Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

evet an itibariyle 2.sezona 3 gün kala yarışmacılar açıklanmaya devam ediyor bu arada sayımız 1.sezon gibi 14 kişi oldu ve yarışmacı alımları bitmiştir.
12.Yarışmacımız @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19 Albümü
images

Demet Akalın'ın 2006 yılında çıkardığı dördüncü albümüdür. Mustafa Ceceli'de albümde önemli çalışmalar yapmıştı. Albümün ilk single'ı "Afedersin" oldukça başarılı oldu ve 2006 yazının en çok çalınan şarkısı oldu. Ardından gelen ikinci single "Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor" da yine ses getiren bir çalışma oldu. . Albüm 147.000 sattı.
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
8- @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü
9- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
10 - @turkuazz Zara - Avuntu Albümü
11 - @vadikızı - Bengü İki Melek Albümü
12 - @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19

Ayy sabırsız şeyler Çiğdem keyfinden başlatmıyor sanki. :A @S.G.A.T. yok ortalarda her halükarda 3 gün daha bekleyeceğiz yani. :A
S.G.A.T. zaten sürekli gelmiyor ki jüri neden yapmamış onu. Ne yani o gelmedi hiç mesela başlamayacak mıyız bence bu gece başlamalı talep ediyorum @Çiğdem- sıkıştırın arkadaşlar sizde :D

2 sezonada emek veren, ve benim yarışmaya ara vermemden dolayı diskalifiye edilen biri allstarda kesin olaral olmalıydı :A
Serhan'cığımı ben de çok severim ama napayım adam aktif değil yani bu yüzden onun yarışmacı olması sakıncalı çok iyi bir jüri olur ama ondan :A

Serhan'cığımı ben de çok severim ama napayım adam aktif değil yani bu yüzden onun yarışmacı olması sakıncalı çok iyi bir jüri olur ama ondan :A
Zaten dizimedya banlandı, xemrexxx MEnes ve Harun çekildi elde yarışmacı kalmadı napalım:A azıcıkta bizim konuya mesaj yazsan diyorum.ss

S.G.A.T. zaten sürekli gelmiyor ki jüri neden yapmamış onu. Ne yani o gelmedi hiç mesela başlamayacak mıyız bence bu gece başlamalı talep ediyorum @Çiğdem- sıkıştırın arkadaşlar sizde :D
Orasını bilmiyorum. :A 3 gün içersinde gelmezse zaten başlarız, Çiğdem bir çözüm bulur ama Serhan işlerimi halledip geleceğim demiş o yüzden mecburen bekleyecez artık 3 gün :D