Espirilerinde senaryoların kadar kötü Ayrıca Murat Boz'u ne kadar büyüttün
Onu annesi babası büyütmüş ben değil
Bu esprileri yapan biri 1.olamaz Ayrıca Murat Boz ilk 3 haftayı atlatamayabilirOnu annesi babası büyütmüş ben değil
Ayy sabırsız şeyler Çiğdem keyfinden başlatmıyor sanki. @S.G.A.T. yok ortalarda her halükarda 3 gün daha bekleyeceğiz yani.
Kabahat onu yarışmacı yapan sizlerde zatenYıldızlarada sahne göndermedi zaten
Kabahat onu yarışmacı yapan sizlerde zaten
S.G.A.T. zaten sürekli gelmiyor ki jüri neden yapmamış onu. Ne yani o gelmedi hiç mesela başlamayacak mıyız bence bu gece başlamalı talep ediyorum @Çiğdem- sıkıştırın arkadaşlar sizdeAyy sabırsız şeyler Çiğdem keyfinden başlatmıyor sanki. @S.G.A.T. yok ortalarda her halükarda 3 gün daha bekleyeceğiz yani.
Serhan'cığımı ben de çok severim ama napayım adam aktif değil yani bu yüzden onun yarışmacı olması sakıncalı çok iyi bir jüri olur ama ondan2 sezonada emek veren, ve benim yarışmaya ara vermemden dolayı diskalifiye edilen biri allstarda kesin olaral olmalıydı
Zaten dizimedya banlandı, xemrexxx MEnes ve Harun çekildi elde yarışmacı kalmadı napalım azıcıkta bizim konuya mesaj yazsan diyorum.ssSerhan'cığımı ben de çok severim ama napayım adam aktif değil yani bu yüzden onun yarışmacı olması sakıncalı çok iyi bir jüri olur ama ondan
Orasını bilmiyorum. 3 gün içersinde gelmezse zaten başlarız, Çiğdem bir çözüm bulur ama Serhan işlerimi halledip geleceğim demiş o yüzden mecburen bekleyecez artık 3 günS.G.A.T. zaten sürekli gelmiyor ki jüri neden yapmamış onu. Ne yani o gelmedi hiç mesela başlamayacak mıyız bence bu gece başlamalı talep ediyorum @Çiğdem- sıkıştırın arkadaşlar sizde
Dizimedya 2 yıl banlandıZaten dizimedya banlandı, xemrexxx MEnes ve Harun çekildi elde yarışmacı kalmadı napalım azıcıkta bizim konuya mesaj yazsan diyorum.ss
Noldu la korktun muAbartma o kadar da en azından şarkıları yollayalım.
Niye korkayım ki ben Kıvırcık Ali'ye güveniyorum azıcık duygusu olan insanın içine işleyecek türkülerim var.Noldu la korktun mu