Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

@Çiğdem- yarın başlıyoruz dimi? :D
bu aralar yoğun bir yarışmacım vardı ona bir ulaşayımda bakalım neler yapabiliriz yarın olmaz büyük ihitmal ama uzun sahne gönderme süresi verip en azından konuyu yakında açabilirim şu yarışmacımla bir konuşmam lazım sahnesini erkenden alırsam olur :F

bu aralar yoğun bir yarışmacım vardı ona bir ulaşayımda bakalım neler yapabiliriz yarın olmaz büyük ihitmal ama uzun sahne gönderme süresi verip en azından konuyu yakında açabilirim şu yarışmacımla bir konuşmam lazım sahnesini erkenden alırsam olur :F
Kim o yarışmacın Allah aşkına sanki devlet sırrı isim vermiyor :A

Kim o yarışmacın Allah aşkına sanki devlet sırrı isim vermiyor :A
hahaha @S.G.A.T. :F
@Harunnn60 bu sezonda yarışmaktan vazgeçince sgata sordum bu aralar yoğunum ama başlangıç tahirine daha varmış işim biter yarışırım dedi albümünüde belirledik hatta ama 2 gündür girmedi daha foruma :F

Abla sen açıklanmadan diskalifiye olmuşsun :A bi daha ki sezona artık :A
@Çiğdem- kızzz beni ne zaman açıklıcann:D
aaa söyleme demedimmi ben sana bir bahane uydurucaktım ben :A

Son düzenleme:
hahaha @S.G.A.T. :F
@Harunnn60 bu sezonda yarışmaktan vazgeçince sgata sordum bu aralar yoğunum ama başlangıç tahirine daha varmış işim biter yarışırım dedi albümünüde belirledik hatta ama 2 gündür girmedi daha foruma :F

aaa söyleme demedimmi ben sana bir bahane uydurucaktım ben :A

Amaa kızaa bak beeee arkamdan iş çeviriyor beni yarışmaya almayacak:F
@denizz19 beni yarışmaya almıyorr:T

11.Yarışmacımız @vadikızı Bengü - İki Melek Albümü
Bengu-iki-melek.jpg

25 Haziran 2009'da Avrupa Müzik etiketiyle çıkan beşinci stüdyo albümüdür.
Serdar Ortaçla İki Melek ve Yalın ilede Özetle Ben Aşığım şarkılarına düet yapmıştır.
Albüm bir yıl içinde 200 bin satmayı başarmıştır.
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
8- @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü
9- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
10 - @turkuazz Zara - Avuntu Albümü
11 - @vadikızı - Bengü İki Melek Albümü

11.Yarışmacımız @vadikızı Bengü - İki Melek Albümü
Bengu-iki-melek.jpg

25 Haziran 2009'da Avrupa Müzik etiketiyle çıkan beşinci stüdyo albümüdür.
Serdar Ortaçla İki Melek ve Yalın ilede Özetle Ben Aşığım şarkılarına düet yapmıştır.
Albüm bir yıl içinde 200 bin satmayı başarmıştır.
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
8- @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü
9- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
10 - @turkuazz Zara - Avuntu Albümü
11 - @vadikızı - Bengü İki Melek Albümü
Serdar Ortaç ve Yalın'ı görünce harikayı bastım @vadikızı :F Ama umarım başka güzel şarkılar da vardır. :A

Neyse bak Yalın o kadar şarkısını vermiş, düet yapmış Bengü'yle, güzel puanlarını beklerim artık. :A

Serdar Ortaç ve Yalın'ı görünce harikayı bastım @vadikızı :F Ama umarım başka güzel şarkılar da vardır. :A

Neyse bak Yalın o kadar şarkısını vermiş, düet yapmış Bengü'yle, güzel puanlarını beklerim artık. :A
hahah @vadikızı da utanmadan serdara basıyordu düşük puanları korkma kalbümin olduğu albümde bu kadını serdar ortaç ünlü yaptı o var etti yanı :F bu albümdede yine serdarın beyin dokunusu var yalınlada ilk kez çalışmış ki onada düşük puanları basıyordu kıymet bilmez bunlar :A

şimdi normalde survivorda düet şarkıları aynı yaırşmacılar varsa kullanamıyorlardı ama bu yarışma farklı vadikızında olan özetle ben aşığım yalın düeti sende yok sonucta oyüzden kullanabilir 2 şarkıdan tam puanı kapar senden ama gerisini bilemem :F

hahah @vadikızı da utanmadan serdara basıyordu düşük puanları korkma kalbümin olduğu albümde bu kadını serdar ortaç ünlü yaptı o var etti yanı :F bu albümdede yine serdarın beyin dokunusu var yalınlada ilk kez çalışmış ki onada düşük puanları basıyordu kıymet bilmez bunlar :A

şimdi normalde survivorda düet şarkıları aynı yaırşmacılar varsa kullanamıyorlardı ama bu yarışma farklı vadikızında olan özetle ben aşığım yalın düeti sende yok sonucta oyüzden kullanabilir 2 şarkıdan tam puanı kapar senden ama gerisini bilemem :F
Dimi Serdar'ın baya kıyağı oldu bu kadına Korkma Kalbim, Korkumdan Ağladım, Gezegen şarkılarından sonra bir de İki Melek hitini kazandırdı Bengü'ye. :D Ama Bengü Serdar'ın sanat dünyasındaki ender arkadaşlarından biriymiş olacak tabii o kadar. :A

Aynen inşallah bu sefer kıymet bilir de geçmişe bir sünger çekeriz. :A

Şimdi bakıyorum albüme, İki Melek'ten başka Kocaman Öpüyorum ve Gelen Seni Soruyor hit şarkılar. Yalın şarkısı hit olmamış ama benden iyi alır tabii, e forum da Yalın seviyor bakalım artık hayırlısı. :A

Hele bir puan verme banaa boğarımm senii atakan için oy vereceksin karışmam hee:F

Bengü ses olmasaydı serdar ne yapsa bengü kendini tanıtamazdı:D

paylaştımya bak albümüne :F

Biz demesekk paylaşacağın yoktu bee aaaa:D

Hele bir puan verme banaa boğarımm senii atakan için oy vereceksin karışmam hee:F
Aa laflara bak hele sen bana kıyamazsın bence :A Atakan ayrı bu yarışma ayrı :F

Neyse Bengü'yü severim ben yaparız bir şeyler sen de Yalın'a iyi verirsin umarım bu sefer. :A

Neyse Bengü'yü severim ben yaparız bir şeyler sen de Yalın'a iyi verirsin umarım bu sefer. :A

Öyle bir kıyarımm kii:F:F şakaaaaaaa yalına tmm seversem iyi puan veririm merak etme

Bengü ses olmasaydı serdar ne yapsa bengü kendini tanıtamazdı:D

bak ne diyor cnm bas 1 puanları gitsin :F