yarın gün içinde oylama ile açılacak konu tek sen şarkını yollamadın bu gece yolla artık sende yarın seni bekleyemem konu açmak içinyıldızı taşımakta ne var @Çiğdem- gibi sıska bir kadın yani 45 kilo ancaçok zor bir iş yapmamışsın
yarın gün içinde oylama ile açılacak konu tek sen şarkını yollamadın bu gece yolla artık sende yarın seni bekleyemem konu açmak içinyıldızı taşımakta ne var @Çiğdem- gibi sıska bir kadın yani 45 kilo ancaçok zor bir iş yapmamışsın
@Bully hangi şarkıyı göndermeyeceğini anladın sanırımBen yokken dönen ittifaklar beni güçlendirir unutmayın gençler. Emre sen Çat Kapı ile gel Kaan sen de Hüp ile
En hit şarkım hangisiyse onu yolladım amacımız Sıla'yı elemek değil mi@Bully hangi şarkıyı göndermeyeceğini anladın sanırım
hhahha buna @Bully baksın benceEn hit şarkım hangisiyse onu yolladım amacımız Sıla'yı elemek değil mi
Güzelim şarkının içine etmiş Serdar bile şarkıdan soğumuş olabilir bu yorum üzerine. sshhahha buna @Bully baksın bence
En iyi şarkınızla gelinEn hit şarkım hangisiyse onu yolladım amacımız Sıla'yı elemek değil mi