Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

hahahha aa sende adamlarının düetlerini görünce yarışmalarda olmasını istemediğin vadikızını sahiplenir oldun ama o şarkılar bitince bakalım devam edecekmi bu sahiplenme
:A
Aynen Serdar ve Yalın söz konusu oldu mu akan sular duruyor :A

Geçmişe bir sünger çekmek, kötü anıları silmek lazım bu sefer her şey çok güzel olacak diye düşünüyorum :A

''Benim Hikayem'' albümünde 13 şarkı var, hangi 3'ünü eleyeyim hiç bilmiyorum. Her şarkısı süper, hepsinin de yeri olması lazım diye düşünüyorum. @MayısKralı ne yapacam ben? :(

Et o zaman şimdi, tatile çıkacağım akşam ve ilk şarkımı şimdiden yollamamam gerekiyor. :A

Albüm şarkıları:
1) Benim Hikayem -
2) Aşktan Fazla -
3) Gel Gel -
4) İnanırım -
5) Sen Varsın -
6) En Azından -
7) Sayı Duyarım
8) Beni Bozar -
9) İki Kişiden Biri -
10) Baştan Sevelim
11) Yığılıp Kaldım
12) Unuturum -
13) Kararsızım

Yanında tire koyduklarımı garanti düşündüm, 9 şarkı oluyor. Kararsızım ve Yığılıp Kaldım şarkılarını zorla eledim gibi oldu. Ben ''Baştan Sevelim'' şarkısını 10. olarak alayım diyorum ama netleştiremedim.

Bu arada kullanacağım haftaya göre sıralı değil, karışık. :D

Yardım ederim. :D Aşktan Fazla'yı çıkar bir kere beni eleyen şarkıydı MS'de hala onu niye kullandım bilmiyorum:A
Aşktan Fazla güzel ya, ilk haftalarda kullanıp bırakabilirim onu. :D

Sence ''Baştan Sevelim'' mi ''Saygı Duyarım'' mı? :D 10. şarkı hangisi olsun, ya da diğer tavsiyelerin?

Et o zaman şimdi, tatile çıkacağım akşam ve ilk şarkımı şimdiden yollamamam gerekiyor. :A

Albüm şarkıları:
1) Benim Hikayem -
2) Aşktan Fazla -
3) Gel Gel -
4) İnanırım -
5) Sen Varsın -
6) En Azından -
7) Sayı Duyarım
8) Beni Bozar -
9) İki Kişiden Biri -
10) Baştan Sevelim
11) Yığılıp Kaldım
12) Unuturum -
13) Kararsızım

Yanında tire koyduklarımı garanti düşündüm, 9 şarkı oluyor. Kararsızım ve Yığılıp Kaldım şarkılarını zorla eledim gibi oldu. Ben ''Baştan Sevelim'' şarkısını 10. olarak alayım diyorum ama netleştiremedim.

Bu arada kullanacağım haftaya göre sıralı değil, karışık. :D

Aşktan Fazla güzel ya, ilk haftalarda kullanıp bırakabilirim onu. :D

Sence ''Baştan Sevelim'' mi ''Saygı Duyarım'' mı? :D 10. şarkı hangisi olsun, ya da diğer tavsiyelerin?

Sen şu an kararsızsın ve ruh halini yansıtan şarkıyı yani "Kararsızım" ı seç bence :F

Herkes yalan Kıvırcık Ali gerçek. :A
Hem de aşırı kararsızım. :D

''Baştan Sevelim''i eklliyorum o halde. :A
@denizz19 ayy bu @Bully neden senin albümünü değerlendirmedi henüz :A :A :A

@Yiğitt elediğiniz şarkıları bana bildirmenizi kaldırdım yarışma başlamadan belirleyip bildirmenize artık gerek yok fazla şarkısı olan yarışma ilerlerken oan duruma göre karar verip terciğini yapabilir :F

@Yiğitt elediğiniz şarkıları bana bildirmenizi kaldırdım yarışma başlamadan belirleyip bildirmenize artık gerek yok fazla şarkısı olan yarışma ilerlerken oan duruma göre karar verip terciğini yapabilir :F
Biliyoruz da sıralamayı yaptık biz. :A

Biliyoruz da sıralamayı yaptık biz. :A
aa ben bana bildirmek için şuan acele ediyorsun sanmıştım oyüzden dedim 1.sezonda yarışma başlamadan elettirdim mesala keşke elemeseydim diyenler oldu oyüzden :F

bu akşam gidiyorsun galiba tatile 1.hafta şarkını evet bana şimdiden yollamanda fayda var
:F

aa ben bana bildirmek için şuan acele ediyorsun sanmıştım oyüzden dedim 1.sezonda yarışma başlamadan elettirdim mesala keşke elemeseydim diyenler oldu oyüzden :F

bu akşam gidiyorsun galiba tatile 1.hafta şarkını evet bana şimdiden yollamanda fayda var
:F
Aynen yollayacağım, recap süresi nasıl burada? :D

Niye Bully müzik editörü mü :A