çok üzüldüm elenmene yaaa en sevdiğim şarkısı idi
Sen beğendiysen ben bu yarışmayı kendimce kazanmış sayarım zaten.çok üzüldüm elenmene yaaa en sevdiğim şarkısı idi
Sen beğendiysen ben bu yarışmayı kendimce kazanmış sayarım zaten.
Teşekkürler.
Allah daha kötüsünü vermesin en kötü halin buradaki elenmen olsunSorma ya bak çok doğru söyledin bu hafta iki yarışmadan da elendim ayrıca niçin bilmiyorum ama bu hafta tüm yönüyle benim için iyi bir hafta olmadı
Sağol ama üzülme ya bu kadar. Sanırım gerçek hayatında pek iyi bir hafta geçirmemişsin onunda etkisi olmuş olabilir.@Harunnn60 bu arada geçmiş olsun
Teşekkürler ama olumsuz bir hafta burayada yansıdı sanırım sağlık olsun artıkAllah daha kötüsünü vermesin en kötü halin buradaki elenmen olsun
Biraz öyle oldu ya.yaşadığım olumsuzluklar belkide biraz duygusallaştırdı beni baya olumsuz bir hafta yaşadım.sağlık olsun.Sağol ama üzülme ya bu kadar. Sanırım gerçek hayatında pek iyi bir hafta geçirmemişsin onunda etkisi olmuş olabilir.
Ben eski kafalıyım hala 105 Bayhan yazıp 3181'e yolluyorum anlamam o işlerdensılaya karşı koalisyon kurduk @Bully ile seni de bekleriz yapman gereken sıla yazıp karşısına 1 yazmak
zaten bayhana en yakın tarz yıldızınki kalan 3 kişi içinde demek desteklicen beniBen eski kafalıyım hala 105 Bayhan yazıp 3181'e yolluyorum anlamam o işlerden
La zaten senin buralara kadar gelmende en büyük pay sahibi benim ne lobiler yaptım seni finale taşımak için Tabii seni değil Yıldız ablamı yanlış anlaşılmasınzaten bayhana en yakın tarz yıldızınki kalan 3 kişi içinde demek desteklicen beni
yıldızı taşımakta ne var @Çiğdem- gibi sıska bir kadın yani 45 kilo ancaçok zor bir iş yapmamışsınLa zaten senin buralara kadar gelmende en büyük pay sahibi benim ne lobiler yaptım seni finale taşımak için Tabii seni değil Yıldız ablamı yanlış anlaşılmasın
45 kilo ama 40'ı öho öhö pardon Aynen çok zorlanmadım efsane bir ses ve olağanüstü besteleriyle zeytinyağı gibi üste çıktıyıldızı taşımakta ne var @Çiğdem- gibi sıska bir kadın yani 45 kilo ancaçok zor bir iş yapmamışsın
La zaten senin buralara kadar gelmende en büyük pay sahibi benim ne lobiler yaptım seni finale taşımak için Tabii seni değil Yıldız ablamı yanlış anlaşılmasın
ayy benim yarışmam sayesinde yarı final yüzü gördü yıldız tilbesi yoksa önceleri çeyreğin bile kapısını göremiyorduyıldızı taşımakta ne var @Çiğdem- gibi sıska bir kadın yani 45 kilo ancaçok zor bir iş yapmamışsın
Sanki kaç kere iyi vermiş.Hep bana hep bana olmuyor sayın Deniz bey.