Kes Daha kimyadan bir sürü formül yazıcam
aaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el eleBoşuna konuşup da kendini yorma zaten
aaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el eleBoşuna konuşup da kendini yorma zaten
Kız seni de sunuculuktan atar, yerine geçerim.aaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el ele
Kulağınız azcık Dj duysun cahil kalmayın ''Calvin baba , boynumuza dola'' diyeceksiniz yarışmanın sonundaSenin dalın orası zaten, buralarda kafa yorma
hahaha aa yok senin dah gidiceğin çok yol var benceKız seni de sunuculuktan atar, yerine geçerim.
Kız sen beni yarışmacıların başkanı olarak yazdın mı onu söyle biaaaa yeter vlla 1.haftaya 2 eleme hazırlar ikiniside şutlarım el ele
(DEMEDİLER)Kulağınız azcık Dj duysun cahil kalmayın ''Calvin baba , boynumuza dola'' diyeceksiniz yarışmanın sonunda
hahaha yarışmacı başkanı diye birşey yokKız sen beni yarışmacıların başkanı olarak yazdın mı onu söyle bi
Ne kadar da kendini espritüel zanneden bir üye(DEMEDİLER)
Bi ilki yaşat bizehahaha yarışmacı başkanı diye birşey yok
Her zamanki halim, çok tşkler.Ne kadar da kendini espritüel zanneden bir üye
Bi ilki yaşat bize
Moderatör olmuşsun , harf yutuyorsunHer zamanki halim, çok tşkler.
Yutmadım, yedim.Moderatör olmuşsun , harf yutuyorsun
Boş boş konuşuyorsun anca böyle.Aç ayı oynamazmış , hadi oyna
Yoo bence iyi thug life dı Bu sayısal çocuğu oyalamayı bıraksan artıkBoş boş konuşuyorsun anca böyle.
Sen thug life ne onu biliyon mu, şaşırtıyosun beni.Yoo bence iyi thug life dı Bu sayısal çocuğu oyalamayı bıraksan artık
ne kadar da insanları şaşırtan bir çocuğumSen thug life ne onu biliyon mu, şaşırtıyosun beni.
Sen nasıl sayısal seçtin, şaşırtıyorsun beni? 😱
Başarılar.Iyy kimya deme zaten yarın kimya sınavı var