Benim Albümüm / Çeyrek Final Sonuçları

Noldu la kaç haftadır elenmemi bekliyon ama Tarkan ve ben sana nanik yapıp duruyoz
gördüğün gibi deniz bu zorlu haftada da 1.olmuş bence artık güçlerimizi birleştirip gönderelim finale birlikte çıkalım neticede biz muhteşem yüzyıl izlerken deniz sevdaluk izliyordu öyle bir melun insan yani

Sağol ama onu kullansam bu seferde yarı finalde elenirdim. Ben şampiyonluk için yarışıyordum.
Zaten senle öyle planlamıştık.

Tebrikler arkadaşlar.
Her daim adaletli olmaya çalıştım.
@Bully @denizz19 @xemrexxx

Bana yüksek oy veren herkese teşekkürler.

1.olarak dördüncü hafta zirvesiyle dalya yarışımı sürdürdüğüm için mutluyum. Oy verip destekleyenlere teşekkürler. Kalite kazandı.

Elenen arkadaşlar @Harunnn60 ve @turkuazz ne yazık ki 2 kişi elenecekti sağlık olsun diyelim. Başka baharlarda buluşuruz inşalllah.

@Bully ve @xemrexxx sizlere de tebrikler yarı finale çıkmaya hak kazandınız. Finale kim çıkacak bakalım.

nasıl de yaptığı şikeye güveniyor.ss @Çiğdem- e ne vadetti acaba herhalde bir düzine memeli oğlan falan hediye ettin.ss

Sonra bir ara forumdan kayboldu sonra tekrar geldi etkisi geçince
Küfür lafın gelişi ya ama çok sinirlenmişti bu forumun zevkiyle bakkala bile gitmem falan diyordu.
evet elenmedi bu sefer ama bu sonuçta parlak değil kuzu kuzu 3 def kullanıldı bence üçündede kötü sonuc aldı forum sevmiyor ilginç olarak normlde 1.olmalıydı yanı

ama @Maskeli Fedai kuzu kuzu ile değil bence şımarık ile elenmesi daha unutulmayacak birşeydi bence o şarkı tüm dünyada popüler olmuştu yabancı ülkelerin bildiği tek tarkan şarkısıdır belkide

Yarı finale kaldığım için çok mutluyum.
@Maskeli Fedai melunu 2'dir çeyrek finalde takılıyordu bu sefer hak ettiği yarı finali görmeyi başardı megastar Tarkan.

@xemrexxx @denizz19 sizlere de tebrikler bakalım finale hangi iki isim çıkacak

@Harunnn60 @turkuazz geçmiş olsun çok iyi yarıştınız siz de.

Neyse o konulara çok girdik zaten bırak da yarı finalin tadını çıkaralım.
Ama çocukken en sevdiğim şarkıyı zirvede görmek isterdim tabii orası ayrı.

Forumun zevki diyip geçecez artık yapacak bir şey yok

şimdi şöyle baktığımız zaman yıldız ile tarkan finalde olursa daha çekişmeli bir sezon finali olur sıla kalırsa daha heyecansız geçebilir oyüzden tarkan yıldız şeklinde bir ayarlama yapalım
@Bully @denizz19 @xemrexxx

ıyyy pis.ss @Çiğdem- bunu atalım taraflılığını ilan etmiş bu mesajla

Zamanında zevksizde diyordun foruma unutmayız unutmadık