()
Bu sayısal çocuğu oyalamayı bıraksan artık
![]()
ne kadar da insanları şaşırtan bir çocuğumSen thug life ne onu biliyon mu, şaşırtıyosun beni.
Sen nasıl sayısal seçtin, şaşırtıyorsun beni? 😱
![]()
Başarılar.Iyy kimya deme zaten yarın kimya sınavı var![]()