Bengü ses olmasaydı serdar ne yapsa bengü kendini tanıtamazdı
bak ne diyor cnm bas 1 puanları gitsin
Kızzzzzzz ortalığı karıştırma sendee
Bengü ses olmasaydı serdar ne yapsa bengü kendini tanıtamazdı
Ay kötü bir şey dememiş ki burada sen de @vadikızı ablama saldırmak için fırsat kolluyorsunBengü ses olmasaydı serdar ne yapsa bengü kendini tanıtamazdı
Ay kötü bir şey dememiş ki burada sen de @vadikızı ablama saldırmak için fırsat kolluyorsun
Kızzzzzzz ortalığı karıştırma sendee
Aynen Serdar ve Yalın söz konusu oldu mu akan sular duruyorhahahha aa sende adamlarının düetlerini görünce yarışmalarda olmasını istemediğin vadikızını sahiplenir oldun ama o şarkılar bitince bakalım devam edecekmi bu sahiplenme
Bence doğru demiş sonuçta ses olmasaydı asla fayda olmazdıBengü ses olmasaydı serdar ne yapsa bengü kendini tanıtamazdı
Yardım ederim. Aşktan Fazla'yı çıkar bir kere beni eleyen şarkıydı MS'de hala onu niye kullandım bilmiyorum''Benim Hikayem'' albümünde 13 şarkı var, hangi 3'ünü eleyeyim hiç bilmiyorum. Her şarkısı süper, hepsinin de yeri olması lazım diye düşünüyorum. @MayısKralı ne yapacam ben?
Et o zaman şimdi, tatile çıkacağım akşam ve ilk şarkımı şimdiden yollamamam gerekiyor.Yardım ederim.
Aşktan Fazla güzel ya, ilk haftalarda kullanıp bırakabilirim onu.Yardım ederim. Aşktan Fazla'yı çıkar bir kere beni eleyen şarkıydı MS'de hala onu niye kullandım bilmiyorum
Et o zaman şimdi, tatile çıkacağım akşam ve ilk şarkımı şimdiden yollamamam gerekiyor.
Albüm şarkıları:
1) Benim Hikayem -
2) Aşktan Fazla -
3) Gel Gel -
4) İnanırım -
5) Sen Varsın -
6) En Azından -
7) Sayı Duyarım
8) Beni Bozar -
9) İki Kişiden Biri -
10) Baştan Sevelim
11) Yığılıp Kaldım
12) Unuturum -
13) Kararsızım
Yanında tire koyduklarımı garanti düşündüm, 9 şarkı oluyor. Kararsızım ve Yığılıp Kaldım şarkılarını zorla eledim gibi oldu. Ben ''Baştan Sevelim'' şarkısını 10. olarak alayım diyorum ama netleştiremedim.
Bu arada kullanacağım haftaya göre sıralı değil, karışık.
Aşktan Fazla güzel ya, ilk haftalarda kullanıp bırakabilirim onu.
Sence ''Baştan Sevelim'' mi ''Saygı Duyarım'' mı? 10. şarkı hangisi olsun, ya da diğer tavsiyelerin?
Hem de aşırı kararsızım.Sen şu an kararsızsın ve ruh halini yansıtan şarkıyı yani "Kararsızım" ı seç bence
Herkes yalan Kıvırcık Ali gerçek.
@denizz19 ayy bu @Bully neden senin albümünü değerlendirmedi henüzHem de aşırı kararsızım.
''Baştan Sevelim''i eklliyorum o halde.
Biliyoruz da sıralamayı yaptık biz.
aa ben bana bildirmek için şuan acele ediyorsun sanmıştım oyüzden dedim 1.sezonda yarışma başlamadan elettirdim mesala keşke elemeseydim diyenler oldu oyüzdenBiliyoruz da sıralamayı yaptık biz.
Aynen yollayacağım, recap süresi nasıl burada?aa ben bana bildirmek için şuan acele ediyorsun sanmıştım oyüzden dedim 1.sezonda yarışma başlamadan elettirdim mesala keşke elemeseydim diyenler oldu oyüzden
bu akşam gidiyorsun galiba tatile 1.hafta şarkını evet bana şimdiden yollamanda fayda var
istersen 60 saniye istersen 90 saniye cnmAynen yollayacağım, recap süresi nasıl burada?
hahah bence çok bilgili sende müzik cahiliymiş gibi bahsettinNiye Bully müzik editörü mü