Kullanmasaydınoylarımı kullandım en iyiler rihanna-aşkın nur yengi ve haluk leventtitehlikeli bir rakip olabileceğini düşündüğüm birine 1 verdim yürüsün gitsin evine
@denizz19 facebooktan tehdit mesajları atma
Kullanmasaydınoylarımı kullandım en iyiler rihanna-aşkın nur yengi ve haluk leventtitehlikeli bir rakip olabileceğini düşündüğüm birine 1 verdim yürüsün gitsin evine
@denizz19 facebooktan tehdit mesajları atma
beğeneceğin bir point aldın diyebilirimKullanmasaydınGerçi daha Yiğit varKıvırcık Ali'yi beğendin mi gerçi sen zevk yoksunusundur ama sorayım yine de
Ya beğenmezsembeğeneceğin bir point aldın diyebilirim
Ya beğenmezsem
ilk mesajından anladığpım beklentin düşük ama yüksek sayılabilecek bir point verdimKullanmasaydınGerçi daha Yiğit varKıvırcık Ali'yi beğendin mi gerçi sen zevk yoksunusundur ama sorayım yine de
Demek beğendin. Yavaş yavaş zevke gelmeye başlıyorsun ayy pardon zevkli bir insan olmaya başlıyorsun diyecektimilk mesajından anladığpım beklentin düşük ama yüksek sayılabilecek bir point verdim
tövbe estağfurullah .ssDemek beğendin. Yavaş yavaş zevke gelmeye başlıyorsun ayy pardon zevkli bir insan olmaya başlıyorsun diyecektim
Onunda bugün döneceği tuttu .sshahaha aslında gece 2 kadar açıklanabilirdi ama @Yiğitt cazgırıyla hiç uğraşamam güzelce kahvaltımım yapıp yatıcam
hahah uyuyormu yoksa sana gıcıklığınamı gelmiyor artık huylarını öğrendim ben onun@Yiğitt umarım yüz yıl uyuyan prens olarak tarihe geçersin ve bir daha görmeyiz seni
Yarın olsun bak gör ne tripler atacağım ona ben. Hatta şimdiden başlayayım.hahah uyuyormu yoksa sana gıcıklığınamı gelmiyor artık huylarını öğrendim ben onun
zaten yarın açıklansın diyordu
memeli oğlan bulmuştur o mıncıklıyordurhahah uyuyormu yoksa sana gıcıklığınamı gelmiyor artık huylarını öğrendim ben onun
zaten yarın açıklansın diyordu
dur ayoll çocuk daha yeni geldi hiçmi özlemedinYarın olsun bak gör ne tripler atacağım ona ben. Hatta şimdiden başlayayım.
Ayy ne özleyeceğimdur ayoll çocuk daha yeni geldi hiçmi özlemedin
Özlediğini biliyoruz, trip yapma Kıvırcık Ali'ye 1 puanı basarım.Ayy ne özleyeceğim
Arkamdan demediğiniz laf kalmamış, tabiki uyuyordum.memeli oğlan bulmuştur o mıncıklıyordur
Dönüşüm muhteşem olacak dediydim sana.Onunda bugün döneceği tuttu .ss
İşte bu, helal olsun kız sana.hahaha aslında gece 2 kadar açıklanabilirdi ama @Yiğitt cazgırıyla hiç uğraşamam güzelce kahvaltımım yapıp yatıcam
Sen gıcıklığını Kıvırcık Ali'den çıkaracak adam değilsin.Benyol yorgunluğundan ölüp gelip size selam vereyim, siz hala puan derdindesiniz? 😱 Valla kusura bakmayın beynim kalkmadı, saat 10.30 gibi dayanamayıp yatağa bıraktım kendimi. Yoksa gıcıklığından falan değil, sabah uyanınca Deniz ortalığı kızııştırmış diye de düşündüm, yanılmamışım.
Özlediğini biliyoruz, trip yapma Kıvırcık Ali'ye 1 puanı basarım.
Arkamdan demediğiniz laf kalmamış, tabiki uyuyordum.
Dönüşüm muhteşem olacak dediydim sana.
İşte bu, helal olsun kız sana.
@EFE UYSAL diziyi de kafam kaldırmadı, son partları birazdan izleyeceğim.
Kullanacam oylarımı birazdan, tüm gün boş zaten.Sen gıcıklığını Kıvırcık Ali'den çıkaracak adam değilsin.
Dün dediğimiz an kullansaydın şimdiye yeni hafta başlamıştı.Kullanacam oylarımı birazdan, tüm gün boş zaten.
Yeni hafta zaten başladı safozDün dediğimiz an kullansaydın şimdiye yeni hafta başlamıştı.Neyse zararı yok artık gideyim de şu reyting konusunu hazirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?